Anket ßilgisayarda ilk öğrendiğiniz neydi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ßilgisayarda ilk öğrendiğiniz neydi ?

• kopyala yapıştır

OY: 0 0,0%
  • Kabloların yerini öğrendim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    43
P

pembe_bal10cuk

Ziyaretçi
önce açmayı ögrendimdelikafadulden

tabikide açıp kapatmayı
kaydirigubbakcemile

Daha 5. sınıfa giderken almışlardı bana bilgisayarı ve interneti bağlatmışlard. Açıp kapatmadan sonra chat yapmayı öğrendim.:) Tabi o zamanlar msn yoktuuuu:roflol: :roflol:

senağlama bi benim mi yeni bilgisyarım oldu ya

kesinlikle önce açmayı öğrendim tabiki :)))))

Önce açma kapamayı öğrendim.
Sonrada fal açmayı habire durmadan fal açıyordum artık rüyalarıma girmeye başlamıştı.

msni öğrendim ilkin.

bende nete girmeyi ögrendim şakkıdı

12/13 yasindan beri kullaniyorum hatirlamiyorum acikcasi, yazi yazmak olabilir bilgisayari acmak olabilir bilemiyorum

internet sayfasna girmeyi...............

ben eve ilk pc alındğnda paint de resim yapıyodum sadece :roflol:
internet bağlanmadğı için.çocuktum daha ama.
şimdi de bilgisayar müh. okuyorum.baya bi içli dışlı oldum istemeden pc ile.
şimdi yaptığıım çok komiğime gidiyo kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş ya bende adam asmaca oynardım küçükken net yoktu o zaman

Önce açma kapamayı, sonrada dosta çalışan çok eski bir oyun vardı; volfeid onu öğrendim.

ilk önce açma-kapamadan sonra wordde yazı yazmayı öğrendim ey gidi günler yaaa:)))

ilk olarak açıp kapatmayı, sonra internetten bilgisayara resim indirmeyi öğrenmiştim.

Bende ilk açma kapamayı öğrendim.
Ya benim bu konuda bir anım var anlatmak istiyorum kısaca;
Ben daha orta-lise dönemlerimde yaz tatilinde bir arkadaşla tanıştım. Yaz tatili için iş aradığımı söyledim oda bana kendi işini tavsiye etti. Ben çıkıcam seni yerime yerleştiriym dedi. Bilgisayar biliyormusun dedi hayır dedim. Bunu söyleme patronlara ben sana öğretirim 15 gün beraber çalışırız dedi. Neyse işe başladım o gün ve görüşmedede biliyorum dedim. O kız hatta bana "ben çaycı kadına ve tahsilatçı çocuğa bile öğrettim bilgisayarı, sıkıştığında onlar bile yardım ederler" demişti. Kız o gün beni bırakıp çıktı işden. Meğerse patronlar yerine birini bulmadan çıkamazsın demişler ondanmış acelesi. Neyse kız gitti patronlardan biri aradı beni ve bir müşteririn extresini istedi. Ben şok tabikiiii nerden bilicem muhasebe proğramını kullanmayıda çıkarıcam..... Hemen çaycı kadına sordum oda bana dediki ; " bana sadece açma kapama düğmesini gösterdi, çıkarken kapatmayı unutursa arkasından kapatabileyim diye" demezmi.... :roflol: Ben resmen mahfoldum bittim yani. :1no2: Sonunda patronlarda anladılar ama sevdiler beni ve yardımcı oldular, hatta iyi bilen birinden ders almamı bile sağladılar sağolsunlar. Bilgisayarla ilk tanışmam ve öğrenmem gençlik yıllarımda bu şekilde komik-dramatik bişekilde olmuştu. mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…