• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SS 2009 zor muydu kolay m?

2009 öss nasıldı?

• çok kolay

OY: 8 9,6%
  • kolay

OY: 7 8,4%
  • zor

OY: 28 33,7%
  • çok zor

OY: 32 38,6%
  • normal

OY: 8 9,6%

• Ankete Katılan
    83

adabaran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
45
0
86
İstanbul
BENİM MALESEF KOTU GEÇTİ TURKÇE 21 NET SOSYAL 13 MAT YAPMADIM AMA YDS ORENCİSİYM HAFTAYAKİ SINAVIMLA TAM BELLİ OLUR.AMA ÖSS BU YIL BANA GORE COK ZORLADI :oklava:

benm de kötüydü ya zaten sınwdan çıkan tek bi kişinn bile yüzü gülmüyordu mat2 çoook zordu napıcam ben ya

skmayin cnainizi kizlar sinavdan ciktiktan sonra hep cok kotu gibi gelir insana zaten

bence de zordu.sosyal özellikle zor geldi bana.Türkçe 23 net.
kızlar 145 barajını aşmak için kaç net gerekir ki aşağı yukarı?

aşarsın bende hesapladım aşıyorum ama yerleşebilirmiyim onu bilmiyorum
yardımcı olan biri çıkar umarım 2 yıllık halkla ilişkilere yerleşsem yeter

bence de zordu ya hele mat2 kime sorsam berbat diyo türkçe 27 yaptım sos1 da çelişkiliydi 23 yapabildm malesef geçen yılın soruları çok daha basitti

ben yerleşemicem büyük ihtimal
paragraf soruları çok zorladı beni
halbuki onları çok iyi yapıyordum denemelerde falan
ben hesapladım netlerimi
istediğim yer gelmiyor

hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Allahtan ümit kesilmez belkide puanlar baya bi düşerse yerleşebiliriz bir yere

Son düzenleme:
Pararafları okumakdan içim bayıldı
Mat 1 fena degıldı ama 2 felakettı
Sosyal soruları da tam bır muamma

Benim de iyi geçmedi
13 yıl sonra ve 2 aylık çalışmalarım sonucu
(girmeye son anda karar vermemden dolayı)
berbat bir sınavdı
...

biraz önce össye giren arkadaşlarımla konuştum.çok zorlandıklarını geçen seneden dahi zor olduğunu söylediler. sınava giren herkes hayırlısıyla gönlündekini alır inşallah....

ya kızlar benim tanıdıgım bi kız vardı sınavda kalbi sıkışmış bide salondan çıkarmamışlar olmayınca olmuyor işte herşey nasip kısmet hiçbirşey saglıktan önemli değill hayırlısı olsun canlarım

kardeşim ve bir kaç akrabamız girdi hepside çok zordu pek birşey beklemiyoruz diyorlar inşallah hepsi içinde en hayırlısı olur

Kardeşimde girdi össye...onunkide kötü geçmiş.ilk bölüm güzel geçmiş ama 2.bölüm çok zormuş.hatta bazı sorular yanlışmış.dersaneler itiraz etmiş.
sınav tekrar yapılabilirmiş.

yeğenimde girdi çok zor geçmiş..üzüldü biraz..inşallah yeniden yaparlar..
yeğenimde dedi dersaneden çok farklıydı diye...şunun yolunu artık bulsalarda insanları bukadar sıkıntıya sokmasalar...

evet ya dershanedeki sorulara hiç benzemiyor 25 dakikada biten türkçeler 40 dakikada bitti panik oldum ben de tabi hepsi böyleyse yetiştiremiycem diye ki mat2 ye geçtiğimde son yarım saatti zaten o da berbat geçti bu yüzden ea2 puanım baya bi düşük geliyor ama ea1 ii olmazsa 2 yıllık tercih yapıcam seneye kalamm çünkü sınaw sistemi değişiyor adalet meslek yüksek okulu yada gümrük işletme faln yazıcam yada 2 yıllık işletme yazıp 4 e tammlarım bi şekilde moralim çok bozulda ya gerçi herkesin kötü geçmiş herkes puanlar düşcek diyor ama bakalım hayırlısı olsun artık hepimiz için

Back