Sprial ile hamilelik

nacizane_1kadin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2023
16
-5
6
22
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 buçuk ay önce falan sprial taktirdim geçen ay bende hamilelik belirtisi oldu test yaptım silik çizgi çıktı sonra kanamam oldu doktora gittim doktor kan falan aldi işte hamile kalmış bebek tuplerden sprialden dolayı tutunamadigi için düşmüştür dedi ben şaşırdım kan sonuçlarım.temizdi bu ay da aynı belirtiler oldu test yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı görseli de bırakacağım yani şaşırmış durumdayım normal test yaptım hiç birşey çıkmadı benimle aynı sorununu yaşamış biri var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim adet tarihim de kaç gün geçti hatırlamıyorum

Resim de hiç görünmüyor yükleyince kalitesi düştü galiba ama silik belirgin bir çizgi var

Ben de geçen ay 8 gün geciktim bakır spiralim var bütün testlerim böyle pozitifti ama kanda negatif cıktı hamile değildim neden oldu bilmiyorum doktorum spiral kaymasa da %1 ihtimal var demişti ama regl oldum hamile değilmişim

Eklentiler

• IMG_2104.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1611.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_1147.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…