Squat Hareketi (Varmsınız?)

Masiporom

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
160
2
Eki Görüntüle 756817
Popomun küçüklüğünden çok şikayetciyim .. Sonra squat hareketini duydum araştrdım önüme bu resim çıktı ilgimi çekti :) Denemeye varmsınız ben yarın başlayacağım kafaya koydum :)

Uzun zamandır yapıyorum ama çok düzensiz yapıyorum. O zaman yarın birlikte daha düzenli yapmaya çalışalım.:KK23:

Mrb kizlar benimde dogumdan sonra vucudumun sekli iyice bozuldu bende popomu sekilendirmek ve dik dursun istiyorum squat ise yariyomu gercekten

bacakları kalınlaştırır mı acaba?

ya ben çoktan başlycaktım ...şu tembelliğim olmassa

Son düzenleme:
popom zaten dik ve dolgun olmaması için elimden ne geliosa yapoardım ama :KK43: bacaklarım incelse bile o popom yüzünden giyemediğim pantolonlarda aklım kala kala yaşıyorum işte:KK43:

Bende 55 tane yaptım listeye göre haraket ediyorum napim :)) dinlenme günüde var orayada dikkat edelim :)) senin kilon kaç canm? ben kalınlaşsın isterım

51 kiloya düştüm. :KK5: 54 kiloydum. İştahım çok kapalı bu aralar. Kahvaltıyı bile zor yapıyorum. Daha da yiyemiyorum.
Bacakları kalın sevmiyorum ondan istemiyorum pek. Ama kalınlaşırsa üst bacak kalınlaşır bence.
Sen kaç kilosun bu arada?:KK14:

51 kiloya düştüm. :KK5: 54 kiloydum. İştahım çok kapalı bu aralar. Kahvaltıyı bile zor yapıyorum. Daha da yiyemiyorum.
Bacakları kalın sevmiyorum ondan istemiyorum pek. Ama kalınlaşırsa üst bacak kalınlaşır bence.
Sen kaç kilosun bu arada?:KK14:

Ben de 54 kiloydum çokta iyidim o kiloyla ama stresten herhalde yada hemen vereblyorum almam zorda yapıdan da kaynaklanabilir 50 kiloyum :KK5: boyumda 1.65 kilo almam gerekiyooo :KK43:(( senin boy kaç

X