• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-SS yerletirme sonular..

hngi bölümdensin sen neler yazdın :)hihoyyyt:1rolleyes:

bilişim sistemleri canım edirne den ardahan a her yeri yazdım diyebilirim kaydirigubbakcemile3 en doğuda var en batıda kaydirigubbakcemile2 sen nereleri yazdın bu arada seninle çok iyi anlaşabiliriz gibi gelio adaşım kaydirigubbakcemile5

bn sayısalcıyım cnm sırnaşık şey okul öncesi öğretmenliğiyle hemşirelk yazdım buyuk ihtimal öğretmenliğe gidicem bnde cogu yeri yazdım edrne kocaeli kastamonu afyon istnbul vs vsss sengözlerimebaksanab

bende yazdım edirneyi sayısaldan girdim kaydirigubbakcemile4 benimde öğretmenlik olucak inş canım zemuszemus edirne gelsin çok istiyorum valla dua et benim için :emir_bebek:

bilgisayar öğretmenliği bide işletme bilgi yönetim yazdım inş ikincisi gelir işletme olan zemuszemus acaba edirneye direk gidio mudur otobüs arada deniz varya sırnaşık şey boğaz köprüsünü şehirlerarası otobüsler kullanıo mu ki kaydirigubbakcemile3

f.s.mden geçiyor şehirlerarası yolu kullananlar genelde ist.dan çıktıktan sonra trakya otobanına girdi mi yol çok rahatlaşıyor trafik vs derdi yok

hele bi çıksında alışılır heralde olmazsa ayakta bile giderim yeter ki çıksın :hooray: evet cnm tc kimlik nonu giriyosun ösym sayfasına hemen çıkıo =)

14 15 yada 16 die biliyorm kızlar yani kesin bi tarih yok sadece bu 3 ünden biri : ) ama en kısa zamanda açıklansın artık zaten zaman geçmek bilmiyo :D çatlıcam nereyi kazandım die

ya içim titrio o kadar huzursumki açıklansın biran önce yeter artık offf
sözelden tercih yaptım afyon türk dili ve edebiyatını 313 puanım geçen sene en son giren kişi 21.500 üncüymüş küsuratları tam hatırlamıyorum, benim bu sene başarı sıram 20.390
sizce girebilirmiyim?

büyük ihtimalle girersin, ben tm tercih yaptm 12bindeyim, 11bindeki yerleri yazdm olur dedi hep hocalar , umarım olur senin de benim de hepimizin kızlar : )

Back