bizde seni andık bugün dreamloverla hihoyyyt
sende bizim melekimizsin Şeniz
teşekkür ederim cnm arkadaşım nazlım benimmmmmmŞeniz
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmmm
canım bakalım kısmet sımdıden gun veremmem :)yorumlarıcın teşekkurler):ay ne güzel bayağı kalabalık olmuş bu buluşma . bende çok istediğim halde eşimin duygu sömürüsü ve triplerinden sonra gelemedim maalesef . sizleri burdada olsa görmek ve tanımak çok güzel kar,dreamlover,masummasal,bitli ne hoş hanımlarsınızsiz öyle genç kız gibisiniz maşallahkar bir buluşma daha olacağından bahsetmişsin inş haftaiçi olur senayda ile gelmek istiyorduk fakat haftasonu olunca olmadı haftaiçi olursa senayda ile mutlaka gelicez sevgiler..
Vayy bu ne güzellik yainşallah bu buluşmalarınız geleneksel olur ne diyim -tatlicadiarzu-
Çok güzel hatunmuşsunuz söylemeden edemicem :jeyyar: ( aboo cümleye bak :roflol:)
Kar banada mesaj atmıştın geç olsada teşekkür ederim keşke gelebilsem ama gelemiyorum işte mirmirmirmir
maşallahfethi paşa epey şenlenmiş bugün
güzel resimler güzel hanımlar yanlız ne yiyip içtiniz neler kaynattınız ayrıntılarıda
anlatında arkadaşlar bizde gelmiş kadar olalımkaydirigubbakcemile2
hemde ne şenlık hepımız ncklere seslenıyo mıllet bıze bakıyo): gulmeknde bıttık resmen
bız anlatılmayız ancak yasanırız valla ): bıgun gelde gor tatlım:)
sen gelmedne once haber ver tatım yapam bulusma :)ne güzel ya..bir yanda canım İstanbulumun en sevdıgım mekanlarından biri..bir yanda kk dostlugu, nesesı..ıcım gitti ne yalan söyleyeym..ah orda olmak vardı ah..burnmda tutuyor valla..bı kere de benm geldgm tarhlere denk gelse su bulusmlar da bız de nasplensek artık:))
amın sagol canımmmhepinizi cok cici hatunlarsiniz dostlugunuz daim olsun
inşallah diyelim kısmet bazı niklerinden hayli farklılarmış
mesela kapıcının bitli kızı ilk aklıma gelen niye öyle bir nick sormak isterdimkafamçokkarıştı seni daha önceki buluşma resimlerinden tanıyordum
birde dramloverde pek şaşırmadım
inşallah diyelim kısmet bazı niklerinden hayli farklılarmış
mesela kapıcının bitli kızı ilk aklıma gelen niye öyle bir nick sormak isterdimkafamçokkarıştı seni daha önceki buluşma resimlerinden tanıyordum
birde dramloverde pek şaşırmadım
aşkolsun cemrecim bana niye şaşırmadın hayatım:1rolleyes:
:teytey:ay ben ne yasayım şimdı hepinısde cook guselsınızzz dostlugunuz daim olsunnn inşallah ekım ayındada bana ıstanbula gelmek nasıp olsunnn
2.sayfaya bak bea yazdım nickleriresimlerden bitek zehramı tanıdım((
geri kalan kisme tanıdık deel ya
nicklerı de yazmamışınız kısçeler..
süpersiniz ama çok güzel olmuş vala buluşmanız..
lafta kalmamış ..
darısı basımıza işalalhh avrupa yakası tıç büyütüyo sankim biraz
öptüm hepicinisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?