Hanimlar merhaba
Ssk emeklisi ya da calisan olan biri Saglik kurumlarinda herhangi bir ucret oder mi
Aslinda hem maas hem de hizmete ne kadar oder?
Ssk emeklisi esim saglik kurumunda ucret odemiyoruz...ama calisirken yuzdesini aliyorlardi..Hanimlar merhaba
Ssk emeklisi ya da calisan olan biri Saglik kurumlarinda herhangi bir ucret oder mi
Maaştan kesiliyor ama ,sanırım konu sahibi onuda sormuş.Ssk emeklisi esim saglik kurumunda ucret odemiyoruz...ama calisirken yuzdesini aliyorlardi..
Biz maasi oldugu gibi aliyoruz..Maaştan kesiliyor ama ,sanırım konu sahibi onuda sormuş.
Lory89 yatırılan prime göre değişir,maaştan kesinti olur doktora giderseniz,sağlık ocağı,devlet hastanesi bunların ücretleri farklı,muayene parası,ilaç parasının yüzdesi vs kesilir.
Maaştan kesiliyor ama ,sanırım konu sahibi onuda sormuş.
Lory89 yatırılan prime göre değişir,maaştan kesinti olur doktora giderseniz,sağlık ocağı,devlet hastanesi bunların ücretleri farklı,muayene parası,ilaç parasının yüzdesi vs kesilir.
Emeklilerin maaşından kesinti oluyor en yakınlarımdan biliyorum hatta röntgen vs çekilince ücret biraz farklı oluyor,eczanede de söylüyorlar hatta çalışanlar elden emeklilerin maaşından kesiliyor diye,sağlık ocağının ücreti farklı devlet hastanesinin farklı oluyor,sizinkini bilemedim ama kesinti oluyor bundan eminim.Biz maasi oldugu gibi aliyoruz..
Evet mutlaka kesiliyor. Hatta recetede yazan ilac sayisina gore fiyatlandirmalar var. Ek olarak muayene ucreti ve varsa rontgen mr vs parasi da kesiliyor. Kesilmeyen yok.Emeklilerin maaşından kesinti oluyor en yakınlarımdan biliyorum hatta röntgen vs çekilince ücret biraz farklı oluyor,eczanede de söylüyorlar hatta çalışanlar elden emeklilerin maaşından kesiliyor diye,sağlık ocağının ücreti farklı devlet hastanesinin farklı oluyor,sizinkini bilemedim ama kesinti oluyor bundan eminim.
Esim emekli olali ram 1 yil oldu...900 lira idi simdi 1100...doktorada gitsek özelede gitsek ilaç da alsak ayni maaşı veriyorlar..düşük primden emekli oldu..bunu eşime sorarımEmeklilerin maaşından kesinti oluyor en yakınlarımdan biliyorum hatta röntgen vs çekilince ücret biraz farklı oluyor,eczanede de söylüyorlar hatta çalışanlar elden emeklilerin maaşından kesiliyor diye,sağlık ocağının ücreti farklı devlet hastanesinin farklı oluyor,sizinkini bilemedim ama kesinti oluyor bundan eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?