Stalktan Allah veriyordu belamı

Kaç kişi kaldık eski stalkçılardan ama bence artık level atlamalıyız. Stalklamaktan stalklanmaya doğru.
Aslında fake hesaplardan cok istek geliyor ama o hesaplar benim için mi açıldı yoksa takipci toplamak mı amacı anlayamıyorum.
Ama benim için açılmış olsaydı şimdiye kadar çoktan açılırdı

Aslında fake hesaplardan cok istek geliyor ama o hesaplar benim için mi açıldı yoksa takipci toplamak mı amacı anlayamıyorum.
Ama benim için açılmış olsaydı şimdiye kadar çoktan açılırdı
Profesyoneliz bize olsa anlardık zaten bu yaştan sonra fake hesaba ihtiyaç duyana bizim ihtiyacımız yok cancağızım

Biri stalk mu dedi

Ben kimsenin sülalesini falan değil de bir çocuğa baya aşık olmuştum. Sadece ismini öğrenip kendisini bulmuştum instagramdan. Çocuk şok geçirmişti..
Birde dışarda otobüs beklerken bir çocukla tanıştık . Baya sohbet ettik. Onun ismini bile bilmeden bulmuştum. Her türlü stalk işi halledilir

ahahahaa geçmiş olsun zamanında ben de yapmıştım hiç başıma kötü bi durum gelmedi. bikere bu işi yapcaksan dikkatli olacaksın.öyle ekran açıkken tehlikeli hareketler yapmayacaksın. ekranı açınca telefona hiç dokunmadan görebileceğin biyere koy dursun en ufak bir dokunuşta arıyor. ve saniyesinde karşıya bildirim düşer. bu işi yaparken eline koluna dikkat etceksin, kendine çeki düzen verceksin ahahaa çok tatlı konu.

ha ha aynen Birde benim sabah 06.30.Telefonda karşı tarafın watsap ekranı açık .Uyanırken dokunmuşum video aramasına birşeye 'evet' dedim ama. Off bir hortladım hemen kapattım tabii ama geçmiş olsun.
Adam görür beni diye utancımdan çarşıya bile çıkamadım tabii. Sonra geçt tabi. Dün gece fake hesaptan yine stalk ben, doymadım çünkü.Adamın 2 sene önce annesi yaşında bir kadın, birde kadının yakın arkadaşı arabada tatile giderken gördüm.Kadını da 1 snliğine gözüken dövnesinden buldum.Bu kadın ne zaman paylaşım yapsa o da yapmış vs. vs.
Sizin engin tecrübenize dayanarak bir insan sevgilsi ile tatile gidecekse yanında arkadaşını götürür mü nokta!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…