Squat yapanlar?

squat büyütür ama mesela ilk yapmaya başladığınızda o bölgeyi toparladığı için küçülmüş gibi hissedebilirsiniz, zaten ağırlıksız yapmak o kadar fazla büyüme sağlamaz. asıl büyümeyi isterseniz ağırlıkla çalışmanız(internetten dumbel sipariş edebilirsiniz 20-30 lira birşey) gerekir. bir de deadlift, lunge gibi hareketlerle desteklerseniz birkaç ay içinde poponuzdan gözlerinizi alamazsınız :KK70: 2 senedir fitness, pilates, yoga yaptığım için az çok bilgim var ama işin uzmanı olmadığım için bunlar benim fikrim tabi

Ben ustat sayılmam onca sporcuya haksızlık olur bunu iddaa etmek ama izlediğim programın karşılığını almış biriyim sadece.

Kızlar peki squat bacağı kalınlaştırıyor mu yoksa inceltiyor mu? Üst bacaklarımı kaslanmadan sıkılaştırmak istiyorum incelsin istiyorum yani pilates mi yapmalıyım sizce

Kızlar peki squat bacağı kalınlaştırıyor mu yoksa inceltiyor mu? Üst bacaklarımı kaslanmadan sıkılaştırmak istiyorum incelsin istiyorum yani pilates mi yapmalıyım sizce

Konuyu 1 ay önce açmıştım, o sırada squata başladım tabi hemen değil, squatta 19.günümdeyim. :) Benimde üst bacaklarım kalın, korkmuştum kalınlaşır mı acaba daha çok diye..Hiçbir kalınlaşma olmadı, ama incelme de olmadı. Etimi topladı sıkılaştırdı biraz.. Popom eskisine göre çok çok daha iyi oldu 19 günde.. fotoğraflamıştım şimdiden fark var..

Konuyu 1 ay önce açmıştım, o sırada squata başladım tabi hemen değil, squatta 19.günümdeyim. :) Benimde üst bacaklarım kalın, korkmuştum kalınlaşır mı acaba daha çok diye..Hiçbir kalınlaşma olmadı, ama incelme de olmadı. Etimi topladı sıkılaştırdı biraz.. Popom eskisine göre çok çok daha iyi oldu 19 günde.. fotoğraflamıştım şimdiden fark var..
Benim ön bacaklarım özellikle de iç bacaklarımda fazlalık var doktor bacağında fazla yağ yok ama gevşek dedi ondan sıkılaştırmak istiyorum ama kas yapısı da kalın biraz ondan kalınlaşır mı diye şüpheliyim :110: ölçtünüz mü hiç bacaklarınızı

Benim ön bacaklarım özellikle de iç bacaklarımda fazlalık var doktor bacağında fazla yağ yok ama gevşek dedi ondan sıkılaştırmak istiyorum ama kas yapısı da kalın biraz ondan kalınlaşır mı diye şüpheliyim :110: ölçtünüz mü hiç bacaklarınızı

Benimde iç bacaklarımda epey fazlalık var. Sumo squat o iç bacaklara birebir, tüm sarkıklığı alıp sıkılaştırıyor. Benim yumuşacıktı o iç bacak, şimdi kaslı değil ama sıkı.. Hiç ölçmedim fakat benim kadar kalın değildir bacakların eminim. :) Bana bacaklarım kalın olduğu için platesi önermişlerdi, ben direkt squattan başladım ama..Diğer arkadaşlarda yazıp sana fikir verir umarım.. :)

Benimde iç bacaklarımda epey fazlalık var. Sumo squat o iç bacaklara birebir, tüm sarkıklığı alıp sıkılaştırıyor. Benim yumuşacıktı o iç bacak, şimdi kaslı değil ama sıkı.. Hiç ölçmedim fakat benim kadar kalın değildir bacakların eminim. :) Bana bacaklarım kalın olduğu için platesi önermişlerdi, ben direkt squattan başladım ama..Diğer arkadaşlarda yazıp sana fikir verir umarım.. :)
Çok teşekkür ederim canım inşallah incelme konusunda tecrübeli birileri de bilgilendirirse ben de sumo squata başlarım :KK49: Esas seninki benim kadar kötü değildir bence ben kısayım bir de :halay:

Umarım açtığım bu konu bir süre burada kalır, çünkü diğer başlıklara neredeyse kimse bakmıyor..

Kızlar ben 56 kiloyum,yani bi 6 kilo vermem gerekiyor. Hafif bir göbeğim var ne yaptıysam o göbek gitmiyor. Tişört giydiğimde çok çirkin duruyor. :olamaz: Bir de 30 day squat challange diye bir şey gördüm internette. Bacak ve popoda inanılmaz fark yaratıyor, fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla söylüyorum tabi ki. Popomda maalesef küçük sayılır. Bu squat daha da küçültür mü? Tahta gibi bir şey olmaktan korkuyorum:KK48: Bazıları da bacak kalınlaştırır diyor, diğer kesimde inceltir diyor. Anlayamadım bir türlü ne işe yaradığını.. Göbek eritmek için de bir fayda sağlamaz sanırım? Squat yapanlar tecrübelerini yazarlarsa çok mutlu olurum.. Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden. :KK37:
Bacakta kas yapiyor. Popoyu sikilastirip kucultuyor. Gobeginiz varsa bol mekik cekip bazi yer hareketleri var karin eritme ve sikilastirma icin. Kardiyo yaptiktan sonra bu hareketleri yapsaniz yeter.

Squat yapacaksanız mutlaka protein ağırlıklı beslenin. O zaman kalçalarınız dikleşir ve dolgunlaşır.
O göbeğin çaresini ben buldum. Buz koyun. İnternette buz koyarak göbek yağı eritme diye aratın, göreceksiniz :KK49:
Fitness yaparken hep buzlu su icerim. Metabolizma calistiriyor.

Bacakta kas yapiyor. Popoyu sikilastirip kucultuyor. Gobeginiz varsa bol mekik cekip bazi yer hareketleri var karin eritme ve sikilastirma icin. Kardiyo yaptiktan sonra bu hareketleri yapsaniz yeter.

Siz de squat yapıyor musunuz veya yaptınız mı?
Ben 19 gündür squat yapıyorum, popom toparladı daha büyüdü sanki. Fotoğraflamıştım farkedilir şekilde büyüme var. Çok küçüktü tahta gibiydi:confused: mekik umarım işe yarar göbekten kurtulamadım bir türlü.. Çok sağolun fikirler için:KK37:

Siz de squat yapıyor musunuz veya yaptınız mı?
Ben 19 gündür squat yapıyorum, popom toparladı daha büyüdü sanki. Fotoğraflamıştım farkedilir şekilde büyüme var. Çok küçüktü tahta gibiydi:confused: mekik umarım işe yarar göbekten kurtulamadım bir türlü.. Çok sağolun fikirler için:KK37:
Benim basenim yok. Popom kucuk. Spor hocam yapmami istemedi. Benim ust kisimda var biraz fazlalik. 72 kg dan 55 kg ya dustum. Ama naparsan yap hafif gobegim var. 46 yasindayim
Ilk 30 mekikle basladim. 1 yil gecmeden dinlene dinlene 200 mekige tamamliyordum. Haftanin 3 gunu spora gittim. Bisiklette gobek eritiyor ama egilerek bineceksiniz bisikletciler gibi. Popoyuda diklestiriyor. Ben yarim saat kosu bandi. Yarim saat bisiklet. 10 dk eliptik. Sonra agirlik calismasi. Sonra yer hareketleri ve en son mekik cekiyorum.

Benim basenim yok. Popom kucuk. Spor hocam yapmami istemedi. Benim ust kisimda var biraz fazlalik. 72 kg dan 55 kg ya dustum. Ama naparsan yap hafif gobegim var. 46 yasindayim
Ilk 30 mekikle basladim. 1 yil gecmeden dinlene dinlene 200 mekige tamamliyordum. Haftanin 3 gunu spora gittim. Bisiklette gobek eritiyor ama egilerek bineceksiniz bisikletciler gibi. Popoyuda diklestiriyor. Ben yarim saat kosu bandi. Yarim saat bisiklet. 10 dk eliptik. Sonra agirlik calismasi. Sonra yer hareketleri ve en son mekik cekiyorum.

Maşallah size ya, 46 yaşında teyzem var. Fakat siz kendisinin yanında genç kız gibi kalırsınız herhalde.:KK16: çünkü belli bir yaştan sonra kendilerini salıyorlar. 55 kg çok iyi.. Dediklerinizi bende yapacağım inşallah, eliptik bisiklet bacakları da inceltiyormuş sanırım, bacaklarımda kalın çünkü..

Maşallah size ya, 46 yaşında teyzem var. Fakat siz kendisinin yanında genç kız gibi kalırsınız herhalde.:KK16: çünkü belli bir yaştan sonra kendilerini salıyorlar. 55 kg çok iyi.. Dediklerinizi bende yapacağım inşallah, eliptik bisiklet bacakları da inceltiyormuş sanırım, bacaklarımda kalın çünkü..

Bu şekilde bacaklarınızı kaldırıp indirirseniz alt karnınızda 1 hafta içinde gözle görülür bir değişiklik fark edersiniz. Eğer gövdenizi de mekik çekiyormuş gibi hafif kaldırırsanız ekstra etkili oluyor

Eklentiler

• IMG_3356.JPG
    IMG_3356.JPG
    18,9 KB · Görüntüleme: 185
Canım ben spor yapıyorum.
Spor asla küçültmez.
Squat kalçayı dik ve şişkin gösterir.
Hatta 60 kilo bir insan bıngıl bıngıl dururken spor yapan 60 kilo biri inanılmaz fit olabilir.
Yağ ve kas endeksi diye bir şey var çünkü. 1 kilo yağ ile bir 1 kilo kas arasında hacimsel fark var.
Ama burda kilit nokta beslenme.
Şekeri, ekmeği kesip bol su içmen gerek. Yoksa ne yazık ki boşa kürek çekersin.
aynen oylee.. misal ben 170 boya 59 kiloyum acayip zayif gozukuyorum. kas agirligim fazla. squat ve lunche candir devam kizlar:)

Sirt ustu yatin yere bacaklarini havaya kaldirin. Acip kapatin ic bacaga birebirdir.

X