Squat yapanlar?

Göbeği eritmek için diyet ve kardio yani yürüyüş bisiklet koşma vs yapman gerekiyor. Çünkü bölgesel yağ yakımı yoktur. mekik crunch vs göbek eritmez. Yağ yakımını genetiğin belirler.

Squat ise eğer proteini ve kaloriyi fazla alırsan kaslar büyür haliyle bacak ve popo da büyür. Tabi bu o günde ağırlıksız 100 kere falan yapılan squatlarla olmaz. Eğer diyetle beraber squat yaparsan yağlar erir diyetin etkisiyle popon küçülür ama sıkılaşırsın. O 1 ayda gösterilen popolar falan hikaye yalnız.

Squat,deadlift, lunge muhteşem hareketlerdir . Omurgayı düzeltir. Güçlü kemik yapısı sağlar. Keşke her kadın devamlı koşacağına bunları yapsa. Hiç mekik çekmeden bu hareketlerle karın kasım var mesela.

Selam, tek bir bölgeye yönelik spor yapmayın. Her gün bir bölge çalıştırırsanız kaslarınız dinlenmiş olur, kasların dinlenmeye de ihtiyacı var. İnternette tüm vücuda yönelik programlar da var, onlara da bakın biraz. Sadece göbek hareketi yapmakla da göbek erimiyor çünkü. Fazlalıkları yok etmek için kardiyo da yapmak lazım.

Squat popoyu küçültmüyor bildiğim kadarıyla. Derli toplu, sıkı ve kalkık görünmesini sağlıyor. Tabi ağırlıkla mı yapılıyor, düşük ağırlık sık tekrar mı, daha büyük ağırlık ve az tekrar mı bunlar da önemli.

Bence Beachbody sitesine bir girin oradaki egzersizlere bakın veya Jillian Michaels programlarına göz atın. 21 day fix örneğin çok başarılı bir program. Yine 30 day shred de güzel bir program. Daha ağır aşamalarda Insanity, focus t 25 filan denenebilir.

Ben de bu aralar sinav derdinden yapamıyorum ama normalde squat ve pilates yapıyorum. Bunlar gobek eriten egzersizler degil. Squat bacaklari kalinlastirir. Eger direkt kalca kaslari icin calisirsaniz kalcanizi yuvarlastirir ve büyütür. Ama ben gobegim erisin bacaklarim da ince olsun derseniz en iyisi koşu. Ciddi kaloriler yakmadan gobek eritmek imkansıza yakin. Bir de tabii düzgün beslenmeyle desteklemek lazim.

Squat yapacaksanız mutlaka protein ağırlıklı beslenin. O zaman kalçalarınız dikleşir ve dolgunlaşır.
O göbeğin çaresini ben buldum. Buz koyun. İnternette buz koyarak göbek yağı eritme diye aratın, göreceksiniz :KK49:

O programi denemistim. 120de biraktim. Ama o bile cok fayda etmisti. Bacaginizin kalinlasmasi icin agirlikla yapmak gerekiyor. O kadar kolay degil yani ronaldo bacaklar. Poponuz kucukse de kalkik ve sekilli olur.

Screenshot_2017-04-08-21-16-28-1.png

Plates ve squat yapıyorum. Kilo vermek için değil. Vücudumu gayet diri tutuyor hafifte kas sağlıyor. Popom yok gibi bişeydi squat dikleştiryor eritmiyor yani..

squat büyütür ama mesela ilk yapmaya başladığınızda o bölgeyi toparladığı için küçülmüş gibi hissedebilirsiniz, zaten ağırlıksız yapmak o kadar fazla büyüme sağlamaz. asıl büyümeyi isterseniz ağırlıkla çalışmanız(internetten dumbel sipariş edebilirsiniz 20-30 lira birşey) gerekir. bir de deadlift, lunge gibi hareketlerle desteklerseniz birkaç ay içinde poponuzdan gözlerinizi alamazsınız :KK70: 2 senedir fitness, pilates, yoga yaptığım için az çok bilgim var ama işin uzmanı olmadığım için bunlar benim fikrim tabi

Squat yapacaksanız mutlaka protein ağırlıklı beslenin. O zaman kalçalarınız dikleşir ve dolgunlaşır.
O göbeğin çaresini ben buldum. Buz koyun. İnternette buz koyarak göbek yağı eritme diye aratın, göreceksiniz :KK49:
Buz koymak işe yarıyor mu gerçekten? Denediniz mi?

Evet denedim, evde kendi kendime buz koyuyorum yaklaşık 40 dk kadar. Bunu yaptığımın ertesi günü yağ zerrecikleri gördüm idrarda. Profesyonel olarak yapan yerlere nazaran belki daha yavaş zayıflatır ama en azından bedava ve hiç bir zararı yok. Cm olarak ölçmedim, sabah ölçüp yazarım farkı.

Evet denedim, evde kendi kendime buz koyuyorum yaklaşık 40 dk kadar. Bunu yaptığımın ertesi günü yağ zerrecikleri gördüm idrarda. Profesyonel olarak yapan yerlere nazaran belki daha yavaş zayıflatır ama en azından bedava ve hiç bir zararı yok. Cm olarak ölçmedim, sabah ölçüp yazarım farkı.
Kuveti komple buz doldurup icine yatsak yada buzluga girsek :KK70:
Yapicam ben bunu sadece buz ve 40 dakika mi baska birseyi varmi.

Kuveti komple buz doldurup icine yatsak yada buzluga girsek :KK70:
Yapicam ben bunu sadece buz ve 40 dakika mi baska birseyi varmi.

İyi fikir aslında :KK70:
Yok, sorunlu bölgeye koyuyorsun o kadar. Buzu torbaya doldur, karnına da ince bir bez ya da bir streç film tabakası koyup üzerine koyuyorsun buzu. Cildine direkt değmemesi lazım

Squat popoyu küçültmez, tam aksine dik ve dolgun yapar ama yorumcudur. Artı bacaklarınızı iç bacak ve dış bacak olmak üzere sarkmalara korur. Göbek eritmek için de kesinlikle mekik derim..

Bnımde ıkı tane bebişim var. 1 ve 2 yaşında. Mekik çekerek gobegımın yarısı gıttı. Ama kimse inanamıyor iki çocuğum olduğuna. Sımdı çok azıcık sarkma var ama ıkısının peşinde koşmaktan spor yapmaya halim kalmıyor. 46 kıloyum tek kafama taktığım. Kalçam. Çok sarkık etlerim Squat yapmaya başladım Inşallah işe yarar Bildiğiniz önerebileceginiz squat proğrami varmi

X