- 20 Haziran 2009
- 11
- 0
-
- Konu Sahibi butterfly34
aslında 3 hastane arasında kaldım...
medical park ta Mine hanım , Medipol de Leyla hanım, medicana da ferda ve sibel hanım ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ????...senağlama
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ... verdiğiniz bilgilerden sonra bende medipol de leyla hanıma randevu aldım.ama 4 ağustosa gün verdiler.şuan 7 haftalık , doktora gidene kadar 2;5 aylık olacak herhalde :1rolleyes:
pardon soruna cevap vermeyi unuttum evet ilk hamileliğim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Medical park hakkında bilgin var mı ve sen hangi hastaneye gidiyosun?
Bird eaynı hastahanede hakan apaydın var.Bilmem ne uzmanı aynı zamanda.Benim yavrumun rahatsızlığını görmedi ultrasonda .üstelikte görülebilecek bir rahatsızlıkken.Sonrasında gidip ona sorduğumuzda o şeker adama gitti yerine bambaşka biri geldi sanki.Ve aynen şöyle dedi.Ceninde 6000 değişik rahatsızlık olabilir ben burda onlara bakarken bunlardan birini atlamış olabilirim. İyidi sizin o matematiksel bir hataymış gibi bahsettiğiniz hatanız yüzünden benim yavrum ölebilirdi dediğimde de ayağa kalktı ve ukalaca bir tavırla gidin beni mahkemeye verin dedi.
Eşimde bende şaşırdık kaldık.Ne yüzsüz ne saygısız biri imiş meğer.Üstelikte biz öyle çazgır insanlar değiliz odasına dalıpta senin yüzünden az kalsın yavrum ölüyordu demedik.Boğazına sarılmadık.Hatta içeri girdiğimizde eşim adamla tokalaşıp ya böyle böyle bir durum oldu bizi aydınlatırmısınız dedi.Bizim bu yumuşak tavrımız karşısında böyle davrandı ve biz ordan çıktık ya hala sinir oluyorum.Kendimede eşimede o adama da. Canım ya böyle anlattım ama o hastahanede sema hanıma gidenler memnun bildiğim kadarı ile.Hastahane olarakta temiz ve sessiz.VErdikleri fiyatta da peşin ödeme yaparsan acayip indirim yapıyorla ama son ana kadar söylemiyorlar. Hakandan ve leyladan uzak dur bence.
anlattıklarını şokla okudum:1shok:
bende sema hanıma gidiyorum ve memnunum açıkcası..ikili test için hakan beye göndermişti ve o kadar iyi bir dr. imajı çizdiki anlatamam,eşimle bayıldık saygısına,konuşmalarına....
şimdi 14 temmuzda ileri düzey ultrason için tekrar hakan beye gidicem.. nedense sema hanım böyle testlere ona gönderiyo herkesi,korktum bu anlattıklarından sonra ama :1no2:
ve uyuz oldum