Ne bu böyle beddua mı şimdi?Allah dileğim sizi düşürmesin böyle durumlara
Hayır hayır beddua değil ya, yanlış anlama helenracım. Gerçekten kötü bir duygu, ondan söyledimNe bu böyle beddua mı şimdi?
Adamı stalklamak yerine onunla konuşmayı tanışmayı denediniz mi?
Sonra burda konu açtınız kimse de anlamadı anlattık yok öyle yok böyle başınıza gelmez altmetinli beddualı umarım başınıza gelir mesajı.
Böyle şeyler başıma gelmedi gelmez de siz de çocukça işleri bırakın bence yaşınız benden büyük kalkmış beddua altmetinli mesaj yazıyorsunuz halbuki kötü bir şey de demedim.
ortaklarını anladimda başta yazılanları anlamadım.İki kere okudum yine de bişey anlamadım
ben bir kere yatakta uzanmış stalk yaparken telefonu yüzüme düşürmüştüm de burnum arama tuşuna basmıştıgülsem mi ağlasam mı kararsız kalmıştım
ayrıca stalk nedemek?
Bunun bir benzeri oldu bana. Ben de telefonu yüzüme düşürünce stalk yaptığım çocuğa Instagram'dan istek göndermiştim haşmetli burnumla.
Ahahah bu daha efsaneymişben bir kere yatakta uzanmış stalk yaparken telefonu yüzüme düşürmüştüm de burnum arama tuşuna basmıştıgülsem mi ağlasam mı kararsız kalmıştım
Hahahh cok guzelmis yaaaBunun bir benzeri oldu bana. Ben de telefonu yüzüme düşürünce stalk yaptığım çocuğa Instagram'dan istek göndermiştim haşmetli burnumla.
Dikiz’in ingilazcasiayrıca stalk nedemek?
Aynen yaHahahh cok guzelmis yaaa
Tam anlamiyla yuzune gozune bulastirmak derler ya ahanda ondan olmus
Mudire hanima soylesek de bizi geyik bolumune tasisa yoksa tirpan girdi girecek diyem ben size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?