• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spot mağazasından beyaz eşya alan var mı ?

bizde derın dondurucumuzu spottan aldık ve cok memnunuz cızık fılan yok tertemızdı..farkı yok bence güvenılmeyecek bişi yoook..cok memnun kaldık..

bugün nişanlımla spot satan bi mağazanın önünde ağzımız açık bakakaldık öyle. nerdeyse fiyatlar yarı yarıya.mağaza kapalıydı yarın bi gidip bakacağız ama spot konusunda cok kararsız kaldık. aydınlatabilecek kmse yok mu.... ne yapmalıyız ?

bugün nişanlımla spot satan bi mağazanın önünde ağzımız açık bakakaldık öyle. nerdeyse fiyatlar yarı yarıya.mağaza kapalıydı yarın bi gidip bakacağız ama spot konusunda cok kararsız kaldık. aydınlatabilecek kmse yok mu.... ne yapmalıyız ?
neredeydi mağaza

yenı paketlemeyıde kolaylıkla yapabılırler cnm ben yenıbosnada bı yere gıttım senın dedın gıbı
yatak odalarının kapakları elımde kaldı
beyaz esyalar hıç hoşuma gıtmedı şahsen ben olsam ıkı ay fazla calısırım ama bırıncı elden uzun garantılı olanı secerım
keşke ıst olsaydın sana arcelıkten ındırımlı olarak almanı sağlardım sutelık garantısı 7 yıl kullanmaya başladığın gun ve ne zmn ödemek ıstersen ama uzaksın cnm

Benimde nisanda düğünüm ve eşya bakmaya başladık, hhenüz karar vermedik spotcudanmı magazadanmı alsak , bana yyardımcı oolabilirmisin arçelik konusunda

benimde 3 mayısta düğünüm var bende beyaz eşyalarımı spotcudan aldım ama insanların aklına spotcu diyince genelde ufak tefek çizik olan eşyalar geliyo ama benimki öyle değil fabrikadan toptan peşin paraya alıp peşin satan yerler var ordan aldım hatta taksit bile yaptırdık bayideki gibi 7 yıl garantili üstelik...

Hayırlı olsun ccanım Güle güle kullan inşallah.Genelde spotcularda ggarantili olmuyo diye biliyorum ben,

Benimde nisanda düğünüm ve eşya bakmaya başladık, hhenüz karar vermedik spotcudanmı magazadanmı alsak , bana yyardımcı oolabilirmisin arçelik konusunda
erkek arkadaşımla bizde erken alalım dedik çamaşır ve bulaşık aldık çok araştırdım ben arçelik kullananların çoğu şikayetçi hemen bozulma temiz yıkamama buzdolabından ses çıkma şikayeti çok duydum ama bilmiyorum herkezin bir olmaz tabi ki bosch aldık bizde şimdide buzdolabı için araştırma yapıyorum

Back
X