SS 2009 zor muydu kolay m?

2009 öss nasıldı?

• çok kolay

OY: 8 9,6%
  • kolay

OY: 7 8,4%
  • zor

OY: 28 33,7%
  • çok zor

OY: 32 38,6%
  • normal

OY: 8 9,6%

• Ankete Katılan
    83
benimde kötü geçti zordu paragrflar zorlayıcıydı.bide üstüne sınava girerrizmez bi mide bulantısı tam oldu.8 ay boşa direndim olmayacakya herşey engel olurrrrr.

Sorular çok kolaydı bazı bölümlerde. Mat 1, Fen 1 ve Sos 2 de.
Türkçe de sorular çok garipti. Full çıkaran adamdım ben 2 yanlışım çıktı.
Sos 1 deki sorular çok çelişkiliydi. Delirtti beni. Hele son yıllarda öyle felsefe çıkmamıştır.
Edb sosyal daki sorular çok saçmaydı. Hayatımda öyle edb denemesi çözmedim ben. Mat 2 zordu.
TM ciyim ancak Edebiyat istediğim için sos2 çözdüm.

Hesaplarıma göre istediğim yeri hayli hayli geçiyor. Ancak yanlışlarım çok saçma yerlerden.

Yinede hayırlısı olsun.

Ne zamana açıklanıcak sonuçlar bilen var mı??? Temmuzun 10 u ile 15i arası diye biliyodum ama az kişi girdiği için daha erken olabilir dediler bi bilgisi olan varsa...
ayrıca sınav sonrası salya sümük ağlayanlardanım dersane denemelerinde 270 280 alan ben dibe vurdum resmen çalışmamın karşılığı bu olmamalıydı lanet olsun böyle sınav hazırlayanlara lanet olsun geleceğimi elimden alan bu sisteme...kötükedihüsokötükedihüso

Aynen, bazı sorularda çelişkiler vardı ben bütün testleri yaptım ve mezuniyetimden 11 sene sonra ve başvuruların son gününde karar veren bir kartaloş olarak,sadece felsefe grubu-tarih ve coğrafya kitaplarını roman okur gibi okuduğum halde istediğim bölümü tutturabiliyorum...Demekki ales sınavına çalışırken bilgileri iyi tazelemişim...Belki kızacaksınız ama bu benim 2. üniversitem olacak kızlar...Sınavı kötü geçen arkadaşlar üzülmesin çünkü ilk senede sınavı kazanan insan sayısı çok az genelde 3. de tutuyor...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum umarım herkes istediği bölüme yerleşir...

Sakin ol canım, kimse ilk denemede kazanamıyor bu sene olmazsa seneye olur...kaydirigubbakcemile5

çoğu kişinin kötü geçmiş,başarı sıralamanıza bakın geçen yılın puanlarına bakıp üzülmeyin çünkü zorsa herkese zordur ve puanlar muhtemelen düşcektir

bende sözel2den 311 aldım ama edbyta olacagnı sanmıyorum ck zorr pff dua edın kızlar dussun puanlar :çok üzgünüm:

Şu an için herkes tercihler ve üniversitelere odaklanmış durumda biliyorum ama bişey soracağım... Üni de bi bölümü okudun ama mastırı farklı bi bölüm üzerine yaptın o zaman mastrda yapmış oldugun bölümün ünvanını alıp o konuda iş yapabiliyo musun?? mesela işletme mastrı yaptım ya da psikoloji mastırı yaptım ya da tamamen farklı elktrik elektronik üzerine yaptım mastırımı şimdi ben o ünvana sahip olmuş mu oluyorum??psikolog oluyo muyum yada işletmeci... bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun...

Master farklı bölümden olunuyor mu yahu.. Ben alanınızın belli bi bölümünde uzmanlaşıyorsunuz diye biliyorum CADIARZU Bi araştırayım :1closedeyes:

walla sana gore kolay gelmıs canm =)) egerr herkes senn gıbı dusunseydı bukdr dusuk puanlarla mıllet ıstedıgı yerı kazanamaazdı... bu bır gercek coks acma sapan sorular vardı ve tabı zor olanlardaa bı haylıydı

geçen sene 310 puanla 47 binlerde olurken bu sene 310 puanla 55bin civarı olmuş buda kolay olduğunun bi göstergesi bence

ozaman gecen sene 315 le 24350yken bu sene 311 24 bınıncıyım ee bu da zor oldugunun gostergesı.. gecen sene 315 lee edebıyat 2. ogretıme gıremezken bu sene 10 bın kısı oynayıp gırmısım.. sözeller(sos2 özellıkle) zordu bu once kabul edılsın bence.. yoksaa nerdee 15 net sos2yle edebıyat anca ruyadaa yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…