squat ve ip atlama

merhaba canım :)
o tembellik bende de var :)
benim 2 3 kilo fazlam var o yüzden pek yanaşmıyorum squat a ama iple beraber güzel olabilir belki
Merhaba canim :)
Bacakların iple guclenir, squati da sonra yaptin mi süper hissedersin :)
Bende su tembelligi halledip baslicam evde spor yapmaya :KK70:

eveetttt ben akşam başlangıcımı yaptımmmm :KK9::KK9::KK9:

ısınma hareketleri arkasından 300 ip atlama 3 kere mola verdim çok basitti bu akşam 400 yaparım inşallah:spor:

Enerjin bol olsun canım :KK70:
Beslenmene dikkat ediyor musun?
sağol tatlım darısı sana inşallahh başla bence cok iyi geliyo :KK51:
ama bittikten sonra özellikle totom ve bacaklarım cok kaşındı hemen duşa giridm geçti niye olmuş olabilir ki :olamaz:

açıkcası bu ara saldım biraz ama toparlamaya çalışıyorum diyet grubum sağolsun onlar sayesinde baya tutuyorum kendimi :KK36:

sağol tatlım darısı sana inşallahh başla bence cok iyi geliyo :KK51:
ama bittikten sonra özellikle totom ve bacaklarım cok kaşındı hemen duşa giridm geçti niye olmuş olabilir ki :olamaz:

açıkcası bu ara saldım biraz ama toparlamaya çalışıyorum diyet grubum sağolsun onlar sayesinde baya tutuyorum kendimi :KK36:

Kaşıntı terden dolayı olmus olabilir mi acaba :KK64:

belkide öyle olabilir inşallah öyledir çünkü bu güzel bişey :halay:

Spor acayip bi mutluluk veriyor insana ya, gecen hafts bi gun aerobik yapmistim, ama sonraki guven ve mutluluk tarif edilemezdi :KK70:
Gecen gun bir yazıda okudum, eger mutsuz olsaniz ve enerjiniz olmasa dahi spor yapin
Bende bugun basliyacagim yapmaya :halay:

Spor acayip bi mutluluk veriyor insana ya, gecen hafts bi gun aerobik yapmistim, ama sonraki guven ve mutluluk tarif edilemezdi :KK70:
Gecen gun bir yazıda okudum, eger mutsuz olsaniz ve enerjiniz olmasa dahi spor yapin
Bende bugun basliyacagim yapmaya :halay:
evettt bncede mutlu huzurlu uyuyosun bi kere :KK9::KK9:
başlamalısın kesinlikle bugün cok dinç hissedyorum kendimi :KK71:

oysa ki ne hevesle yazmıştım bu başlığa :işsiz::işsiz::işsiz:
45gün sonra düğün var ben hala laylaylom :işsiz:

kızlar merhaba bende dün squat araştırdım 30 günlük artırmalı ilk gün 50 tane yazıyo ben 3 set 150 tane yaptım bugünde 55 ben 165 kere yapıcam aynı zamanda ipte atlarım eğer sizde yazarsanız günlük burda sayılarımızı yazar moral oluruz kilo var ama problemim basenler onlar gitsin yetecek :spor:

X