Ssk'dan emekli olan biri ne kadar maas alir?

Arkadaşların dediği gibi emekli olduğu kurum memur mu değil mi mesela sonra ödenen prim tutarları etkiler 1000 mesela bagkur çiftci emeklisi falan ssk emeklileri 1400 falan
kimse hastanede ödeme yapmaz sigortalı iseniz yalnız çalışan sigortalı eczanede ücreti öder emeklininki maaş kesintisi olur

Net bir fiyat verilemez.

Sigorta primleri ne kadar yüksek yatırılırsa maaş o kadar yüksek olur.

1500 alanda var 4000 alan da.

Hanimlar merhaba
Ssk emeklisi ya da calisan olan biri Saglik kurumlarinda herhangi bir ucret oder mi

Emekli maaşı, yatırılan prime göre değişir. Asgari ücretten yatırıldıysa ona göre, yüksekten yatırıldıysa ona göre... Kişi memur emeklisiyse farklı, bağkur emeklisiyse farklı gibi gibi... 1000 tl alan da var 3000 alan da...

Sağlık içinse, Reçete ücreti, muayene ücreti (sağlık ocağı, araştırma hastanesi vs değişiyor) 10 gün içinde atıyorum iki farklı doktora gidildi diyelim, ekstra ücreti vs alınıyor.

Annem ogretmen emeklisi. 28 sene devlet hizmeti var. 3500 lira aliyor. Rahmetli babadan da ayrica maas aliyor

Ssk emeklisi esim saglik kurumunda ucret odemiyoruz...ama calisirken yuzdesini aliyorlardi..
Maaştan kesiliyor ama ,sanırım konu sahibi onuda sormuş.

Lory89 yatırılan prime göre değişir,maaştan kesinti olur doktora giderseniz,sağlık ocağı,devlet hastanesi bunların ücretleri farklı,muayene parası,ilaç parasının yüzdesi vs kesilir.

Biz maasi oldugu gibi aliyoruz..

Biz maasi oldugu gibi aliyoruz..
Emeklilerin maaşından kesinti oluyor en yakınlarımdan biliyorum hatta röntgen vs çekilince ücret biraz farklı oluyor,eczanede de söylüyorlar hatta çalışanlar elden emeklilerin maaşından kesiliyor diye,sağlık ocağının ücreti farklı devlet hastanesinin farklı oluyor,sizinkini bilemedim ama kesinti oluyor bundan eminim.

Evet mutlaka kesiliyor. Hatta recetede yazan ilac sayisina gore fiyatlandirmalar var. Ek olarak muayene ucreti ve varsa rontgen mr vs parasi da kesiliyor. Kesilmeyen yok.

Esim emekli olali ram 1 yil oldu...900 lira idi simdi 1100...doktorada gitsek özelede gitsek ilaç da alsak ayni maaşı veriyorlar..düşük primden emekli oldu..bunu eşime sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…