Maske Tarifleri Sprey için parfüm şişesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Maisondesante

Sağdanikinciyıldız
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
100
0
Saç bakımı için karıştırdığım yağları elle yedirmek zor ve çok ziyan oluyorlar, sprey için eski bir parfüm şişesini kullanmak pratik olur dedim ama içindeki kimyasal kalıntılar saça zararlı olabilir, nasıl temizleyebiliriz?

Nasıl temizlenir bilmiyorum,
bende denedim sıvı sabunla deterjanla falan ama hala köpürüyordu kokuyordu :KK9:
Sonra gittim plastik sprey şişelerinden aldım..Seyahat seti olanlardan :KK12:

canım diş protezi temizlemek için olan suda eriyen şeyler varya onu öneriyorlar, annem de açık bırak uçucudur alkol zaten kokusuda uçar, bir hafta max bekle kalan zaten zararlı olmaz dedi. neler neler siniyor saçımıza, sokakta, evde, deodorantımızdan parfümümüze yani

karbonatlı sıcak suyla şişenizi temizleyin 2 günde azı açık havalansın hiçbir kalıntı kalmaz kullanbilirsiniz

karbonatlı sıcak suyla şişenizi temizleyin 2 günde azı açık havalansın hiçbir kalıntı kalmaz kullanabilirsiniz

X