Merhabalar yaklaşık bir senedir protein ağırlıklı beslenip sürekli yürüyüş yapıyorum zayıflamak İçin...bunlara başlamadan önce ki kilomla şuanki kilom arasında 10 kilo fark var Tartı sürekli artıyor görünüşümde acayip bir fark yok ama tok duruyorum, Yani şişmişim gibi.Boyum kısa.Ben bir kilo bile artsam bende çok fazla belli oluyor.Spor salonunda üyeliğim var covidden dolayı gidemiyordum ama artık düzenli gideyim biraz daha ağırlık yapayım belki öyle zayıflarım dedim.Ölçümlerimi yaptık kastan 6 kilo almışım Şişmişim..yağ çok az gitmiş.Yani hoca var tabi orda sordum nasıl vericem kilo diye, yani tabiki ben zarif bir zayıflık istiyorum kastan şişmek değil.O da bildiğin yemiycen dedi.Spor fazla yapıp az yemek..Ama çalışıyorum açken gün geçmiyor zaman 10 saat.Yine protein yiyorum uzun süre tok tutsun diye ama böyle de geldiğim durum bu.Ne yapmak lazım ne yemek lazım ? Kastan pek gitmeden...Anlayan bilen varsa genel olarak ne yapılabilir yazabilir mi ? Diyetisyene gidip , spor hocasına da göstereceğim listeyi ama ondan önce konuyla ilgili bilgim olsun istedim...
Not:Arkadaşlar ağırlık yapmadım sadece yürüdüm ve protein ağırlıklı yedim ondan öyle kas kütlesi arttı.
Not:Arkadaşlar ağırlık yapmadım sadece yürüdüm ve protein ağırlıklı yedim ondan öyle kas kütlesi arttı.
Son düzenleme: