KIZLAR ACİL LÜTFEN

Maalesef bu kadar gecikmesi de normal değil bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_7687.webp
    IMG_7687.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 209
  • IMG_7688.webp
    IMG_7688.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 221
KIZLAR YUKARDA Kİ TESTİ YAPIP UYUMUŞTUM o kırmızı şey akarken baktım negatif geri hemen yattım geldiğimde Böyle çizgi

Eklentiler

• IMG_7695.webp
    IMG_7695.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 223
  • IMG_7694.webp
    IMG_7694.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 223
KIZLAR YUKARDA Kİ TESTİ YAPIP UYUMUŞTUM o kırmızı şey akarken baktım negatif geri hemen yattım geldiğimde Böyle çizgi
Aaa sanki silik çizgi var canım muhtemelen geç döllenme çok çok yeni adetin ne zamandı hadi inşallah hamilesindir :)

İnşallah kuruma çizgisi değildir. Normalde ilk beş dk önemli sonuç için.. bence sen gidip kan ver daha fazla ne stres olsun sende ne de belirsizlik.. rahatlarsın kan ver kan 🥰

kız olsa durur muyum ben 10 kere yapmıştım şimdiye kadar gidip almaya da öyle üşeniyorum ki
Kiz zaten dışarı çıktıktan sonra kan ver niye test alasın 🤭 ama zor dersen erken gebelik testi de dene bir tane de yine kaset test dene başka marka..bir testlede kalmamis olur😂

İnşallah kuruma çizgisi değildir. Normalde ilk beş dk önemli sonuç için.. bence sen gidip kan ver daha fazla ne stres olsun sende ne de belirsizlik.. rahatlarsın kan ver kan 🥰
10 gün önce verdim çıkmadı ayaklarım gitmiyor resmen aşkım

Back
X