ssvd(sezeyan sonrası vajinal doğum)

-banu-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
80
36
48
36
merhaba arkadaşlar.istanbuldayım ve sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlar araştırıyorum.birkaç tane buldum ama muayene ücretleri 300-400 tl doğum yaptıracakları hastanelerin doğum ücretleri 7000 ile 12000 arası değişiyor. :( daha uyguna bunu yapan hastane doktor yokmu :( daha önce yaptıran varsa lütfen yardımcı olsun :(

Ersoy hastanesinde Dr Esra ve Aysegul hanım sicak bakiyormus
Üsküdar Hospital Türk Fatma Bilginer
Facebook'ta ssvd grubuna uye olursaniz diğer tüm doktorlari ve doğum hikayelerini okuyabilirsiniz.

doktorumu buldum sonunda havva pars ağargün hanımla devam edicem inşallah :)

özel yeri var anlaşmalı hastaneleri var istediğiniz hastanede doğum yapıyorsunuz..muayene ücreti 200 tl.doğumda hastaneye göre değişiyor
Merhaba bende havva hanıma gitmek istiyorum bugün muayenehanesini aradım sekreter hastaneye göre ücret değişiyor demedi sadece doğum ücretini söyledi birde siz kaç haftalıksınız

doktorun aldığı doğum ücreti ayrı hastane ayrı.şimdi bir atlas hastanesi ile medistate aynı değil.siz hastanelere göre komple kaç para ödemem gerekir diye sorun bence kafanız karışmamış olur...26 haftalık daha benimki.

Slm hamisler ve hamis adayları nasılsınız benim de bi sorum olacak Avrupa yakasında ssvd yaptıracak hastane ve Dr ismi bileniniz var 2 sezaryen sonrası normal doğum istiyorum 2 yıl geçti :anneadayı:29hft

Slm hamisler ve hamis adayları nasılsınız benim de bi sorum olacak Avrupa yakasında ssvd yaptıracak hastane ve Dr ismi bileniniz var 2 sezaryen sonrası normal doğum istiyorum 2 yıl geçti :anneadayı:29hft

nihanim doğum yaptınızmı acaba.mesajı yeni gördüm desem :) doğumdan sonra bayağ ara verdimde.:olamaz:

merhaba havva hanımda ssvd mi yaptınız?hastane ve ücreti konusundada bilgilendirirmisniz?
Ben ptesiye randevu aldım, henüz hamile değilim ama gebelik planlıyorum. Hem muayene olup hem fiyat bilgisi alacağım. Eğer hala doğum yapmasıysanız burdan yazarım yine 😉

Ben ptesiye randevu aldım, henüz hamile değilim ama gebelik planlıyorum. Hem muayene olup hem fiyat bilgisi alacağım. Eğer hala doğum yapmasıysanız burdan yazarım yine 😉
merhaba hayır yapmadım memnun kalldınızmı fiyatları nedir bende merak ediyorum

merhaba arkadaşlar.istanbuldayım ve sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlar araştırıyorum.birkaç tane buldum ama muayene ücretleri 300-400 tl doğum yaptıracakları hastanelerin doğum ücretleri 7000 ile 12000 arası değişiyor. :KK43: daha uyguna bunu yapan hastane doktor yokmu :KK43: daha önce yaptıran varsa lütfen yardımcı olsun :KK43:
Mesela kaç çocuk istiyorsunuz ki sezeryan sonrası normal için araştırıyorsunuz ben 3 sezeryan oldum ilki 5 yaşında diğer ikisinin arasında 10 ay var o kadar sık yani ben bile o parayı düşünmedim ve baglatmadim da belki sonra bi tane daha 😊😊😊

merhaba hayır yapmadım memnun kalldınızmı fiyatları nedir bende merak ediyorum
havva hanım çok tatlı biri, doktordan ziyade bir abla kardeş ilişkisi oluşturuyor gibi. Ama fiyat konusunda bilgi alamadım, eğer sağlık sigortanız vara memorial acıbadem gibi hastanelerde de yapabiliyormuş ama onun dışında hisarda yapanlar daha çoğunlukta. Hisar da duyduğum kadarıyla iyi bir hastaneymiş, fiyat konusunda bilgi veremiyorum size😞

Merhaba
Uzun bir zaman olmuş konuyu yazalı ama Dr Havva hanım ile doğumunuzu gerçekleştirdiniz mi? Memnun kaldınız mı? Ben de ssvd için ona gitmek istiyorum. Biraz pahalı ama başka doktor bulamıyorum.Yardımcı olusanız sevinirim.

Merhaba
Uzun bir zaman olmuş konuyu yazalı ama Dr Havva hanım ile doğumunuzu gerçekleştirdiniz mi? Memnun kaldınız mı? Ben de ssvd için ona gitmek istiyorum. Biraz pahalı ama başka doktor bulamıyorum.Yardımcı olusanız sevinirim.
Aslinda konuyu acan degilim fskat sunu diyebilirim arkadasim sezeryandan iki yilmi gecmisti ne devlef hastahanesinde hic sszeryanki oldugunu soylemeden 4000 kg uzerinde normal yolla dogum yapti
3 .gebe sezeryan oldu:)arsya bir normal sikistirdi
Onca paralar odemeye gerek yok bence
Bende sezeryandan sonra dogumu arasyitmisyim zsmaninda tez bile okudum
Uzun lagin kısacı eger uygunsa herşeyin yaparsin

Back