- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
al bendende okadarİki kere okudum yine de bişey anlamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al bendende okadarİki kere okudum yine de bişey anlamadım![]()
Stalk emektiStalk neydi ya![]()
Aslında fake hesaplardan cok istek geliyor ama o hesaplar benim için mi açıldı yoksa takipci toplamak mı amacı anlayamıyorum.Kaç kişi kaldık eski stalkçılardanama bence artık level atlamalıyız. Stalklamaktan stalklanmaya doğru.
![]()
Profesyoneliz bize olsa anlardıkAslında fake hesaplardan cok istek geliyor ama o hesaplar benim için mi açıldı yoksa takipci toplamak mı amacı anlayamıyorum.
Ama benim için açılmış olsaydı şimdiye kadar çoktan açılırdı![]()
Çok hazlısın cancağızımProfesyoneliz bize olsa anlardıkzaten bu yaştan sonra fake hesaba ihtiyaç duyana bizim ihtiyacımız yok cancağızım
![]()
aynen bende birsey anlamadim 4 kere okudumİki kere okudum yine de bişey anlamadım![]()
İnşallah şu an stalklanmiyorsundurProfesyoneliz bize olsa anlardıkzaten bu yaştan sonra fake hesaba ihtiyaç duyana bizim ihtiyacımız yok cancağızım
![]()
Ahh keşkeeİnşallah şu an stalklanmiyorsundur![]()
Yani o kadar cok istiyorsunAhh keşkee![]()
Biz onca eziyet çektik biraz da onlar çeksin çok muYani o kadar cok istiyorsun![]()
AynenBen stalk yapmam, haberin gelir sjsjsjsjas
Arkadaşında dediği gibi haberin gelirBiz onca eziyet çektik biraz da onlar çeksin çok mu![]()
ha ha aynenahahahaa geçmiş olsunzamanında ben de yapmıştım hiç başıma kötü bi durum gelmedi. bikere bu işi yapcaksan dikkatli olacaksın.öyle ekran açıkken tehlikeli hareketler yapmayacaksın. ekranı açınca telefona hiç dokunmadan görebileceğin biyere koy dursun en ufak bir dokunuşta arıyor. ve saniyesinde karşıya bildirim düşer. bu işi yaparken eline koluna dikkat etceksin, kendine çeki düzen verceksin ahahaa çok tatlı konu.