spot mağazasından beyaz eşya alan var mı ?

hxixztutkunu!!!

(((())))
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
361
1
96
40
Konya
mrb kıslar ben yaza evleniyorum allah izin verirse....
beyaz esyaları daha almadık....spottan almayı düşünüyorum..fiyatları uygun diye...
ama kafamı kurcalayan bişey var neden ucuz ....
ya ambalajı acılmamış ürünlerde var 3 yıl garantili....sizce nasıl spottaki mallar...
alsam coook sorun cıkarırmı..beni aydınlatın lütfennnnnn:jeyyar:

kullanan varmı spot ürünlerini....:uhm:.

valla cnm ben aldım ama spottan deıl o yuzden bı bılgı veremem cok az çizik oluyormuş ondan ındrımlı faalnmış ama ben guvenemedım almadım beımkıler 7 yıl garantılı ustelık actığım gun garantısı baslıycak

canım bildiğim kadarıyla o ürünler çiziği olan veya hafif vuruğu olan ürünler
fiyatları bu yüzden çok düşük.

bildiğim kadarıyla sağlamlığı veya bozuk olmasıyla alakası yok fiyatların ucuz olmasının

yenı paketlemeyıde kolaylıkla yapabılırler cnm ben yenıbosnada bı yere gıttım senın dedın gıbı
yatak odalarının kapakları elımde kaldı
beyaz esyalar hıç hoşuma gıtmedı şahsen ben olsam ıkı ay fazla calısırım ama bırıncı elden uzun garantılı olanı secerım
keşke ıst olsaydın sana arcelıkten ındırımlı olarak almanı sağlardım sutelık garantısı 7 yıl kullanmaya başladığın gun ve ne zmn ödemek ıstersen ama uzaksın cnm

merhaba canım bende beyaz eşyaları spottan almayı düşünüyorum. yakınlarımda aldı. çok memnunlar eşyalarından.spot ürünler çizik olduğu için değil ihraç fazlası ürünler olduğu için ve spotçuların sürümden kazandıkları için ucuz. spottan alınan eşyalarıda servis kuruyor zaten .hiçbir farkı yok...ben hiç tereddüt etmiyorum..yinede sen bilirsin...

canım belki sana fikir olur ben tv mi ve bulaşık mak.spottan aldımhutusnda ikşsşde 7 yıl garantili.profilonun.ben evleneli 7 ay oldu yani 9 ay kadar önce almıştım ikisi 1,100 liraydı.tv sehpası flan dhl.çok güzel.bizde sormuştuk spotlar niye ucuz die.mesela bayinin elinde kalmış ama çok acil paraya ihtiyacı var onu çıkarması lazım spotçuya uygun fiyata satıyor spotçuda bunun üzerine karını ekleyip satıyor öyle bize mantıklı bir açıklama yapmıştı yani şu an hepsi aklımda değil.geçen yine uğradım o spotçuya fiyatlar değişmemişti.Ama tüm spot ürünler aynımı bilemiyorum

bende spottan almadım çeyize ama senelerr önce öğrenci evine spottan bulaşık makinası almıştık inanılmaz ucuzdu. şimdi onu eve getirdik annem kullanıyor tık demedi. ve arkadaşlarında dediği gibi illa bir kusurları olacak diye bir şey yok ya ihraç fazlası onlar yada acil dükkan kapatanların falan gidp spotçuları sattığı ürünler. malum beyaz eşya teknolojisine yetişilmiyor 6 ayda bir değişiyor yenisi çıkınca elinde patlamasın diye veriyor spotçuya spotçuda sürümden kazanıyor...
ne mağazadan alanlar var hiç memnun kalmıyor vallahi okul bitti 5 sene oldu alalı hala kullanıyoruz canım tık demedi.
çeyizime ise boschtan aldım... marka olarakda önereblirim boschu

cnm bızım akrabada ben camasır mak.almaya karar verdıgımde 8 kılosunu sordurdu 800 Tl mı ne demıslerdı ama ben almadım gıttım normal bayıden 7 kılo grı aldım ben guvenemedım dogrusu..
ama kullananlar var vede memnunlar..

Arkadaşlar benim babamın spot beyaz eşya mağazası var biz yıllardır spot kullanıyoruz beyaz eşyalarımızı babama sordum bayiiden almak sadece bu konuda bilgisi olmayanların güvenli bulduğu bir kazıklanma biçimi diyor ve kendisi herkese spotu öneriyor geçen gün komşumuza spot çamaşır makinesi sattık 8 kg lık komşumuz acayip memnun bayisine sormuşlar 1.600 TL demişler babamdan 900 TL ye aldılar fark ne taşınma esnasında yan tarafında büyük bir çizik olmuş o yüzden spota düşmüş komşumuz zaten gömme dolaba koydu makineyi ve çiziği miziği görünmüyor ki gömme dolabı olmasaydı da çamaşır makinesi örtüsüyle görüntüyü kapatabilirdi bende yaza evleniyorum babam bütün beyaz eşyalarımı spot verecek seninde hiç bir tereddütün olmasın gönül rahatlığıyla yarı fiyatına alabilir ve yıllarca kullanabilirsin canım şimdiden mutluluklar a.s.

benimde 3 mayısta düğünüm var bende beyaz eşyalarımı spotcudan aldım ama insanların aklına spotcu diyince genelde ufak tefek çizik olan eşyalar geliyo ama benimki öyle değil fabrikadan toptan peşin paraya alıp peşin satan yerler var ordan aldım hatta taksit bile yaptırdık bayideki gibi 7 yıl garantili üstelik...

bizde henüz beyazeşyalarımızı almadık, araştırma içindeyiz şu an, örneğin arçeliğin 5233 NMBE model buzdolabı bayide 1600 spotta 1250 ! farkı düşünün!

sanırım spottan alıcas, zaten beyazeşya birazda şans işi yerimseniben

sanki bayiden alınanlar bozulmuyor.beyaz eşya biraz şans gibi geliyor bana bende iyi çıkan diğerinde bozuluyor tabi nasıl kullanıldığıda önemli. mesela bazıları aristonu hiç beğenmiyor ama çok memnun olanları biliyorum .bende bu yüzden hangi marka alacağımı bilmiyorm..herkez başka söylüyorr

bu arkadaslara aynen katılıyorum.herkes bişeyi karıstırıyor ben sana acıklayayım.spot mağazalar da 2 tip urun bulunur.1 çizik veya az kullanılmış ki bunlar çok bariz ucuzdur.2 hiç kullanılmamıs aynen bir baska arkadasın dediği gibi 7 ila 2 yıl (artık hangi markaysa,o markanın kampanyasına gore)garantili,hiç kullanılmamıs urunlerdir.bunlarda bayiilere gore daha ucuzdur.ucuz olmasının sebebi ise spotta surumden kazanılır,dükkan kiraları daha ucuzdur,bayiiler paraya sıkısır o sırada spotcular devreye girer ve bayilerden urunleri peşin para vererek ucuza satın alır.koyar kendi dukkanına satısa cıkarır.anlatabilm mi canım?benim ailemde zengin olandan da fakir olan da spottan aldıgı için ordan biliyorum. eee ne de olsa aklın yolu bir..kaydirigubbakcemile5

merhaba
ben de arçeliği araştırıyorum. beyaz eşyalarımı arçelikten alacağım. istanbul da güvenilir spotçu ya da uygun fiyata alabileceğimiz var mı arçelik bayisi
sevgilerrr....

tşk canım

bilgilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…