spot mağazasından beyaz eşya alan var mı ?

bizde derın dondurucumuzu spottan aldık ve cok memnunuz cızık fılan yok tertemızdı..farkı yok bence güvenılmeyecek bişi yoook..cok memnun kaldık..

bugün nişanlımla spot satan bi mağazanın önünde ağzımız açık bakakaldık öyle. nerdeyse fiyatlar yarı yarıya.mağaza kapalıydı yarın bi gidip bakacağız ama spot konusunda cok kararsız kaldık. aydınlatabilecek kmse yok mu.... ne yapmalıyız ?

neredeydi mağaza

Benimde nisanda düğünüm ve eşya bakmaya başladık, hhenüz karar vermedik spotcudanmı magazadanmı alsak , bana yyardımcı oolabilirmisin arçelik konusunda

Hayırlı olsun ccanım Güle güle kullan inşallah.Genelde spotcularda ggarantili olmuyo diye biliyorum ben,

Benimde nisanda düğünüm ve eşya bakmaya başladık, hhenüz karar vermedik spotcudanmı magazadanmı alsak , bana yyardımcı oolabilirmisin arçelik konusunda
erkek arkadaşımla bizde erken alalım dedik çamaşır ve bulaşık aldık çok araştırdım ben arçelik kullananların çoğu şikayetçi hemen bozulma temiz yıkamama buzdolabından ses çıkma şikayeti çok duydum ama bilmiyorum herkezin bir olmaz tabi ki bosch aldık bizde şimdide buzdolabı için araştırma yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…