• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret davasi

ne zenginligi benim bekledigim 10-15.000 TL onu da kedi kopek mamasi almak icin ahrcamayi dusunmustum. Ya da karsi taraf alsin :)
O zaman uzlaştırmaci sizi arayacak,kedi köpek maması alması karşılığında uzlaşırım diyebilirsiniz

Benim başıma geldi . Sevdiğim insana çok ağır küfürler ettim . Hak etti bu arada . Hala hayata dönemedim . Oda babası aracılığıyla evleneceği için savcılığa gideceğini söyledi . Bende bu ay 2 defa benim evime geldi kim kimi rahatsız ediyor dedim . Sonra ben 3 savcı 2 hakim arkadaşa sordum hepsi 1 yıl kadar ceza alırsın sicilin temiz ise ertelenir dedi . Anlaşmaya gitme dedi . Para mara derler anlaşma dedi . Şu an bir şey çıkmadı ama çıkarsa yazarım .

Dava kazanılınca avukat ücretini karşı taraf öder siz vekalet ücreti ödemezsiniz diye bir şey yok. Siz de vereceksiniz avukatın emeğinin karşılığını. Siz avukatla görüşün anlatır o size durumu.

Önce bir avukatla konuşun. Benzer bir davam benim var, avukatım vekalet ucreti dışında tek bir kuruş istemedi benden. Şimdilerde zam geldi mi bilmiyorum ama 6 ay öncesi için "Ben karşı taraftan 17,500 tl' mi alacağım zaten" demişti. Avukatlar hangi kelimelerin/cümlelerin hakarete girip girmediğinin farkındalar. Bnm davama kesin kazanacağız gözüyle baktığı için benden bir talebi olmadı, belki sizinkisi de öyle olur. Bir konuşmanız lazim.

Back
X