spot mağazasından beyaz eşya alan var mı ?

kıslar bugun bu fırını aldım..arcelikten bayiden aldımm..........sizce nasıl bu fırın kullanan varmıııııııııııııııı<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Hayırlı olsun canım benim teyzem kullanmıştı bu fırından çokta memnundu arçelik zaten çok güvenli bir marka ama biraz tuzlu iştea.sa.s.a.s.

tşk canım

bilgilerin için
canım babanın mağazası nerde bende yaza evlenmeyi düşünüyorum malum fiyatlar çok yüksek spot mağazadan almayı düşünüyoruz buarada ankarada ulusta spot adı altındaki dükkanlar ürünlerin kendi mağazasındaki fiyattan daha fazlaya satıyor tanıdık bildik spot mağazalardan alışveriş yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Kızlar burda sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra bende beyaz eşyaları spottan almaya karar verdim.bilgi veren herkese teşekkür ederim.o kazıklanacağımız paraya başka bir eksiğimi alabilirim.doğrusu acıyor insan bayilere o kadar para dökmeye...

canım garantisi oluyor mu spotun ?

canım nakıt alırsan zaten 300 ytl 250 ytl fark edıyor spotcunun yaptıgı cokcok ıyı fıoyat değil ben camasır makınamı alırken normal fıyatı 1.734 falandı nakıt ödemede 1.300 oluyodu artı 7 yıl garantı

Bugün (05.03.09) show da herşey dahil proğramında bi spotçuları gösterdiler
Fiyatlardan fln bahsettiler Neresi olduğunu en son söyleyeceklerdi
O kadar takip ettik ama ne aradaysa kaçırdık
Orası neresiydi izleyen duyan oldumu acaba

merhaba arkadaşım genelde ben de denk geldiğimde ilgimi çekiyo tam net programın tarihini hatırlamıyorum ama ben de izledim orası halkalı da bi yermiş ama adını falan vermedi.onun dşında o programda genelde böyle yerler gösteriliyo sultanbeylide de varmış sanırım umarım yardımcı olabilmişimdir yerimseniben

Spot ürün defolu ürün demek değildir...

Spot ürünlerde taksit yapılmadığı için insanlar bile bile gidip bayiden alıp aynı ürüne daha fazla para öderler..

Ben bütün beyaz eşyalarımı spot aldım hepsi marka, garantili gıcır gıcır daha bir kere servis gelmedi evime (5yıldır)....

Cvp için tşkr ederim canım Evet bi kaç yerd evarmış Eminönünde Topkapıda Halkalıda Bide yine Anadolu yakasında yeni biyer açılacakmış bunları öğrendimde O günkü proğramda gösterdiklerini takip edip edipte kaçırınca hırs yaptım kaydirigubbakcemile

Spot hakkında benim bildiğimde bayilerin aldıkları mallardan satıp bitiremediklerini spotçulara sattıkları Çünkü bayiiler yeni çıkan modellerden koymak durumundalar sürekli
e bu kadar çok üretim oluncada hemen bitmiyor tabi süreklide model teknoloji değişimleri oluyor

canım bende spottan aldım peşin paraya daha ucuz oluyo markası boschtu defo bir yana benim istediğim beyaz eşyalar spot mağazasında yoktu en son çıkan modellerini istemiştim o zaman siparişle geldi ankara ulustan spot mağazaya ödeme yaptık ama bahçelideki bir bosch bayiisinden geldi eşyalar....
akrabalar fln yok onlar defolu değilmi bilmem nemi diyip durdular bilip bilmeden sinir olmuştum...
gönül rahatlığıyla alabilirsin canım

canım bende spottan alacağım beyaz eşyalarımı bende temmuzda evleniyorum herşeyimi aldım bir tek beyaz eşya kaldı onu peşin alacağız spot uygun ve mağzadakilerin aynısı arkadaşlarında açıkladığı gibi ihraç fazlası mallar garantili hatta sigortada yapıyolar ürün başına küçük bir mebla ödeyince peşin alacağımız için bide düğüne yakın almayı düşünüyoruz tereddüte hiç gerek yok

kızlar bugün bi cok yeri gezdk bayiler spotcular herbri farklı fiyat verdi. spotcu kesn ucuzdur diye bayileri gezmemezlk yapmayın bizm aldıgımız bayi spotcudan ucuz fiyat verdi. bayiden aldık

canım bahsettiğin yer nerede benimde almam gereken beyaz eşyalar var da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…