- Konu Sahibi hxixztutkunu!!!
-
merhaba canım bende beyaz eşyaları spottan almayı düşünüyorum. yakınlarımda aldı. çok memnunlar eşyalarından.spot ürünler çizik olduğu için değil ihraç fazlası ürünler olduğu için ve spotçuların sürümden kazandıkları için ucuz. spottan alınan eşyalarıda servis kuruyor zaten .hiçbir farkı yok...ben hiç tereddüt etmiyorum..yinede sen bilirsin...
canım belki sana fikir olur ben tv mi ve bulaşık mak.spottan aldımhutusnda ikşsşde 7 yıl garantili.profilonun.ben evleneli 7 ay oldu yani 9 ay kadar önce almıştım ikisi 1,100 liraydı.tv sehpası flan dhl.çok güzel.bizde sormuştuk spotlar niye ucuz die.mesela bayinin elinde kalmış ama çok acil paraya ihtiyacı var onu çıkarması lazım spotçuya uygun fiyata satıyor spotçuda bunun üzerine karını ekleyip satıyor öyle bize mantıklı bir açıklama yapmıştı yani şu an hepsi aklımda değil.geçen yine uğradım o spotçuya fiyatlar değişmemişti.Ama tüm spot ürünler aynımı bilemiyorum
benimde 3 mayısta düğünüm var bende beyaz eşyalarımı spotcudan aldım ama insanların aklına spotcu diyince genelde ufak tefek çizik olan eşyalar geliyo ama benimki öyle değil fabrikadan toptan peşin paraya alıp peşin satan yerler var ordan aldım hatta taksit bile yaptırdık bayideki gibi 7 yıl garantili üstelik...
Arkadaşlar benim babamın spot beyaz eşya mağazası var biz yıllardır spot kullanıyoruz beyaz eşyalarımızı babama sordum bayiiden almak sadece bu konuda bilgisi olmayanların güvenli bulduğu bir kazıklanma biçimi diyor ve kendisi herkese spotu öneriyor geçen gün komşumuza spot çamaşır makinesi sattık 8 kg lık komşumuz acayip memnun bayisine sormuşlar 1.600 TL demişler babamdan 900 TL ye aldılar fark ne taşınma esnasında yan tarafında büyük bir çizik olmuş o yüzden spota düşmüş komşumuz zaten gömme dolaba koydu makineyi ve çiziği miziği görünmüyor ki gömme dolabı olmasaydı da çamaşır makinesi örtüsüyle görüntüyü kapatabilirdi bende yaza evleniyorum babam bütün beyaz eşyalarımı spot verecek seninde hiç bir tereddütün olmasın gönül rahatlığıyla yarı fiyatına alabilir ve yıllarca kullanabilirsin canım şimdiden mutluluklar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?