stanbulda Medical Park m, Medipol m?

anlattıklarını dikkate alıcam canım çok teşekkür ederim..ve çook geçmiş olsun canım hem sana hem bebişineopuyorumnanaktan
hepimiz hayırlı doğumlar yaparız inşaallah:Saruboceq:

ben de fatih medical park ta yaptım doğumumu...ve kesinlikle ESRA ÇEBı diyorum..çok tatlı çok insancıl anne ve bebeği çok düşünüyo..başka hastaneye de gitse evde de doğum yaptırsa yine ona giderim..

kadıköy medipolde yaptım benim doktorum bahar hanımdı ve hiç sert bir doktorda değil .başından sonunda kadar her konuda çok yardımcı oldu doğumum sezaryanla oldu ve o kadar memnun kaldım ki hastaneden ve ordaki tüm çalışanlardan .bana sorarsanız bahar hanım gerçekten çok iyi ve ailemdeki tüm hamile olanlardan ona gitti hepside çok memnun kaldılar .şimdi 2. bebeğimi istiyorum keşke istanbulda olsamda yine bahar hanıma gidebilsem yaa

yardımlarınız için yinede çok yeşekkürler ... yinede diyorum çünkü bebeğimi kaybettim hamile gibi hissetmiyorum demiştim ya o zaman bebeğim içimde canlılığını çoktan yitirmiş... :KK43:

Merhaba ben Avrupa yakasında oturmama ve başka hastanede takip olmama rağmen detaylı ultrason için Hakan beye gttik hangi doktora söylesek ona gittiğimizi herkes tanıo ve çok övüyordu bende şaşırdım yazdıklarınızı okuyunca ..Bizede aynı şeyi söylemişti kendisi. Detaylı ultrasonda hangi sorunlar tespit edilemez dediğimizde 6000 hastalık olabilir demişti ilginç demekki insanların hataları yüzlerine vurulunca çirkinleşebiliyorlar.Ben 1.5 ay sezaryenle doğum yaptım 34 hafta medicanaya gittim 34. haftadan sonra değiştirdim vatan caddesinde 29 mayıs hastanesine gittim ve doktordan çok memnuN kaldım hatta konuyla ilgili balık bile açtım yardımcı olmak için ilgilenen arkadaşlar bence doktorla bi görüşsün derim.

bence göztepe medical park mehtap yazıoğlu nu tavsıye ederım ben orda yapmıştım doğumumu ve hastane olsun doktorum olsun çok memnun kaldım

X