Spora giderken giyecek kıyafet sıkıntısı

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Eşim birlikte spor salonuna yazılmak istiyor ancak benim giyecek hiç spor kıyafetim yok. Ama onlara çok para verebilecek durumum da yok. Ne giyebilirim? Alt kısmım, kalça, basen, bacak vs. çok kalın. Popomu örtmem lazım üstelik eminim oradaki kızlardan eşimi kıskanacağım. Ne giyeceğim ben yardımcı olur musunuz kızlar?

Ben platese giderken uzun bir tişört ve tayt giyerdim.
Her ikisini de Kemeraltı'nda 5'er liraya almıştım.
Sonuçta spora gidiyordum,gezmeğe değil ki...

ben de spor salonuna gitmeden evvel tvlerdeki gibi zannediyordum. hiç alakası yok cnm. herkes gayet rahat. standart şeyler giyiyorlar.
ben mesela pazardan 2 tane eşofman altı aldım 20şer liradan. bide uzun tişört 2 tane. hep onları giydim. koyu renkler seçersen belli bile olmaz ne giydiğin.

hergün farklı şeyler giyip full makyaj gelen tipler de var ama inan komik görünüyorlar. hiç kafana takma.
ayrıca spora gidenlerin büyük çoğunluğu kilo problemi olan insanlar zaten. yani tvlerdeki gibi incecik acaip güzel kızlar bekleme :))

Tayt yakışmıyor popom ve basenlerim yüzünden benim de aklıma geldi ama çok kötü görünüyor :(

Uzun tişört kapatır ayol fazlalıklarını.
Yok içine sinmiyorsa güzel,siyah bir eşofmanaltı al pazardan.
Üzerine de siyah,kırmızı,pembe tişörtler giyersin rengarenk.

Alt kısmını koyu renk üst kısmını açık renk tercih etmelisin

Bol bir siyah şort beyaz tişört gibi..

pazarda eşofman kaynıyor. uygun fiyata. yarım kolluda tişort. bennde pilatese giderken eşofman ve tişort giydim. 2 tane alsanız yeter.

Selam sekerim, ben de arkadaslara katiliyorum, rahat giyinmelisin. Herkes zaten les gibi terli oluyor, dili sarkmis vaziyette, kimse kimsenin ne giydigine bakmiyor. :1: :1: :1:

Ustune rahat bir tisort cek. Altina ben basket sortu giyerim. Ust bas cok onemli degil ama kosu bandi vs yapacaksan ayakkabi onemli rahat etmen acisindan. Adidas in outletlerinde uygun fiyata eski model (bu da ne demekse hepsi ayakkabi iste eski sezonla yeni sezon birbirine benziyor) super ayakkabilar oluyor.

Cok kasma, kimse gezmeye gitmiyor oraya zaten. Full makyaj vs gidenlerle de digetr insanlar genelde kafa buluyor:1:

ayakkabın rahat bi ayakkabı olsunda gerisi hikaye basket sortu be bol thsırt tercihimdir benimde spor yaparken genelde kilolu insanlar oluyo sonuçta rahatına sporuna bak sen

Eşim birlikte spor salonuna yazılmak istiyor ancak benim giyecek hiç spor kıyafetim yok. Ama onlara çok para verebilecek durumum da yok. Ne giyebilirim? Alt kısmım, kalça, basen, bacak vs. çok kalın. Popomu örtmem lazım üstelik eminim oradaki kızlardan eşimi kıskanacağım. Ne giyeceğim ben yardımcı olur musunuz kızlar?

İnan bana kendini ordaki bayanları gördükten sonra daha iyi hissedeceksin.(spor salonuna yeni giden biri olarak söylüyorum bunları)

Kimse flimlerdeki gibi degil bende dahil :)

Giyilecek kıyafet;

ALT: Eşortman normal beden olcun den bıraz buyuk ve bel kısmı bagcıklı tıp / içi astarlı olanlardan renk siyah (terleyince yapısmasın)
ÜST:Bildigin penye koyu bir renk
Bunları nereden almaya gelince LCWaikiki ucuz ve pazardakiler kadar adi değil

EN ÖNEMLİSİ:Ayakkabı bulabildigin en hafif olanını almalısın ve kaliteli olmak zorunda

saglıcakla kal ve ilk günden kendini yorma hemen pes etme

(yazım için özür dilerim telefondan bu kadar oluyor)

çek altına eşofman eğer hava sıcaksa üstünede tişört geçir..soğuk olursa eşofmanı altlı üstlü giy..en altada keten veya bezden rahat bir ayakkabı dere tepe düz git

alt grup olarak pazardan 10 liraya 20 liraya adidasın butun markaların esofmanları var onlardan 1 2 tane alablrsınız...

üst tshırt olarak erkek reyonlarından dar kalıplı güzel kesimli modellere bakabilirsiniz dar kalıplılardan 1 beden 2 beden buyuk alırsınız yine salaş durur ama diğer kesımlere göre bayanda daha hoş durur.. yine bayan reyonundan bedenınızden bıraz buyuk alablrsnz.

bence hiç özenmeyn cokta para vermeyin terin suyun içinde kalacaklar onları spor harıcınde gıymek ıcınzden bıle gelmıcektr:D

Ben de pazardan aldım. Bu hafta yogaya başladım. Dar kalım bir tayt ve üzerine dar tişört aldım. Yedeğini de unutmadım. Üçüne 20 tl verdim. Hepimiz spor yapmaya gidiyoruz. Kendimize güvenmek çok önemli kilolu olabiliriz ama insanız sonuçta. İstersek veririz bu kiloları :):49:

Ben hiç ne giycem diye düşünmedim. Evdeki tayttı , birde yazlık uzun tişörtlerden giyinip gidiyorum spora
Hatta giyim konusunda en rahat ettiğim yer spor salonu diyebilirim.
Hem ben karma günlerde spora gitmiyorum. Hoş olmuyor erkek kadın aynı salonda, o yüzden taytda giysem popomda çıksa sorun olmuyor.
Evdekilerden giy sende taytın vardır. Üstüne renki tişörtlerden al tamam oldu bitti....:10:

Back