- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
-
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
Boyum uzun olmadığı için şekil şukul duruyorumkilo hiç yakışmıyor bana.. Tabi görüşünüze tamamen katılıyorum
Buz koymak işe yarıyor mu gerçekten? Denediniz mi?Squat yapacaksanız mutlaka protein ağırlıklı beslenin. O zaman kalçalarınız dikleşir ve dolgunlaşır.
O göbeğin çaresini ben buldum. Buz koyun. İnternette buz koyarak göbek yağı eritme diye aratın, göreceksiniz
Evet denedim, evde kendi kendime buz koyuyorum yaklaşık 40 dk kadar. Bunu yaptığımın ertesi günü yağ zerrecikleri gördüm idrarda. Profesyonel olarak yapan yerlere nazaran belki daha yavaş zayıflatır ama en azından bedava ve hiç bir zararı yok. Cm olarak ölçmedim, sabah ölçüp yazarım farkı.Buz koymak işe yarıyor mu gerçekten? Denediniz mi?
Buz koymak işe yarıyor mu gerçekten? Denediniz mi?
Kuveti komple buz doldurup icine yatsak yada buzluga girsekEvet denedim, evde kendi kendime buz koyuyorum yaklaşık 40 dk kadar. Bunu yaptığımın ertesi günü yağ zerrecikleri gördüm idrarda. Profesyonel olarak yapan yerlere nazaran belki daha yavaş zayıflatır ama en azından bedava ve hiç bir zararı yok. Cm olarak ölçmedim, sabah ölçüp yazarım farkı.
Kuveti komple buz doldurup icine yatsak yada buzluga girsek
Yapicam ben bunu sadece buz ve 40 dakika mi baska birseyi varmi.
Buz torbasiyla yapicam ben mavi jeller varya onlarla birde buzla ugrasamam :)İyi fikir aslında
Yok, sorunlu bölgeye koyuyorsun o kadar. Buzu torbaya doldur, karnına da ince bir bez ya da bir streç film tabakası koyup üzerine koyuyorsun buzu. Cildine direkt değmemesi lazım