• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SS 2009 zor muydu kolay m?

2009 öss nasıldı?

• çok kolay

OY: 8 9,6%
  • kolay

OY: 7 8,4%
  • zor

OY: 28 33,7%
  • çok zor

OY: 32 38,6%
  • normal

OY: 8 9,6%

• Ankete Katılan
    83
çokk igrenç bi sınavdı yaaa :( o nasıl bı turkce ve sos2 sorularıydı resmen patladım gecen sene daha yuksek almstım yaa..esekler gbı calıstım bunu mu hakettım.. okdr kotuyum kı anlatamam..

insanların umutlarını yıkmak ne kolay ya:(
eski günlerimi hatırladım da sınavdan ablak bi suratla çıkmıştım kaçırığım soruları düşünüp duruyordum.
aklıma yanlışlarım geliyordu.
Ama istediğim üni olmasa da istediğim bölüm oldu.
Herşeyin hayırlısı diyin arkadaşlar.
ınşallah hepiniz biyerlere girersiniz

benimde iyi geçmedi yaa türkçeden 21 net,sosyalden 18 doğru gibi..geri kalanlar 3er 5'er ..sayısal hiç yapamadım:(
aslında çok fazla zor değildide düşünecek vakit yoktu paragraflar bitirdi beni

normalde 20 dakikada yaptığım türkçe sorulasrını 50 dakikada yaptım bu nasıl sorulardır ya!! mat2de logaritma,çarpanlara ayırma,çemberde açı,işlem'e güveniyordum ama hiçbiri çıkmadı yazıklar olsun bu soruları hazırlayanlara. mat2'yi geometriden kurtaracaktım adamlar çemberin içine trigonometri sokmuşlar varmı böyle birşey! sen 7 ay köpek gibi çalış tek yanlışa bile üzül al sana karşılığı! hayat bu....

aynen katılıyorum butun emeklerımız bosuna gıttı..ben sos zamanlar sos2 den 27 nın altına dusmesken öss de 16 yaptm yaa bukdr berbtt :( off dusundukcee aglayasım gelıyo.. nyse tek umut cogu kısının kotu gecmıs artık puana degıl sıralamaya bakacas

benim için bu sınav tek kelimeyle berbattı kendimi dışarı atarken hep otur evinde çoçuğunla ilgilen ne işin var sanki 8 yıl sonra sınavda diye söylene söylene çıktım eşim suratımı görüp kahroldu garibim çok istiyordu evde oturup çocukla ilgilenirken kendimi oyalıcak bişeyler yaparım diye. ben açıköğretim istiyodum ama barajı bile geçemicem için şimdiden güldürdüm millete kendimi offff yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

arkadaşlar soruları allahın cezası TÜBıTAK hazırlamış fen soruları özellikle çok zordu fizik 2 hele öldüm resmen bnde normalde 25 dk da türkçeyi yaparken 35 dkdan fazla sürdü yaaaaaaa

yapamayınca dıye bır sey yok arkadasım gır 2009 öss yorumlarına bastan asagıya bı oku bakayım..sadece ben o bu mu bahane uyduruyoruz acaba herkes mı sıkayetcı olur sence bu durumda bızdemı sorun var sorulardamı... sana bır sey soyleyım mı ben dershanede1 veya 2. olurdum ama sınav berbat hayatımda gormedgım soru kalıpları sorular vardı..resmen soru soracaz dıye abartmıslar...turkceyaa 1 saat ayırdım yaa ve etrafmdakı herkes öyle..edebiyattan onca sey ezberledık esek gıbı sabah aksam ulkelerı ydık yuttuk ekosıstem gelecek dedıler kafayı zorlayıp çalıstık bıtanemı cıkmaz bee bu muu bahanelerımızz hee.. böylee knu dagılımı mı olurr.. o sözeller neydı yaa benn sabah aksam calıstım bunu mu hak ettm... bılıp bılmeden konusmayın adamın asabını da bozmayın bızım ıcımız yanıyo zaten..........

son olrak da dusuk yapan ark.lar uzulmeyın turkıyenn genelı böyle ve ayaklandı mıllet en zor sınavdı dıye kıme sorsam kotu dıyo bu da artık puana degıl sıralamaya kaldı ısımız..d.hanede cogu calıskan ark.m batmıss bıyandan sewındım cunku sıralamalar artık on planda herkes ıstedgı yere yerlesır ıns..

benımde turkce 26 netım sos1 den 18 net sos1 den boyle bı net mı olur ya sonra edeb tan 18 net ıgrenc sonra sos2 den 18 net 230 puan mı ne oluyo yanı sozzelden boyle bı puanla gıremem edeb bolumu ıstıyodum offfffffffffffff offfffffffffffffffffff ama herkesın kotu gectıyse belkı puanlar duser dıye umuyorum:a015:

sanırım bu sene sözelcılerde buyuk bı puan dusecek..bende edb ıstıyorum.. ama o sos2ylee hcbırsey yapamam..banada en kolay sos1 geldı gercı nekdr ıı sankıı 25.25 mı nee böggg bıttım ben yaa esek gbı calısmak da ıse yaramadı

sınav tekrar olacakmı diye haberlerde söylenti var keşke olsa ama en hiç sanmıyorum 4 soru için bir yol bulurlar sınavı tekrarlamazlar diyorum..ben geçen sene öss sorularını yapabiliyordum tabi evde vakit kaygısı yoktu fakat bu sene ben şok oldum resmen türkçe çok kafa yorucuydu ya onu cevaplarken zaten performansı düşüyor insanın ben şahsen çok bunaldım o sorularda
valla gençlerimize çok acıyorum bende evliyim pek o kadar gelecek kaygım yok kendimi geliştirmek için okumak istiyorum ya o gencecik çocuklarımız bütün gelecekleri 3 saatlik dilime bağlı hemde harıl harıl ders çalıştıkları halde sorular berbat olunca hayal kırıklıklarını düşünemiyorum yazık valla..

dershanedeki denemelerde hep250 ye yakın alıyodum ve össde de böyle bir puan alsam yeterdi istediğim bölüme ama şimdi bunun 30 puan altına düştüm nerdeyse son dört yılın össlerini de çözmüştüm ordan en az 245 falan yapmıştım ne diyim artık bir senenin emeği gitti:a015: gerçekten öncek iyıllara göre çok zordu:oklava:

banada 12- 15 puan lazım yanı zor gırmem ya senye kım gırcek bı daha ya sıstemde degısmıs nasıl olcakkafamçokkarıştı

bana da en cok koyan o oldu yaa sıstem degısecek nasıl olacak ne soracaklar nekdr ayrıntıya grecekler pff...benmde 15 puan falan altı yaa hayatta dusmes edb.ta okadar umıtler seneye kaldı..dılerım o soruları hazrlayanlar yataklarında rahat uyuyamazlar..okdr sınırlıyım kı anlatamam kızlar yaa nekdr calıstıgımı ben bılırm

Back