Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel canımKizlar eşimin sprem testi sonucu bakabilir misinz ?? Salı günü randevum var o zaman gosterecm
Sonuçlar güzel gözüküyo canım bizim mesela ileri hareketliliği kötü ilaç kullanıyo şuan eşim hiç ilaç falan kullandı mı eşiniz ilk defa mı yaptırdınız testiKizlar eşimin sprem testi sonucu bakabilir misinz ?? Salı günü randevum var o zaman gosterecm
Evet ilk defa yaptırdık biraz zor ikna ettim baktı o da olmuyor çocuğumuz yaptırdı salı günü doktora gostericem de merak ettimSonuçlar güzel gözüküyo canım bizim mesela ileri hareketliliği kötü ilaç kullanıyo şuan eşim hiç ilaç falan kullandı mı eşiniz ilk defa mı yaptırdınız testi
Teşekkür ederimGayet güzel canım
İyi yapmışsınız düşünüp kendini yıpratmaktansa en iyi si buEvet ilk defa yaptırdık biraz zor ikna ettim baktı o da olmuyor çocuğumuz yaptırdı salı günü doktora gostericem de merak ettim
Evet öyle benim de aklıma takiliyorr niye olmuyor diye bakalim artik doktor ne uygulacak teşekkür ediyorumİyi yapmışsınız düşünüp kendini yıpratmaktansa en iyi si bu
Ne kadardır istiyosunuz siz ilaç kullandınız mı yada kullanıyomusunuzEvet öyle benim de aklıma takiliyorr niye olmuyor diye bakalim artik doktor ne uygulacak teşekkür ediyorum
Iki yıldır istiyoruz bir kere 5 haftalık bir düşük yaptim bir de kimyasal gebelik oldu hormonlar normal prolaktinim yüksekti 40ti ilac kullandim dustu rahim filmi cektireim temiz cikti ilac kullanmiyorum henuz vermedi bakalım sonucları göstericem ona gore uygular bir tedaviNe kadardır istiyosunuz siz ilaç kullandınız mı yada kullanıyomusunuz
Hayırlısı olsun inşallahIki yıldır istiyoruz bir kere 5 haftalık bir düşük yaptim bir de kimyasal gebelik oldu hormonlar normal prolaktinim yüksekti 40ti ilac kullandim dustu rahim filmi cektireim temiz cikti ilac kullanmiyorum henuz vermedi bakalım sonucları göstericem ona gore uygular bir tedavi
Sizin ileri hareketlilik kötüymüş kaç cıktı acaba bize de mi ilaç verirHayırlısı olsun inşallah
Lökosit var diğerleri çok kötü değil. Onu halldersen hem sayı hem hareket artar canım harekette fena değil ama artarKızlar buda eşimin bende zor ikna ettim 1yili gecti 1 kere kimyasal gebelik oldu benim hormonlarimda guzel esim gösteremedi yorumlarsaniz cok sevinirim
Kızlar buda eşimin bende zor ikna ettim 1yili gecti 1 kere kimyasal gebelik oldu benim hormonlarimda guzel esim gösteremedi yorumlarsaniz cok sevinirim
0 çıktıSizin ileri hareketlilik kötüymüş kaç cıktı acaba bize de mi ilaç verir
Ama ben şuan şırnaktayım lazer merkezinde yaptırmıştık testi pek güvenmiyorum aslında sonuçlara imkanlar kısıtlı burda hastanede bile test yeri yok düşün şu ilaçları bi deneyelim 2 ay sonra tekrar yaptırcaz ama inşallah gerek kalmaz0 çıktıilaç verebilir canım ne desem boş şuan
Evet lökosit yüksek agrisida var dr yarina randevu verdi iltihapta spermi etkiliyormuş evet bakalim hızi icin ilac vericek teşekkür ederim yorum içinLökosit var diğerleri çok kötü değil. Onu halldersen hem sayı hem hareket artar canım harekette fena değil ama artar
Dayanamayıp yarın götürüp gostercem benim de var sonuçlarım Insallah yükselir siiznkide0 çıktıilaç verebilir canım ne desem boş şuan
İnşallah bakalım hayırlısı yazarsın ne diyo doktorDayanamayıp yarın götürüp gostercem benim de sonuçlarım Insallah yükselir siiznkide
Tmam canm yazarim mutlakaİnşallah bakalım hayırlısı yazarsın ne diyo doktor