- 25 Haziran 2016
- 242
- 170
- 31
- Konu Sahibi ozledigimkendim
Peki bel inceltip kalça dikleştiriyor değil mi mesela beliniz ne kadar inceldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki de beli inceltiyor. Hem kaslar meydana geliyor hem sıkı bel. Benim belim şu an 58.Peki bel inceltip kalça dikleştiriyor değil mi mesela beliniz ne kadar inceldi
Çok iyi gerçekten. Önceden neydi ölçünüz ne kadar sürede 58e indiniz acaba? Benim 71 bel ölçüm 60 felan istiyorumTabiki de beli inceltiyor. Hem kaslar meydana geliyor hem sıkı bel. Benim belim şu an 58.
65 di belimin ölçüsü.Çok iyi gerçekten. Önceden neydi ölçünüz ne kadar sürede 58e indiniz acaba? Benim 71 bel ölçüm 60 felan istiyorum
kalcalarımın gıtmesı ıcın de uygulasam olrmu ? belım ınce kalcam geniş .Ayakta iken nefesi almalısınız. Çömelirken nefes tutulmalı. Ayağa kalkarken tutulan nefes verilmeli.
Ne kadar zamanda 7cm inceldiniz ?65 di belimin ölçüsü.
canim ben squat yaparken bacaklarimi omuz hizasindan daha genis aciyorum ve parmak uclarim disa bakiyor .parmak uclarim öne dogruyken yapamiyorum sence etki görür muyum yine de65 di belimin ölçüsü.
Kalçaların gitmesi için yağ yakıcı hareketler yapabilirsiniz. Squat sıkılaştırır ve şekil verir.kalcalarımın gıtmesı ıcın de uygulasam olrmu ? belım ınce kalcam geniş .
Düzenli çalışmayla 6 ayda inceldim. Sabır gerektiren birşey. Düzenli beslenme düzenli spor.Ne kadar zamanda 7cm inceldiniz ?
İnan hiç bilmiyorum ama sizin anlattığınız squatın bir çeşit olanı yani SUMO SQUAT tır. Bu yaptığınız hareket iç bacakları eritmede sıkılaştırmada çok iyidir fakat kalça ve ön bacaklar için aynı şeyi söyleyemem. Onun için squatı doğru şekilde yapmanızı öneririm.canim ben squat yaparken bacaklarimi omuz hizasindan daha genis aciyorum ve parmak uclarim disa bakiyor .parmak uclarim öne dogruyken yapamiyorum sence etki görür muyum yine de
Kalçaların gitmesi için yağ yakıcı hareketler yapabilirsiniz. Squat sıkılaştırır ve şekil verir.
Düzenli çalışmayla 6 ayda inceldim. Sabır gerektiren birşey. Düzenli beslenme düzenli spor.
İnan hiç bilmiyorum ama sizin anlattığınız squatın bir çeşit olanı yani SUMO SQUAT tır. Bu yaptığınız hareket iç bacakları eritmede sıkılaştırmada çok iyidir fakat kalça ve ön bacaklar için aynı şeyi söyleyemem. Onun için squatı doğru şekilde yapmanızı öneririm.
Şöyle diyeyim squat zor bir harekettir. Bacakları alıştırmak için squat takvimine başlanmalı. Ağırlıksız az sayıdan başlayıp 30 günün sonuna kadar arttırmak lazım. Böylece hem bacaklar squata alışıyor hemde diğer başlayacağınız aylarda zorluk çekmeyeceksiniz. Sonraki aylarda sadece squat değil squatın çeşitlerini yapacaksınız. Örneğin: sumo squat, kick back, jump squat... Tabi bunları 150 kez değil setler halinde azar azar yapacaksınız. Kalçayı bacağı kalçanın içindeki kası iç bacakları çalıştıran squat çeşitleri yer alıyor. ve ne olursa olsun beslenme iyi olmadığı sürece asla fayda göremezsiniz herşey beslenmede bitiyor.Peki günde kaç tane yapıyorsunuz ben 15 yaptım bıraktm diyetle başlamak adına da. Klasik olan hareketi yapıyordum ağırlıkla. 150ye kadar rahat yapıyorum
30 günlük takvime başlamştm ben işte 15.gün braktm 150 yapıp. Siz evdemi çalştnz yoksa spora gttiniz miŞöyle diyeyim squat zor bir harekettir. Bacakları alıştırmak için squat takvimine başlanmalı. Ağırlıksız az sayıdan başlayıp 30 günün sonuna kadar arttırmak lazım. Böylece hem bacaklar squata alışıyor hemde diğer başlayacağınız aylarda zorluk çekmeyeceksiniz. Sonraki aylarda sadece squat değil squatın çeşitlerini yapacaksınız. Örneğin: sumo squat, kick back, jump squat... Tabi bunları 150 kez değil setler halinde azar azar yapacaksınız. Kalçayı bacağı kalçanın içindeki kası iç bacakları çalıştıran squat çeşitleri yer alıyor. ve ne olursa olsun beslenme iyi olmadığı sürece asla fayda göremezsiniz herşey beslenmede bitiyor.
Ben spor salonuna gitmedim. Uzaktan eğitim aldım evde spor eşya aletlerim yeterince var. Uzaktan hoca doğru antrenman ve beslenme hazırladı. Hocayla iletişim içinde kalarak geliştim.30 günlük takvime başlamştm ben işte 15.gün braktm 150 yapıp. Siz evdemi çalştnz yoksa spora gttiniz mi