SS 2009 zor muydu kolay m?

2009 öss nasıldı?

• çok kolay

OY: 8 9,6%
  • kolay

OY: 7 8,4%
  • zor

OY: 28 33,7%
  • çok zor

OY: 32 38,6%
  • normal

OY: 8 9,6%

• Ankete Katılan
    83
Hepinize geçmiş olsun kızlarr
İnş. istediğiniz yerlere girersiniz
Ben geçen yıl 2 puanla kaçırdım istediğim yeri bu yılda girmedim ama seneye girmeyi düşünüyorum sistemde değişecekmiş nasıl olucak bilmiyorummafoldumben

Sitem orada Tübitak soruları hazırlamış lafınaydı.Ha çok çalışan insan aaa böle soru mu olur demez.Dememeli.Sen çok çalışıyorsan onlarca kaynaktan soru çözmelisin ki çok çalıştım diyebilesin.Zaten çok çalıştınmı da bunlara şaşırmazsın.

ya geçen seneki matematiklerde daha eleyici sorular vardı
bu sene belki 2 taneydi

butun sene matematik çalışmış ben için uzucu bi durum bu tabi

onun harici sözelleri zorlamışlardı
edebiyatın 20 sorusundan 7si şiir bilgisiydi ve alışılmadık kalıplardı
zorlayan bunlardı

öle ya da böle bitirdik
en güzeli de bu bence=)

ya ark.m nerden bılıyorsn cok calısmadgımızı hadi ben calısmadım o calısmdı butun turkyenn 100de90 nımı boş boş dolastı öylsıne grdı şikayetcı sorulardan.. bıraz mantıklı konus yaa..onca kaynak çözdum karsılasmadım ben öyle sorular nebılım ben kafkan kıme aıt.. edb.ta testlerde genelde eser yazar eser ıcerıgı olurdu bıze hıcbızaman bı sıır verrler kıme aıt dıye sorrlar demedıler... sen ne dersen de bu seene zorduu 43 yılın en zor sınavı bence..ılle de o turkce zor veya zor olmasada olmasada zaten ılk soruya 2_3 dk .mı ayırdıgım ıcın bastan panık oldum zaten knsantrem gttı... lanet olsun öss yee dua edelım de sıralama ıyı olsun o yarımağa daa bıdaha acıklama yapmasınnnnnnnn hanı kolaydı hee altın yıldıı yuru beee mılletı resmen yedi:mymeka:

haklısın kuzuuuumm,
benim kızımda girdi bu sene sayısalcıydı, dersane denemelerinde başarılı idi, zaman problemi olmadığı halde sınavda yetiştirememiş. Bu soruları çokmu aradılar, bir sene boşunamı çalıştım ben, diye ağlıyorr.
hakikaten çok çalıştı sabahlara kadar,
karşılığı bu olmamalıydı,
soruları hazırlayanları allah bildiği gibi yapsın, gençlerin geleceğiyle oynamaya hakları yok.
sanki kazanamasınlar diye hususi seçmişler.
yazık değilmi gitti boşuna bir sene.kötükedihüso

bende ewe geldım saatlerce ağladım yaa bunu mu hak ettım dıyee sabah aksam calıstım ben pff neyse kızına da söyle fazla uzulmesın cunku herkesın kotu ve sıralamaya bakar bundan snr ınss.. bundan böyle boş boş konusmakla olmuyo nekdr calıstıgımı ben ve cevremdekıler bılır..hakkımı yıyenleren hcbırıne hakkımı helal etmıyorum yazık gunah bızlere yaa

arkadaslar geçmiş olsun,durun bakalım sonuçlar açıklanmadan ümitsizliğe kapılmayın,sıralama çok önemli biliyorsunuz.Dilerim gönlünüzce olur hersey.

yaa o mat2 neydi öle hiç yapamadm ki d.sanede gene bi 15 yapıodum kalem oynatamadmm agladım yapamadm die panık olduuum mat2 kolaydı hepsini yaptım dienin de alınını karışlarııım cok aramış belli tubıtak soruları edeb sorularndada şiir bilgisi soruları cook sacmaydı bakıorm 2 şıkda şiire uymuo hngısı ynlştr dio igrençti

bu sene girenlerın hepsi wlla zoru hzrlayanlara kufur edip bela okuo onlar 1 seneyi zor tamamlarlar.duşunsene 1mılyon kşi bela okuoo yani

Bu yıl %30 kolay olck die açıklama yaptılarr resmn %30 hatta daha fazla zor yapmşlar. Seneye yenı sistem war onada kolay diolar düsünemiorm bile. ılk gelen hiç bi sistem öncekinden daha kolay olmaz dio rehber hocalarımz

cnm genelde sistem degşnce cok kolay soruyorlar hatta sistemn degştigi sene bir suru öss birincısı oluo

benimde tam tersi öss çok kolaydı türkçeyi fulledim ama yds berbat geçti sınav esnasındaki pisikolji yüzünden sanırım bide son 3 ay çalışmıştım oda yetmedi ama çalışan için kolay bi sınavdı

Slmlar..

en son 99 yılında mezun olduğum sene girmiştim sınava,9 senedir sorulara bile bakmadan bu yıl karar verdim,yıllardır hayalini kuruyodum,evlilik çocuk v.s. ancak sıra geldi,1 hafta küçük kitapçıklara göz gezdirdim..kolay veya zor diyemem,diğer senelerin sorularına bakmadım,ama benim çok rahat geçti,türkçe 26 netim var,edebiyat-sosyal sosyay 2- 79 net çıkardım..barajı aştım sanırım,sözel bölümü olduğum için mantık matematiği ve biyoloji dışıındakilere dokunmadım,aslında zaman olsaydı yapardım kesin..bu sınavadn öğrediğim tek şey oldu,bilgilerim 10 sene sonra bile tazeymiş..özellikle felsefe,sosyoloji v.s. rahat bir sınav geçirdim...

ancak ben sınavdan çıkınca ağladım,ilk girdiğimde sınavdan çıkınca babam karşımdaydı..bu sefer kimsecik yoktu(eşim çalışıyordu) babamı aradı hep gözlerim ,hatta 10 dk. filan bekledim onu sebepsiz..eğer orda olsaydı babama sarılıp ağlıcaktım,çok duygulandım..((

:gitme: :gitme: :gitme: duygulandım walla başarından dolayıda kutlarım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…