D deniz_6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2014 245 14 118 34 İstanbul 4 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz_6 #1 bilişim okuyorum staj dosyama yazabileceğim işler için acill örneğe ihtiyacımm varr ???
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.811 55.298 1.123 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz_6 #2 deniz_6 .!.: bilişim okuyorum staj dosyama yazabileceğim işler için acill örneğe ihtiyacımm varr ??? Genişletmek için tıkla... Modülünüz yok mu okulunuzun modül vermesi gerek,benim kardeşim de bilişmci modülleri vardı oradan yazdı verdi staj defterini,beceri yazılısını bile oldular,okul kapanmak üzere sen daha yazmadın mı? Son düzenleme: 5 Haziran 2014
deniz_6 .!.: bilişim okuyorum staj dosyama yazabileceğim işler için acill örneğe ihtiyacımm varr ??? Genişletmek için tıkla... Modülünüz yok mu okulunuzun modül vermesi gerek,benim kardeşim de bilişmci modülleri vardı oradan yazdı verdi staj defterini,beceri yazılısını bile oldular,okul kapanmak üzere sen daha yazmadın mı?
D deniz_6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2014 245 14 118 34 İstanbul 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz_6 #3 Yazdım teslim ettim. Kendi yaptigim işleri yazdim ve bizim modulumuzde yoktu beceri sinavida p.tesi simdide ona calismaya baslicam
Yazdım teslim ettim. Kendi yaptigim işleri yazdim ve bizim modulumuzde yoktu beceri sinavida p.tesi simdide ona calismaya baslicam