- 25 Haziran 2016
- 242
- 170
- 31
- Konu Sahibi ozledigimkendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir beslenme planı uyguluyorsunnuzBeslenmeye dikkat edilmedikçe faydasını göremezsin.
Spora yani squata başlamadan önce karbonhidrat beslenme tüketiyorum. Spordan hemen sonra protein tüketiyorum. Günde 3 öğün ve 3 ara öğün yiyorum.Nasıl bir beslenme planı uyguluyorsunnuz
Ben yaptım sguat belli bi dönem kalcam da sıkılaşma hissettim hehh ise yaradı tamamdır dedim tabi diyetle beraber ama diz kapağım da 1 ay ağrıyla zor bela dolaştim sizce neyi yanlış yapmış olabilirim ?Spora yani squata başlamadan önce karbonhidrat beslenme tüketiyorum. Spordan hemen sonra protein tüketiyorum. Günde 3 öğün ve 3 ara öğün yiyorum.
Diz kapağında ara ara bende sorunlar yaşadım ilk başladığım zamanlar tabii o zamanlar ağırlık kullanmıyordum bacak alışık değil. Squat vücudumuzun her yerini çalıştıran bir hareket ve birazda zordur. Ben 2 yıldır yapıyorum 50 kg ile ağırlık ile devam ediyorum bacaklar alıştığı için sıkıntı yaşamıyorum mesela.. bacaklar alışamadığı için diz kapağındaki ağrılar normal ama 1 ay olduysa yürümekte zorlanıyorsanız menisküs yırtığı olabilir. Çömelirken, kalkarken nefes alışverişlerini ve özellikle kalkarken bacaklardan yardım alarak kalkmanız gerek zorlamış olabilirsiniz dizinizi. Onun dışında ısınma çok önemlidir başlamadan önce ısının ki sakatlıklardan korununuz.Ben yaptım sguat belli bi dönem kalcam da sıkılaşma hissettim hehh ise yaradı tamamdır dedim tabi diyetle beraber ama diz kapağım da 1 ay ağrıyla zor bela dolaştim sizce neyi yanlış yapmış olabilirim ?
Korkuyorum valla başlamaya Çoktandır geçti eklem ağrılarım hep var zaten aslında isiniyodum başlamadan parmak uçlarımı kontrol etmedim ama genellikle dışarı bakiyodu bu da sorun teşkil eder mi sizce ?Diz kapağında ara ara bende sorunlar yaşadım ilk başladığım zamanlar tabii o zamanlar ağırlık kullanmıyordum bacak alışık değil. Squat vücudumuzun her yerini çalıştıran bir hareket ve birazda zordur. Ben 2 yıldır yapıyorum 50 kg ile ağırlık ile devam ediyorum bacaklar alıştığı için sıkıntı yaşamıyorum mesela.. bacaklar alışamadığı için diz kapağındaki ağrılar normal ama 1 ay olduysa yürümekte zorlanıyorsanız menisküs yırtığı olabilir. Çömelirken, kalkarken nefes alışverişlerini ve özellikle kalkarken bacaklardan yardım alarak kalkmanız gerek zorlamış olabilirsiniz dizinizi. Onun dışında ısınma çok önemlidir başlamadan önce ısının ki sakatlıklardan korununuz.
Comelirken nefes aliyormuyduk yoksa veriyormuyduk?Diz kapağında ara ara bende sorunlar yaşadım ilk başladığım zamanlar tabii o zamanlar ağırlık kullanmıyordum bacak alışık değil. Squat vücudumuzun her yerini çalıştıran bir hareket ve birazda zordur. Ben 2 yıldır yapıyorum 50 kg ile ağırlık ile devam ediyorum bacaklar alıştığı için sıkıntı yaşamıyorum mesela.. bacaklar alışamadığı için diz kapağındaki ağrılar normal ama 1 ay olduysa yürümekte zorlanıyorsanız menisküs yırtığı olabilir. Çömelirken, kalkarken nefes alışverişlerini ve özellikle kalkarken bacaklardan yardım alarak kalkmanız gerek zorlamış olabilirsiniz dizinizi. Onun dışında ısınma çok önemlidir başlamadan önce ısının ki sakatlıklardan korununuz.
Ayakta iken nefesi almalısınız. Çömelirken nefes tutulmalı. Ayağa kalkarken tutulan nefes verilmeli.Comelirken nefes aliyormuyduk yoksa veriyormuyduk?
Birazda gen ve bünyeden kaynaklı olabilir. Burdan bir arkadaşımında ağrıları oluyordu tabii artık yok bünye squata alıştı. Bence hiç korkmayın derim.Korkuyorum valla başlamaya Çoktandır geçti eklem ağrılarım hep var zaten aslında isiniyodum başlamadan parmak uçlarımı kontrol etmedim ama genellikle dışarı bakiyodu bu da sorun teşkil eder mi sizce ?
Teşekkür ederim desteğiniz için inşallah başlarım yakın bi zamanda :)Birazda gen ve bünyeden kaynaklı olabilir. Burdan bir arkadaşımında ağrıları oluyordu tabii artık yok bünye squata alıştı. Bence hiç korkmayın derim.
Fotoğraf çekin ayna karşısında sağ sol ve yandan. Squat takvimi bitince tekrar çekin aynadan ve değişikliğe bakın. En iyi öyle anlayabilirsiniz.Ben 15gumdur yapıyorm görüyom mu görmüyom mu çözeemedm ya