squat ve ip atlama

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
Arkadaslar bazi insanlar squat hareketi baseni genisletir diyor dogrusu nedir bunun ?? Ip atlayarak kilo verilir mi kac tane atlamak gerekir ?? Kalcalarimdan ve bacaklarimdan sikayetciyim onerileriniz varsa alabilirim

eğer kalçayı büyütmek istersen ağırlıkla (dambıl)

küçültmek istersen ağırlıksız çalışman gerek

squats için de geçerli...

ve ip atlamak zayıflatır diye biliyorum bende

İp atlamak, ya da kalp atışınızı 110'un üzerine çıkaracak herhangi bir hareket, size yağ yaktırır ve zayıflatır. Squat ise ön bacak ve kalça kaslarınızı geliştirir, daha güzel görünmelerini sağlar. 3-5 kilo dumbell'la da çalışsanız kalınlaşmazsınız, daha fit görünürsünüz.

Merhaba kızlar, benim basen problemim var ip atlamayı araştırdım bu sayfada yazılan yorumları okudum herkes memnun. Ama bi sorum var; apartmanlarda yaşıyoruz hepimiz, komşulara ses gitmiyor mu? yada sesi nasıl önlüyorsunuz? benim aklıma gelen şey spor matları var yere serilen süngersi yapıda olan, onlardan mı kullanıyorsunuz çözüm nedir nolur bilgi verin

Arkadaslar bazi insanlar squat hareketi baseni genisletir diyor dogrusu nedir bunun ?? Ip atlayarak kilo verilir mi kac tane atlamak gerekir ?? Kalcalarimdan ve bacaklarimdan sikayetciyim onerileriniz varsa alabilirim

Squat üst bacak kaslarını çok geliştirir, kalçaya da etkisi vardır. Basenle hiçbir alakası yok.
İp atlayarak kilo da verilir tabiki, üstelik ip atlamak vücudunu çok güzel bir şekle sokar. Sabah 100 akşam 100 atlasan her gün, bir ayda çok ama çok yol kat edersin.

gerçekten mi yeterli olur mu
ben bi ara başlamıştım günde 500 yapmaya çalışıyodum ama tabi iradesizliğim sağolsun bıraktım tekrar başlamayı düşünüyorum çünkü spor yaptıgımı bi tek ip atlarken anlıyorum yani yorulmam terlemem işe yaradıgını hissettiriyo

Eğer sağlıklı ve dengeli bir beslenmeyle desteklersen tabiki yeterli olur. Tabi çok fazla bir kilon olmadığını varsayıyorum şu an.
Günde 500 harika ya, keşke devam etseydin. Ben de dün bu başlığı görünce yapmaya karar verdim tekrar ama sabah uyanamadım yine yaa

İp atlarken kolların bacakların kalçaların karın kasların, daha adını bile bilmediğimiz bir sürü kasın çalışır. Kalp atışını yükselttiği ve belli bir tempoda yapıldığı için hem kilo verdirir, hem de sıkılaşma sağlar

55kiloyum şu an hedefim 52 ama basenden kurtulursam 55te kalsamda olur diye düşünüyorum
bende bugün karar verdim akşam başlıyorum o zaman
çalışıyo musun ? gün içinde yapamaz mısın ? gerci sabah yapılan spor daha etkiliymiş yağ yakımında

Aaa aynıyız nerdeyse, ben 57 kiloyum boyum 1.72 kilo vermek istemiyorum vücudum üstü ve alt bacaklarım yeterince ince ama benim de basen ve üst iç bacaklarda biraz problemim var. 1 ay düzenli çalışsam feci toparlarım biliyorum.
Öğrenciyim ben çalışmıyorum şu an paso yatıyorum hazirandan beri zaten hep yattığım için oldu bu, zaten basene kilo toplamaya meyilliyim...
Gün içinde çooook sıcak, ben evde yapamıyorum ip bi yerlere çarpıyor falan, bir de rap rup gürültü oluyor. Ben sabah kalkıp spor yapmaya yürüyüş yapmaya bayılıyorum ve çok faydası oluyor. Sırf telefonu koyacak cebim yok diye gittim spor için kol kılıfı aldım
Sabah spor yaparsan gün içinde metabolizma hızlı şekilde devam eder ve inan o kadar dinç hissediyorsun ki...
Ay ben de inşallah bu sabah güneş doğduğu an fırlayacağım, önce bir saat tempolu hızlı yürüyüş sonra da ip atlama yapacağım

boyun baya uzunmuş bnm 1.58
bende çalışıyorum ve sabah 7 de uyanıp zor yetişiyorum işe o yüzden akşam yapabilirim ancak
açık havada spor en güzeli imkanın varsa keinlikle onu tercih et evde zor oluyo bayaa
biraz araştırdım da ip atlama cok etkiliymiş bi göğüs sarkması diye okudum bi kaç yerde ama sanmıyorum çünkü cocuklugumuzdaki gibi tek seferde atlama değilde sekerek atlanıyo öle cok şiddetlide olmuyo haliyle yani inşallah

Hahahah saçmalama yaa hiç sarkar mı ip atlamakla göğüs
Aynen ben de sekerek atlıyorum, tek tek atlayamıyorum hem de çok sert oluyor öyle röp röp
Ben de belki bu akşam başlarım ama offf insan bir kere tembelleşti mi kalkmak çok zor oluyor yaa, inşallah toplayacağım motivasyonumu

hadi beraber başlayalım o zaman ne kadar zor olabilir ki ip atlamak bugün gidip ip alayım kendime

Eveeet başlayalıııımm
Setler halinde yaparsan hiç zor olmuyor
ip atlama topiği var mıydı burdan mı devam edelim arkadasın konusunu hiç etmiş olmayız herhalde dimi
aynen ben 100er tane yapıp 1 dk dinleniyorum sen nasıl yapıyosun

ip atlama topiği var mıydı burdan mı devam edelim arkadasın konusunu hiç etmiş olmayız herhalde dimi
aynen ben 100er tane yapıp 1 dk dinleniyorum sen nasıl yapıyosun

Yok galiba ama bir şey olmaz
Ben hayatta tek seferde 100 yapamam yaa, beni feci yoruyor, ben 30 atlayıp 30 saniye bekliyorum tekrar 30 atlayıp tekrar 30 saniye bekliyorum
Bir de mesela şimdi evin içinde yapamıyorum, bizim ev de yazlık, evler bitişik birbirine, herkes balkonda tabi, akşam yapsam herkes görecek beni, ben orda kan ter içinde rap rap ip atlıyorum falan... Utanıyorum yaa biraz da bu yüzden sabahın köründe mi yapsam acaba diyorum bu arada basen ve kalçaya bire bir iki hareket biliyorum ip atladıktan sonra onları da yaparsan süper olur hareketlerin adı hip raises ve donkey kick, youtubedan nasıl yapıldıklarına mutlaka bak

ah bu elalem konu komsu bu hale getirdi bizi zaten
hemen bakıyorum canııım bide köperk bişeme hareketi mi ne varmış ona da bakıcam sende bak istersen iç bacak için cok etkiliymmiş

Yorumlarn birkaçı dışında çoğunu okuyamadim aşırı yorgun ve uykusuzum bende tatile girdigimden beri aşırı tembellestim gerci ben tatile girmeden once tembellestim final doneminde yorumları daha sonra okuyacagim.

Kizlar ben bi ara hergun squat yaptim ve beslenmeme dikkat ediyordum. Fazla kilom yok ideal kilodayim. O yüzden sanirim squat hemen kendini belli etmeye başlamıştı. Popom yuvarlak gibi ve sıkılaştırmıstı. Ama suan yine saldim kendimi hareket etmiyorum hic.

merhaba canım :)
o tembellik bende de var :)
benim 2 3 kilo fazlam var o yüzden pek yanaşmıyorum squat a ama iple beraber güzel olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…