Ee stalkın amacı da o değil miydi zaten?KARDA YÜRÜYÜN, AMA İZİNİZİ BELLİ ETMEYİN
Ee dert bunun neresinde?Kızlaaar tünaydın, nasılsınız?
Baslıkta da belirttiğim gibi Allah veriyordu belamı. Bir şahsı muhterem var. Sen annenin telini al watsapın son görülmelerini kayıt tutmaya kalk. (Sorsalar dün yediğini hatırlamaz.) Gece açık kalmış. Allah'tan kazayla falan aramamışım ne var ki sabah olan oldu. Sen watsap görüntülü arama tuşuna kapattım ama nafile. Karşı tarafa bildirim gitti her türlü. Bunu yaşayınca burada bir üye aklıma geldi onunda böyle olmuştu. Hatta 'insan nasıl düşer bu hataya?' demiştim.İşte Allah'ın sopası yok. Tabi ben bunu her yerden engelledim. Watsap isim soy ismide sildim. Bilinmeyen numaraları da aradım ama yok gizli bilgiler, kimse öğrenemiyor.Allah beni uçurumun kenarına götürdü, sonra tak geri çevirdi. O an yaşadığım stres, üzüntü, adrenalin, utanç. En sn dişimi çektirirken yaşamıştım herhalde bu kadar duyguyu bir arada.Ha bir şekilde bu işin içinden de çıkardım ama çıkamayacak olanlara sesleniyorum. KARDA YÜRÜYÜN, AMA İZİNİZİ BELLİ ETMEYİN. Ayrıca çok zormuş o ne öyle ya? Bir tuşa basıyorsun tıp karşı taraf fark ediyor hemen.
ne aksiyonlu hayatlarınız var ya ben se evde tv karşısında pinekliyorum reva mı bu şimdi pazar pazar
hiç birşey anlamadım
kimin annesi?
son yediğini hatırlamayan kim?
sabah olan ne?
Hiç bir şey anlamadı ben
Hehe nesini anlamadınız yahu
Hanım kızımız bir beyefendinin numarasını almış annesinden sanırım whatsapp takibi yaparken sen uyuyakal gitsin parmağı da bir şeylere bassın adamı arasın
Yani zaten whatsapp takibi kadar saçma bir şey olamaz allahtan son görülme herkese kapalı yapılabiliyor da bizi de takip etmiyorlar :)
Annemin telefonundan karşı tarafa Watsap gör. arama gönderdim.
Haha yok ya saat kaçta girdi kaç dakika kaldı kaç dakikada bir giriyor filan bunun çetelesini tutup sevgilisi ya da yazdığı biri var mı onu anlıyorlar sanırım bu yöntemle :)birinin son görülmesini stalklamak mı yani konu?
ee ne oluyor aynı gökyüzüne bakıyoruz gibi bir haz mı?
Hayır helenracım. Numara benden takip annemdenHehe nesini anlamadınız yahu
Hanım kızımız bir beyefendinin numarasını almış annesinden sanırım whatsapp takibi yaparken sen uyuyakal gitsin parmağı da bir şeylere bassın adamı arasın
Yani zaten whatsapp takibi kadar saçma bir şey olamaz allahtan son görülme herkese kapalı yapılabiliyor da bizi de takip etmiyorlar :)
Annemin telefonundan karşı tarafa Watsap gör. arama gönderdim.
Haha yok ya saat kaçta girdi kaç dakika kaldı kaç dakikada bir giriyor filan bunun çetelesini tutup sevgilisi ya da yazdığı biri var mı onu anlıyorlar sanırım bu yöntemle :)
Allah dileğim sizi düşürmesin böyle durumlaraHaha yok ya saat kaçta girdi kaç dakika kaldı kaç dakikada bir giriyor filan bunun çetelesini tutup sevgilisi ya da yazdığı biri var mı onu anlıyorlar sanırım bu yöntemle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?