• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-SS yerletirme sonular..

kızlar bana erken gibi bile geldi ayın 15i falan daha dün tercih yapmış gibiyim,
benim acıbadem üni-fizik tedavi rehabilitasyon yada bilgi üni-finans matematiği %50 burslu tutucak gibi zaten istediğim yerlerde bunlardı diğer tercihlerimin üstünde fazla durmadım,benim merak ettiğim üni ne zaman açılır ne zaman kapanır kaç ay sürüyo aşaa yukarı

canım 23 ya da 24 eylülmüş araya bayram girdiğinden dolayı sanırım :emir_bebek:

arkadaşlar bu arada size sorayım hiç olmazsa kimseye soramadım
benim ea puanım 323küsür sıralamam 18 bin420
girmek istedigim bölüm işletme bilgi yönetim diye bir bölüm en son mersin silifke 16 120. kişiyi almış mersin erdemli ve trakya üni de de bu sene açılmış bölümler sizce girme ihtimalim var mıdır? :bbo:

arkadaşlar bu arada size sorayım hiç olmazsa kimseye soramadım
benim ea puanım 323küsür sıralamam 18 bin420
girmek istedigim bölüm işletme bilgi yönetim diye bir bölüm en son mersin silifke 16 120. kişiyi almış mersin erdemli ve trakya üni de de bu sene açılmış bölümler sizce girme ihtimalim var mıdır? :bbo:
girersin canım,bi kere kontenjan artışı var toplamda kaç bin kişilik yer açıldı artı yeni üniversiteler yeni bölümler açıldı,bununda üstüne bu sene özel üniversiteye girenlere %15 devlet bursu var bu yüzden özeller tercih edildikce devlet üniverstelerne girme şansı artar,ha ama bunu boğaziçi itü odtu gibi kıdemli üniversiteler için düşünürsek çok şey değişmez kontenjan burs farketmez çok fazla orda çünkü çok tercih ediliyo ama saydığın üniversitelere girme şansın yüksek.bide merak ettim gireceğin bölümü iyice araştırdınmı çünkü puanın iyi daha güzel yerlere girme şansın var

girersin canım,bi kere kontenjan artışı var toplamda kaç bin kişilik yer açıldı artı yeni üniversiteler yeni bölümler açıldı,bununda üstüne bu sene özel üniversiteye girenlere %15 devlet bursu var bu yüzden özeller tercih edildikce devlet üniverstelerne girme şansı artar,ha ama bunu boğaziçi itü odtu gibi kıdemli üniversiteler için düşünürsek çok şey değişmez kontenjan burs farketmez çok fazla orda çünkü çok tercih ediliyo ama saydığın üniversitelere girme şansın yüksek.bide merak ettim gireceğin bölümü iyice araştırdınmı çünkü puanın iyi daha güzel yerlere girme şansın var

evet çok iyi araştırdım halkla ilişkiler uzmanı ya da veri tabanı uzmanı olabilicem mezun olunca 2 sinide çok isterim umarım dediğin gibi olurda girerim cnm o kdr çok istiyrm inş gelir çok teşekkrler cevap verdigin için a.s.

önemli değil canım ben sayısal öğrencisiyim pek bilmem sen daha ii bilirsin bu meslekte para warmı iş bulurmusun iyi düşündünmü, puanın güzel çünkü sayısalcılara tıp dayatmasını sewmem şimdi aynısını yapıcam ama hukuk veya matematikle ilgili bankacılık falan güzel bölümler vardı yine sen bilirsin tabi

bankacılığı açıktan okuyrm ztn canım 2. sınıftayım inş kazasız belasız bitcek hayırlısıyla =) bende sayısal öğrencisiyim ama ortak alandandan da tercih yaptım bu bölümün geleceği baya parlak canım hem sayısal puanım 310 ea puanım daha fazla ve bu söyledigim bölümde gerçekten iyi para getiren bi bölümmüş bütün rehberlikçiler böyle dedi :) olmazsa açıktan bankacı olurum artık napıyım ama inş olur opuyorumnanaktan

yarın mııı ösym nin sayfasında hala koca bi boşluk var yerleştirme tarihleri kısmında gerçi hem açıklansın istiyrm hemde korkuyrm bilemiyrm ne istiyrm :bbo:

kızlar bana erken gibi bile geldi ayın 15i falan daha dün tercih yapmış gibiyim,
benim acıbadem üni-fizik tedavi rehabilitasyon yada bilgi üni-finans matematiği %50 burslu tutucak gibi zaten istediğim yerlerde bunlardı diğer tercihlerimin üstünde fazla durmadım,benim merak ettiğim üni ne zaman açılır ne zaman kapanır kaç ay sürüyo aşaa yukarı

canım bilgi üniversitesi'ne yerleşirsen 14 eylülde başlayacak güz dönemi. hayırlı olsun buarada güzel bir bölüm tercih etmişsin.

Back