Spor yapmayı seven enerjik hanımlar? :)

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.830
51.658
Selaam,

Benim gibi kıpır kıpır enerjik olup spor yaparak (düzenli beslenme ile) zayıflamak isteyen spor & diyet arkadaşları arıyorum

2017 senesinde 30 Days Shred - Jillian Michaels ile 2 ay içerisinde 15 kilo vermiştim ve toplam her bölgeden 60 cm incelmiştim
Hala o formu koruyorum ama normal vücut yapım, şimdi hedefim fit olmak
Tekrar aynı seriye başlıyorum, öncesi sonrası fotoğrafları yapmıştım o zaman yine yapacağım

Siz de gelin beslenme ve spor şeklinizi anlatın, beraber zayıflayalım, sıkılaşalım, birbirimizi motive edelim, bilgilerimizi paylaşalım

Başka önerileriniz varsa onlara da açığım

3 ay sonra dönüp kendimize teşekkür edelim

Biraz da beslenme şeklimden bahsedeyim: öncelikle kibrit kutusu kadar peynir, öğle yemeği iki zeytin tarzı sağlıksız beslenme biçimlerine karşıyım bu topicte.

Zayıflayayım derken sağlığımızdan da olmayalım, ayrıca gerekli miktarın altında kalori aldığınızda zayıflamak yerine bu depolamaya sebep oluyor, tecrübelerimden de gördüm bunu.

Vücut indeksimi hesaplayıp ona göre minimum sağlıklı yaşayabilmem için gerekli olan kalori miktarını hesapladım.
Bu 1200 civarlarında seyrediyor.

Ancak her gün 1200 olursa metabolizma yavaşlayacağı için bazen 200-300 aşağı yukarı yapıyorum bu miktarı ve yediklerimin kalorisini sayıyorum.

Haftada bir cheat günü olması normal bence ancak bunu ilk 30 günde yapmayı düşünmüyorum.

Şimdi de sizleri dinlemek istiyorum efenim saygılar

Selaam ben de bi süredir diyetteyim kilo da verdim; hedefe ulaşana kadar devam edicem.
Diyetisyene gidiyorum ve hayatımdaki en iyi şey oldu gitmek çünkü ben diyet yapmayı bildiğimi sanıp kendimi aç bırakıyormuşum, bu yüzden de diyet yapmada devamlılık gösteremiyormuşum.
Bazal metabolizma hızım 1500 çıktı günlük o kadar kalori alıyorum.
Spora gelirsek de önceden yürüyüş yapıyordum ama artık vaktim olmuyor; diyetisyenim leslie ve squatgirl’ün bilmemkaç dakikada şu kadar kalori videolarını önerdi. Ama benim asıl istediğim kol, bacak ve göbek bölgesini sıkılaştırıp daha kalkık bi kalçaya sahip olmak. Özellikle kalça kısmında tecrübeniz var mı kızlar? Squata başladım dün 15x2 yaptım; kimisi ağırlıklı squat daha iyi diyor. Bilginiz varsa müthiş olur

İşte onu kastediyordum, metabolizma hızımız düşer eğer aç kalırsak
Ve sağlıklı beslendiğimizde yiyebildiğimiz şeylerin miktarına bakınca insan şaşıyor
Yani 1 hamburgerle 500 kaloriyi doldururken meyve sebze ve et ile doldurmak zor
Daha çok yiyoruz aslında
Squat iyi olur ancak süreci hızlandırmak istersana sana bi' taktik öncesinde cardio yap, kalp atış hızın arttığında, hemen arkasından yaptıkların daha çok kalori yakıyor ben böyle yapıyorum 1 aydaki halini görmen lazımdı

deniyim tesekkurler
Baya bi'
Kendi öncesi sonrası halimi bulamıyorum, kk'de yüklüydü ancak albümleri kaldırmışlar mı???
Biliyorsan bulup atayım oradan
Bulursab buraya atsan aslında güzel motivasyon olurdu

Ben de bir aydan biraz daha uzun süredir başladım aynı kiloyla, şu an bi 10 kadar verdim amacım 55 civarı
Bence birkaç ayda verirsin sıkı tutarsan

Bravo
Tabii zaten taşlanmayacaksam yazayım kolay kilo veriyorum, eğer hormon problemi vs yoksa herkes yapabilir
Tamamen matematik işi çünkü yaktığından az ye gitsin yani

Ben de fit bir vücut için spora başlayacağım yeniden.
Yalnız benim kilo almam gerekiyor biraz PT ile çalışıyorum bu yüzden çünkü hacim kazanmak istiyorum özellikle büyük popo istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…