- Konu Sahibi hxixztutkunu!!!
-
canım babanın mağazası nerde bende yaza evlenmeyi düşünüyorum malum fiyatlar çok yüksek spot mağazadan almayı düşünüyoruz buarada ankarada ulusta spot adı altındaki dükkanlar ürünlerin kendi mağazasındaki fiyattan daha fazlaya satıyor tanıdık bildik spot mağazalardan alışveriş yapan arkadaşlardan yardım bekliyorumtşk canım
bilgilerin için
Arkadaşlar benim babamın spot beyaz eşya mağazası var biz yıllardır spot kullanıyoruz beyaz eşyalarımızı babama sordum bayiiden almak sadece bu konuda bilgisi olmayanların güvenli bulduğu bir kazıklanma biçimi diyor ve kendisi herkese spotu öneriyor geçen gün komşumuza spot çamaşır makinesi sattık 8 kg lık komşumuz acayip memnun bayisine sormuşlar 1.600 TL demişler babamdan 900 TL ye aldılar fark ne taşınma esnasında yan tarafında büyük bir çizik olmuş o yüzden spota düşmüş komşumuz zaten gömme dolaba koydu makineyi ve çiziği miziği görünmüyor ki gömme dolabı olmasaydı da çamaşır makinesi örtüsüyle görüntüyü kapatabilirdi bende yaza evleniyorum babam bütün beyaz eşyalarımı spot verecek seninde hiç bir tereddütün olmasın gönül rahatlığıyla yarı fiyatına alabilir ve yıllarca kullanabilirsin canım şimdiden mutluluklar a.s.
bizde henüz beyazeşyalarımızı almadık, araştırma içindeyiz şu an, örneğin arçeliğin 5233 NMBE model buzdolabı bayide 1600 spotta 1250 ! farkı düşünün!
sanırım spottan alıcas, zaten beyazeşya birazda şans işi yerimseniben
Bugün (05.03.09) show da herşey dahil proğramında bi spotçuları gösterdiler
Fiyatlardan fln bahsettiler Neresi olduğunu en son söyleyeceklerdi
O kadar takip ettik ama ne aradaysa kaçırdık
Orası neresiydi izleyen duyan oldumu acaba
merhaba arkadaşım genelde ben de denk geldiğimde ilgimi çekiyo tam net programın tarihini hatırlamıyorum ama ben de izledim orası halkalı da bi yermiş ama adını falan vermedi.onun dşında o programda genelde böyle yerler gösteriliyo sultanbeylide de varmış sanırım umarım yardımcı olabilmişimdir yerimseniben
benimde 3 mayısta düğünüm var bende beyaz eşyalarımı spotcudan aldım ama insanların aklına spotcu diyince genelde ufak tefek çizik olan eşyalar geliyo ama benimki öyle değil fabrikadan toptan peşin paraya alıp peşin satan yerler var ordan aldım hatta taksit bile yaptırdık bayideki gibi 7 yıl garantili üstelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?