squat ve ip atlama

merhaba canım :)
o tembellik bende de var :)
benim 2 3 kilo fazlam var o yüzden pek yanaşmıyorum squat a ama iple beraber güzel olabilir belki
Merhaba canim :)
Bacakların iple guclenir, squati da sonra yaptin mi süper hissedersin :)
Bende su tembelligi halledip baslicam evde spor yapmaya

eveetttt ben akşam başlangıcımı yaptımmmm

ısınma hareketleri arkasından 300 ip atlama 3 kere mola verdim çok basitti bu akşam 400 yaparım inşallah

Enerjin bol olsun canım
Beslenmene dikkat ediyor musun?
sağol tatlım darısı sana inşallahh başla bence cok iyi geliyo
ama bittikten sonra özellikle totom ve bacaklarım cok kaşındı hemen duşa giridm geçti niye olmuş olabilir ki

açıkcası bu ara saldım biraz ama toparlamaya çalışıyorum diyet grubum sağolsun onlar sayesinde baya tutuyorum kendimi

Kaşıntı terden dolayı olmus olabilir mi acaba

belkide öyle olabilir inşallah öyledir çünkü bu güzel bişey

Spor acayip bi mutluluk veriyor insana ya, gecen hafts bi gun aerobik yapmistim, ama sonraki guven ve mutluluk tarif edilemezdi
Gecen gun bir yazıda okudum, eger mutsuz olsaniz ve enerjiniz olmasa dahi spor yapin
Bende bugun basliyacagim yapmaya

Spor acayip bi mutluluk veriyor insana ya, gecen hafts bi gun aerobik yapmistim, ama sonraki guven ve mutluluk tarif edilemezdi
Gecen gun bir yazıda okudum, eger mutsuz olsaniz ve enerjiniz olmasa dahi spor yapin
Bende bugun basliyacagim yapmaya
evettt bncede mutlu huzurlu uyuyosun bi kere
başlamalısın kesinlikle bugün cok dinç hissedyorum kendimi

oysa ki ne hevesle yazmıştım bu başlığa
45gün sonra düğün var ben hala laylaylom

kızlar merhaba bende dün squat araştırdım 30 günlük artırmalı ilk gün 50 tane yazıyo ben 3 set 150 tane yaptım bugünde 55 ben 165 kere yapıcam aynı zamanda ipte atlarım eğer sizde yazarsanız günlük burda sayılarımızı yazar moral oluruz kilo var ama problemim basenler onlar gitsin yetecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…