Stalktan Allah veriyordu belamı

Allah dileğim sizi düşürmesin böyle durumlara
Ne bu böyle beddua mı şimdi?
Adamı stalklamak yerine onunla konuşmayı tanışmayı denediniz mi?
Sonra burda konu açtınız kimse de anlamadı anlattık yok öyle yok böyle başınıza gelmez altmetinli beddualı umarım başınıza gelir mesajı.
Böyle şeyler başıma gelmedi gelmez de siz de çocukça işleri bırakın bence yaşınız benden büyük kalkmış beddua altmetinli mesaj yazıyorsunuz halbuki kötü bir şey de demedim.

Hayır hayır beddua değil ya, yanlış anlama helenracım. Gerçekten kötü bir duygu, ondan söyledim

Bwnde eşimin telini kurcalarken araştırmak filan için değildi annemi aradım onun whatsapptan görüntülü .sonra grubu var orda en son esim yazmış bende okuyayım derken, adamin birini aradim hemen kapattim .esim uyuyordu sabahti sonra adam aradi beni aramışsın diye:) ikimizde birsey demedik biribirimize

Ben anlamadım. Sapık mı dadandı size her şeyinizi stalklıyor? Ayrıca bana stalk işleri çok psikopatça gelir. Normal insan elalemi niye takip etsin, niye baksın. Hoşlandığım çocuga bile açık bir sekilde konuşan insanim ben...

Tam yeri geldi sorayim hep marak ederim, siz kaydettiniz annenizin telefonuna ve son gorülmesine baktiniz ancak bunun icin karsi tarafinda numarayi kaydetmesi gerekmiyor mu?

Size de gecmis olsun

ben bir kere yatakta uzanmış stalk yaparken telefonu yüzüme düşürmüştüm de burnum arama tuşuna basmıştı gülsem mi ağlasam mı kararsız kalmıştım

Bunun bir benzeri oldu bana. Ben de telefonu yüzüme düşürünce stalk yaptığım çocuğa Instagram'dan istek göndermiştim haşmetli burnumla.

Nerde eski stalkçılar ay tatlım ben karda bir yürürdüm kar bile anlamazdı üstüne bastığımı ama şimdi zor tabi facebook ayrı twitter ayrı insagram ayrı WhatsApp derken saatler geçiyor olsa da stalklasak özlemişim şaka maka

Ben eskiden bir stalklardim , üç nesil öncesine kadar bulurdum:) Hala güvenirim kendime, bir arastirmaya başlayayım yeter ki:) Fakat çok yorucu işler yaa

Bunun bir benzeri oldu bana. Ben de telefonu yüzüme düşürünce stalk yaptığım çocuğa Instagram'dan istek göndermiştim haşmetli burnumla.
Hahahh cok guzelmis yaaa
Tam anlamiyla yuzune gozune bulastirmak derler ya ahanda ondan olmus

Mudire hanima soylesek de bizi geyik bolumune tasisa yoksa tirpan girdi girecek diyem ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…