• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

inşlh listede eksilmeler olmaz
kızlar gelin ya
kalabalık olalım
gülelim eğlenelim :)

Slm Kızlar Beni Yanlış Anlamazsanız Bişey Açıklamak İstiyorum:kedi:

Özelime gelen mesajlardan anladığım kadarıyla insanlar bişeyleri kendilerince yorumluyorlar...
Bana sorsalar halbuki gereken cevabı aradıkları cevabı alacaklar...
Öncelikle neden orası neden başka yer değilde oraya gidiyoruz
Defalarca söylememe rağman anlaşılmamış demekki buradan anlatayımda insanların aklındaki şüpheler gitsin..
Burası benim abim kadar sevdiğim bi arkadaşımızın yeri mekan Sultanahmet'te
Neden o mekan sorusunun cevabı== Sultanahmet turistik bir yer fiyatları, düzeni herşeyi turizm üzerine kurulu benim tanıdığım tek rahat edebileceğimiz yer burası
Ben buradan başka hiç bir yere sizi götüremem neden mi çünkü gidicez en fazla yemek yeriz sonra adam gelip defalarca masayı siler, bişey alır mısınız sorularıyla rahatsızlık verir nedeni bizim bi yemekden sonra saatlerce yapacağımız sohbete izin verilmez çünkü biz kalkalımda başkanları gelip otursun ister ve güneşin altında çoluk çocuk dolaştıramam sizleri..
Benim bu buluşmadan ya da mekandan herhangi bi çıkarım yok...
Tek derdim kalabalık olmak ve sizi rahat ettirebilmek
Lütfen kızlar varsa aklınıza takılan bişey gelip direk bana sorun..
Daha önce yaptık orada bir buluşma ve hafta içiydi hafta sonu yapmak için söz verdiğim arkadaşların desteğiyle aynı mekanı seçtim ve seçmeye devam edicem zira gelenler çok ama çok memnun kaldılar. Hizmetleri, servisleri, saygıları, yemekleri...

Evet şimdi sorularınız varsa bana sorun kızlar aklınıza takılanları merak ettiklerinizi ve çekinmein lütfenbuyrunnnnnnnnn
İçiniz rahat gelin istiyorum rahat edelim eğlenelim ve menun ayrılalım ki dostluğumuz devam etsin:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

biz gidip yeri gördük ve gerçekden rahat ettik
madem mekanı beğenmiyolar
bildikleri yer varsa bize özel rahat edebileceğimiz
uzun uzun oturabileceğimiz
ayarlasınlar
oraya gidelim
onca caba harcıyosun ne için bizim için
bi çıkarının olmadığını bi çok iy biliyoruz üzme canını

ben ilk buluşmamızda sana çekinerek bişiler sormuştum ve sende
ne kadar anlayışlı olduğunu çok iy belli ettin.içim rahat etti
çünki önceden düşünmüştün onu

daha ne yapılabilirki?

Son düzenleme:
biz gidip yeri gördük ve gerçekden rahat ettik
madem mekanı beğenmiyolar
bildikleri yer varsa bize özel rahat edebileceğimiz
uzun uzun oturabileceğimiz
ayarlasınlar
oraya gidelim
onca caba harcıyosun ne için bizim için
bi çıkarının olmadığını bi çok iy biliyoruz üzme canını

ben ilk buluşmamızda sana bişiler sormuştum ve sende
ne akdar anlayışlı olduğunu çok iy bellie ttin
çünki önceden düşünmüştün onu

daha ne yapılabilirki?

saol canım iyiki beni bilenler vara.s.Şeniz

maksat dostluk muhabbet oldun canım. mekan benim için fark etmez. seninde bildiğin bişey vardır tanıdık birinin yeri tabiki daha iyi olur nazın geciyor demekki.

maksat dostluk muhabbet oldun canım. mekan benim için fark etmez. seninde bildiğin bişey vardır tanıdık birinin yeri tabiki daha iyi olur nazın geciyor demekki.

Çok şükür nazım geçiyor canım geçmese cesaret edemem zaten benim misafirim gibi olacaksınız bir bakıma:roflol: çünkü orayı seviyorum yaa siz geleceğiniz zaman daha çok benimsiyorum kafama göre talimat veriyorum:jeyyar::roflol:
Bence de önemli olan dostluk ama siz rahat olursanız bende rahat olurum çünkü buluşmayı ben düzenliyorum nolursa olsun diyemem düşünmem lazım :enbuyukkk:

bu hafta sonu değilde önümüzdeki hafta sonu olsaydı bende gelirdim hanımlar sizlerlede tanışmak güzel olurdukaydirigubbakcemile4

malesef bu hafta sonu bizim burdaki hatunlarla kahvaltı yapiceeezşakkıdıkaydirigubbakcemile3

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
oohhhh keyfini çıkarın canım istanbulda nerde istersin söyle ozaman ayarlamaya çalışalım istersen tabii
Nereye geliyorsun istanbuldaturkbayragi

sultan ahmet güzel canım olursa yine orası olsun ama tam olarak tarih kesinleşmedi bu hafta içi kesinleşicek ben seninle irtibata geçerim bi şekilde yine olurmuyerimseniben

sultan ahmet güzel canım olursa yine orası olsun ama tam olarak tarih kesinleşmedi bu hafta içi kesinleşicek ben seninle irtibata geçerim bi şekilde yine olurmuyerimseniben

olur canım aynı mekanda ayarlamaya çalışırım hatta yemekden sonra medreseye kahve içmeye gideriz çok değişik farklı bi havası var:utangac:

dijital makineyle gelicem anacım
mekan süper
otantikk antikk :roflol:
tam çıksın fotodaa
hemde kk da paylaşırkende net net olsun resimlerimiz mekanımız
:sm_cool:

dijital makineyle gelicem anacım
mekan süper
otantikk antikk :roflol:
tam çıksın fotodaa
hemde kk da paylaşırkende net net olsun resimlerimiz mekanımız
:sm_cool:

evetttt benimde getirmem lazım benim kocik yükler resimleri çünkü yüzümüzle oynasında çalınmasın resimler:jeyyar:

kızlar be yatar sabahın kör gözünde kalkmam lazım
Dua edin bana yaw dr. gidicem korkuyorum....
Yarın görüşürüz canlar...

Back