ssedoshh da çeyizlerini sersin madem :)

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
kızlar çeyizim yavaş yavaş tamamlanmak üzere,bir tek banyo için alacaklarımı almadım,renk konusu belirsiz olduğundan. bir de fırınım,çamaşır makinem henüz alınmadı. resimlerini bulduklarımı buraya ekliyorum. yemek ve kahvaltı takımlarım (KRC) ile çatal-kaşık-bıçak takımlarım ve tencerelerim (emsan) alınalı çok uzun süre olduğundan modellerini hatırlamıyorum,resimlerini ekleyemedim :(

3.sayfada C&A dan aldığım cicilerim ve 4.sayfanın sonunda ütüm,6. ve 7.sayfada da mutfak ıvır zıvırlarım,yazlık pijama takımım ve 8.sayfada battaniyem,tost makinam,mutfak ıvır zıvırlarım,9.sayfada son aldıklarım ve yeni nevresim takımlarım,10.sayfada borcamlarım var

Eklentiler

• $özdilek bambu bornoz takımımız.webp
    $özdilek bambu bornoz takımımız.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
oo herşeyin çok güzel çok zevklisin güle güle kullan canm:)
yavv şu siyah beyaz ikea bardaklardan herkes de var anlaşılan puhahy:)

baktıkça insanın içi açılıyor :)
özellikle nostaljik tramwaylı nevresimin ve limon sıkacağın çok tatlı :)
hepsini güzel sağlıklı günlerde kullan inşallah:16:

öncelikle güle güle kullan
3 lü bıçak seti de ikea, bende de var aynısından ama cok kullanışlı değlller malesef ya da ben alışamadım:)

öncelikle güle güle kullan
3 lü bıçak seti de ikea, bende de var aynısından ama cok kullanışlı değlller malesef ya da ben alışamadım:)

sağol canım,bi çok ufak tefek mutfak ıvır zıvırı ikea'dan alındı. evet o 3lü setin 2 bıçağı neyse de 1 bıçağı eğri kullanışı nasıl olur bende henüz bilmiyorum:26::17:

gule gule kullan canımmm hepsini

hepsi cok guzel ...

bişey sorucam cam damacanan mı var ? bana mı oyle geldi

varsa nereden aldın soleyebilirmisin :)

gule gule kullan canımmm hepsini

hepsi cok guzel ...

bişey sorucam cam damacanan mı var ? bana mı oyle geldi

varsa nereden aldın soleyebilirmisin :)

çok teşekkür ederim canım,evet cam damacanam var ama sürahi niyetine çünkü 1 litrelik :1: ben paşabahçeden aldım,renklileri de var ama ben sade tercih ettim,ayrıca karaca da da gördüm.fiyatıda çok uygun 9.90 mıydı neydi.

Canım benim güzel günlerde kullan inşşallah herşeyin çok güzel..
O ikea bardaklarından bendede var :52: Birde havlularımız aynı :)

Canım benim güzel günlerde kullan inşşallah herşeyin çok güzel..
O ikea bardaklarından bendede var :52: Birde havlularımız aynı :)

inşallah canım benim teşekkür ederim. havlulardan da bornoz takımlarımızla aynı renk olanları tercih ettim,yedekleri gibi olsun diye:1:

Back
X