- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sitem orada Tübitak soruları hazırlamış lafınaydı.Ha çok çalışan insan aaa böle soru mu olur demez.Dememeli.Sen çok çalışıyorsan onlarca kaynaktan soru çözmelisin ki çok çalıştım diyebilesin.Zaten çok çalıştınmı da bunlara şaşırmazsın.
yapamayınca dıye bır sey yok arkadasım gır 2009 öss yorumlarına bastan asagıya bı oku bakayım..sadece ben o bu mu bahane uyduruyoruz acaba herkes mı sıkayetcı olur sence bu durumda bızdemı sorun var sorulardamı... sana bır sey soyleyım mı ben dershanede1 veya 2. olurdum ama sınav berbat hayatımda gormedgım soru kalıpları sorular vardı..resmen soru soracaz dıye abartmıslar...turkceyaa 1 saat ayırdım yaa ve etrafmdakı herkes öyle..edebiyattan onca sey ezberledık esek gıbı sabah aksam ulkelerı ydık yuttuk ekosıstem gelecek dedıler kafayı zorlayıp çalıstık bıtanemı cıkmaz bee bu muu bahanelerımızz hee.. böylee knu dagılımı mı olurr.. o sözeller neydı yaa benn sabah aksam calıstım bunu mu hak ettm... bılıp bılmeden konusmayın adamın asabını da bozmayın bızım ıcımız yanıyo zaten..........
son olrak da dusuk yapan ark.lar uzulmeyın turkıyenn genelı böyle ve ayaklandı mıllet en zor sınavdı dıye kıme sorsam kotu dıyo bu da artık puana degıl sıralamaya kaldı ısımız..d.hanede cogu calıskan ark.m batmıss bıyandan sewındım cunku sıralamalar artık on planda herkes ıstedgı yere yerlesır ıns..
bende ewe geldım saatlerce ağladım yaa bunu mu hak ettım dıyee sabah aksam calıstım ben pff neyse kızına da söyle fazla uzulmesın cunku herkesın kotu ve sıralamaya bakar bundan snr ınss.. bundan böyle boş boş konusmakla olmuyo nekdr calıstıgımı ben ve cevremdekıler bılır..hakkımı yıyenleren hcbırıne hakkımı helal etmıyorum yazık gunah bızlere yaahaklısın kuzuuuumm,
benim kızımda girdi bu sene sayısalcıydı, dersane denemelerinde başarılı idi, zaman problemi olmadığı halde sınavda yetiştirememiş. Bu soruları çokmu aradılar, bir sene boşunamı çalıştım ben, diye ağlıyorr.
hakikaten çok çalıştı sabahlara kadar,
karşılığı bu olmamalıydı,
soruları hazırlayanları allah bildiği gibi yapsın, gençlerin geleceğiyle oynamaya hakları yok.
sanki kazanamasınlar diye hususi seçmişler.
yazık değilmi gitti boşuna bir sene.kötükedihüso
LANET OLSUN o soruyu hazrlayanlara sırff şık oldun yer dolsun dıyee nasıl sacmalamıslar yaa off
Bu yıl %30 kolay olck die açıklama yaptılarr resmn %30 hatta daha fazla zor yapmşlar. Seneye yenı sistem war onada kolay diolar düsünemiorm bile. İlk gelen hiç bi sistem öncekinden daha kolay olmaz dio rehber hocalarımz
Slmlar..
en son 99 yılında mezun olduğum sene girmiştim sınava,9 senedir sorulara bile bakmadan bu yıl karar verdim,yıllardır hayalini kuruyodum,evlilik çocuk v.s. ancak sıra geldi,1 hafta küçük kitapçıklara göz gezdirdim..kolay veya zor diyemem,diğer senelerin sorularına bakmadım,ama benim çok rahat geçti,türkçe 26 netim var,edebiyat-sosyal sosyay 2- 79 net çıkardım..barajı aştım sanırım,sözel bölümü olduğum için mantık matematiği ve biyoloji dışıındakilere dokunmadım,aslında zaman olsaydı yapardım kesin..bu sınavadn öğrediğim tek şey oldu,bilgilerim 10 sene sonra bile tazeymiş..özellikle felsefe,sosyoloji v.s. rahat bir sınav geçirdim...
ancak ben sınavdan çıkınca ağladım,ilk girdiğimde sınavdan çıkınca babam karşımdaydı..bu sefer kimsecik yoktu(eşim çalışıyordu) babamı aradı hep gözlerim ,hatta 10 dk. filan bekledim onu sebepsiz..eğer orda olsaydı babama sarılıp ağlıcaktım,çok duygulandım..((