Yazdığını okurken elimdeki hamur işini düşürdüm
Spora gidiyorum ama yemeyi kesemedim bir türlü
Topicin ilk etkisi çok sevindim
Çikolata, bal, kaymakları da düşürsün inş
Spora gidiyorum ama yemeyi kesemedim bir türlü
Egzersiz programını satın mı alıyoruz?
Bir kere tatlıya aşırı düşkünüm hiçbir şey bulamazsam reçel yerim, hamur işi çok olur bizde gibi gibiNeler yiyorsun mesela?
İnternette yüklemişler bedava da var istersen atarım linklerini
Bir kere tatlıya aşırı düşkünüm hiçbir şey bulamazsam reçel yerim, hamur işi çok olur bizde gibi gibi
Selaam ben de bi süredir diyetteyim kilo da verdim; hedefe ulaşana kadar devam edicem.
Diyetisyene gidiyorum ve hayatımdaki en iyi şey oldu gitmek çünkü ben diyet yapmayı bildiğimi sanıp kendimi aç bırakıyormuşum, bu yüzden de diyet yapmada devamlılık gösteremiyormuşum.
Bazal metabolizma hızım 1500 çıktı günlük o kadar kalori alıyorum.
Spora gelirsek de önceden yürüyüş yapıyordum ama artık vaktim olmuyor; diyetisyenim leslie ve squatgirl’ün bilmemkaç dakikada şu kadar kalori videolarını önerdi. Ama benim asıl istediğim kol, bacak ve göbek bölgesini sıkılaştırıp daha kalkık bi kalçaya sahip olmak. Özellikle kalça kısmında tecrübeniz var mı kızlar? Squata başladım dün 15x2 yaptım; kimisi ağırlıklı squat daha iyi diyor. Bilginiz varsa müthiş olur
Ben de basen ve kalça çalışmak istiyorum acaba küçülme incelme olur mu
Ben küçüktmek değil büyütmek istiyorum aslındaBen de basen ve kalça çalışmak istiyorum acaba küçülme incelme olur mu
deniyim tesekkurlerİşte onu kastediyordum, metabolizma hızımız düşer eğer aç kalırsak
Ve sağlıklı beslendiğimizde yiyebildiğimiz şeylerin miktarına bakınca insan şaşıyor
Yani 1 hamburgerle 500 kaloriyi doldururken meyve sebze ve et ile doldurmak zor
Daha çok yiyoruz aslında
Squat iyi olur ancak süreci hızlandırmak istersana sana bi' taktik öncesinde cardio yap, kalp atış hızın arttığında, hemen arkasından yaptıkların daha çok kalori yakıyor ben böyle yapıyorum 1 aydaki halini görmen lazımdı
Bulursab buraya atsan aslında güzel motivasyon olurduBaya bi'
Kendi öncesi sonrası halimi bulamıyorum, kk'de yüklüydü ancak albümleri kaldırmışlar mı???
Biliyorsan bulup atayım oradan
deniyim tesekkurler
Bulursab buraya atsan aslında güzel motivasyon olurdu
Hedefin kaç kilo olmak
Ben de bir aydan biraz daha uzun süredir başladım aynı kiloyla, şu an bi 10 kadar verdim amacım 55 civarıValla ben 52 istiyorum ama
Oraya daha var sanki
2017de 79.8 ile başlamıştım 65.1de bıraktım
Senin hedef ne?
Ben de bir aydan biraz daha uzun süredir başladım aynı kiloyla, şu an bi 10 kadar verdim amacım 55 civarı
Bence birkaç ayda verirsin sıkı tutarsan