Sorular çok kolaydı bazı bölümlerde. Mat 1, Fen 1 ve Sos 2 de.
Türkçe de sorular çok garipti. Full çıkaran adamdım ben 2 yanlışım çıktı.
Sos 1 deki sorular çok çelişkiliydi. Delirtti beni. Hele son yıllarda öyle felsefe çıkmamıştır.
Edb sosyal daki sorular çok saçmaydı. Hayatımda öyle edb denemesi çözmedim ben. Mat 2 zordu.
TM ciyim ancak Edebiyat istediğim için sos2 çözdüm.
Hesaplarıma göre istediğim yeri hayli hayli geçiyor. Ancak yanlışlarım çok saçma yerlerden.
Yinede hayırlısı olsun.
Ne zamana açıklanıcak sonuçlar bilen var mı??? Temmuzun 10 u ile 15i arası diye biliyodum ama az kişi girdiği için daha erken olabilir dediler bi bilgisi olan varsa...
ayrıca sınav sonrası salya sümük ağlayanlardanım dersane denemelerinde 270 280 alan ben dibe vurdum resmen çalışmamın karşılığı bu olmamalıydı lanet olsun böyle sınav hazırlayanlara lanet olsun geleceğimi elimden alan bu sisteme...kötükedihüsokötükedihüso
Şu an için herkes tercihler ve üniversitelere odaklanmış durumda biliyorum ama bişey soracağım... Üni de bi bölümü okudun ama mastırı farklı bi bölüm üzerine yaptın o zaman mastrda yapmış oldugun bölümün ünvanını alıp o konuda iş yapabiliyo musun?? mesela işletme mastrı yaptım ya da psikoloji mastırı yaptım ya da tamamen farklı elktrik elektronik üzerine yaptım mastırımı şimdi ben o ünvana sahip olmuş mu oluyorum??psikolog oluyo muyum yada işletmeci... bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun...
geçen sene 310 puanla 47 binlerde olurken bu sene 310 puanla 55bin civarı olmuş buda kolay olduğunun bi göstergesi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?