Henüz yok bugün alamadım çok yoğun bir gündür yarın yapacağım bana namazlarında dua etmeyi ihmal etme bugündeCanım varmı güzel gelişme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yok bugün alamadım çok yoğun bir gündür yarın yapacağım bana namazlarında dua etmeyi ihmal etme bugündeCanım varmı güzel gelişme![]()
Hep ettim inşallah güzel haberlerini alıcaz :)Henüz yok bugün alamadım çok yoğun bir gündür yarın yapacağım bana namazlarında dua etmeyi ihmal etme bugünde![]()
Aaa sanki silik çizgi var canım muhtemelen geç döllenme çok çok yeni adetin ne zamandı hadi inşallah hamilesindir :)KIZLAR YUKARDA Kİ TESTİ YAPIP UYUMUŞTUM o kırmızı şey akarken baktım negatif geri hemen yattım geldiğimde Böyle çizgi
Canım uygulamaya göre Pcos olduğu için 9 gün geçmiş bugünAaa sanki silik çizgi var canım muhtemelen geç döllenme çok çok yeni adetin ne zamandı hadi inşallah hamilesindir :)
Baya geçmiş ama o kadar uzun geciktin mi hiç canımCanım uygulamaya göre Pcos olduğu için 9 gün geçmiş bugün
Baya geçmiş ama o kadar uzun geciktin mi hiçhy
HAYIR İLK KEZ BÖYLEBaya geçmiş ama o kadar uzun geciktin mi hiç canım
Ovülasyon testi varsa bi denesene onunla hamileliğini öğrenen çok varmış :)HAYIR İLK KEZ BÖYLE
kız olsa durur muyum ben 10 kere yapmıştım şimdiye kadar gidip almaya da öyle üşeniyorum kiOvülasyon testi varsa bi denesene onunla hamileliğini öğrenen çok varmış :)
Belirtiniz var mıkız olsa durur muyum ben 10 kere yapmıştım şimdiye kadar gidip almaya da öyle üşeniyorum ki
İnşallah kuruma çizgisi değildir. Normalde ilk beş dk önemli sonuç için.. bence sen gidip kan ver daha fazla ne stres olsun sende ne de belirsizlik.. rahatlarsın kan ver kanKIZLAR YUKARDA Kİ TESTİ YAPIP UYUMUŞTUM o kırmızı şey akarken baktım negatif geri hemen yattım geldiğimde Böyle çizgi
Bende ama pek emin olamadım inşallah hamiledirBelirtiniz var mıben ilk attığınız testte de hafif gölge gördüm
Kiz zaten dışarı çıktıktan sonra kan ver niye test alasınkız olsa durur muyum ben 10 kere yapmıştım şimdiye kadar gidip almaya da öyle üşeniyorum ki
Kanda vermezsen o zaman 1 hafta falan daha bekle bakalım inşallah olumlu sonuçlarla gelirsin dualarım seninlekız olsa durur muyum ben 10 kere yapmıştım şimdiye kadar gidip almaya da öyle üşeniyorum ki
ya gerçekten mi bu beni mutlu etti belirtim sadece göğüslerim acıyor biraz şiş o kadar hafif hafif acıyor amaBelirtiniz var mıben ilk attığınız testte de hafif gölge gör
10 gün önce verdim çıkmadı ayaklarım gitmiyor resmen aşkımİnşallah kuruma çizgisi değildir. Normalde ilk beş dk önemli sonuç için.. bence sen gidip kan ver daha fazla ne stres olsun sende ne de belirsizlik.. rahatlarsın kan ver kan![]()
1 tane daha alıcam test sözKiz zaten dışarı çıktıktan sonra kan ver niye test alasınama zor dersen erken gebelik testi de dene bir tane de yine kaset test dene başka marka..bir testlede kalmamis olur
![]()
1 tane daha test alıcamKanda vermezsen o zaman 1 hafta falan daha bekle bakalım inşallah olumlu sonuçlarla gelirsin dualarım seninle![]()