Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese merhaba,ben istanbulda yaşıyorum,sevil nas yada canan aksoya gitmek istiyorum kılom 63-48 kılo olmak istiyorum bu kıloya 96 dan geldim,birlikte zayıflayacağım arkadaşalr arıyorum,
Keşke ben de düşsem o 63 kiloya, başka da birşey istemem valla.. Büyük başarı, tebrik ederim.. ıstanbul'dayım ben de.. Ama senin gibi zayıf değilim, o nedenle pek bi rekabet olmaz sanırım aramızda.. :))
Keşke ben de düşsem o 63 kiloya, başka da birşey istemem valla.. Büyük başarı, tebrik ederim.. İstanbul'dayım ben de.. Ama senin gibi zayıf değilim, o nedenle pek bi rekabet olmaz sanırım aramızda.. :))
bak bende senın yaşında 96 idim,ve o yaşta zayıfladım,lütfen diyetısyenle zayıfla,sakın tek başına yapma,keşke yıllarımı geri verselerde diyetısyene gitmiş olsaydım,
Keşke ben de düşsem o 63 kiloya, başka da birşey istemem valla.. Büyük başarı, tebrik ederim.. İstanbul'dayım ben de.. Ama senin gibi zayıf değilim, o nedenle pek bi rekabet olmaz sanırım aramızda.. :))