Spor yapmayı seven enerjik hanımlar? :)

Bende duzenli sekilde yapiyorum sporu ama ben kilo vermeye yonelik degil sıkılasmak vucut sekilenmesi guc kazanmak amaciyla yapiyorum agirliklarim var kendime program hazirladim haftanin 6 gunu yapiyorum cocuk oncesi spor salonunda yapardim simdi evde..oglum dogdukdan 2 ay sonra basladim yaklasip 20 aydir devam

Ben de bugun basliyorum bu yolculuga. 5 kilo verip fitlesmek istiyorum. Cok kararliyim bu sefer. 1 ayda ne kadar verecegimi merak ediyorum. Bu 5 kiloyu 1ayda verebilirsem efsane olur.

Ben de bugun basliyorum bu yolculuga. 5 kilo verip fitlesmek istiyorum. Cok kararliyim bu sefer. 1 ayda ne kadar verecegimi merak ediyorum. Bu 5 kiloyu 1ayda verebilirsem efsane olur.

Sen de mi Jillian yapıyorsun summer-girl
5 kilo gider ama düzenli beslenme ile yapınca 10 kilo gitmiş gibi duruyor kas oranı da arttığı için
Ben de öncesi sonrası fotolarımı paylaşacağım sizlerle

20 aydır hiç bozmadan yapabilmek iyi sabır ve irade ister valla tebrik ederim
Ne kadar ağırlık kullanıyorsun?
Ben 1 kg lık iki tane

20 aydır hiç bozmadan yapabilmek iyi sabır ve irade ister valla tebrik ederim
Ne kadar ağırlık kullanıyorsun?
Ben 1 kg lık iki tane
Artik yemek gibi bir ihtiyac haline geldi :)) en dusugu 5 kg bendekilerin halterimde var onunda kilosunu 120 ye kdr cikartabiliyorum ama maksimum 30 kg kullandjm simdiye kadar:)

Personel Trainer, spor hocasıyla çalışıyorum kas yapmak için :) kendi başıma çook başarılı olamadım

Spor salonunda yapıyorsun o zaman sanırım sen
Peki daha disipline oldun mu işe yaradı mı :)

Artik yemek gibi bir ihtiyac haline geldi :)) en dusugu 5 kg bendekilerin halterimde var onunda kilosunu 120 ye kdr cikartabiliyorum ama maksimum 30 kg kullandjm simdiye kadar:)

Tövbest 120 ye çıkarırsan üçgen çıkarsın zaten oralardan
5 kg denedim de benim kaldırmadı hahah
İlk yaptığımda su şişeleriyle yapmıştım
Şimdi yine 1 kglık
Zaten kaslı görünümden ziyade kas kütlem artsın istiyorum ben

Hanımlar evde video ile pilatese başlanır mı ? Başlamak istiyorum da bu şekilde sonuç alan var mı ?

Ben daha küçükkene öyle yapıyordum
15-16 yaşlarındaydım
Pilates yapıyordum evde ve düzenli beslenme ile sıkılaşmıştım hatırlıyorum
Biraz klişe bir laf olacak ama inandığın ve disipline olduğun sürece yaparsın canım
Devamlılık önemli sporda

Evet,bir de beslenme sorunum var.Aşırı kötü bir beslenme alışkanlığım var,5 kilo falan verdim 2 haftada,iyice zombi oldum.
Biraz enerji lazım,daha doğrusu motivasyon sanırım.Çok tembelim yalan yok

Bir de,hazır konuyu bulmuşken sorayım.Squat yapmış hanımlar,bacaklarınız kalınlaştı mı ?
Bacaklarım zaten biraz kalın,squatın böyle bir etkisi olabilir diye okudum,doğru mu ?

Evet, öyle ama o yöntemler de kısa sürede bıkkınlık yaratıyor bende. Yavaş yavaş ilerleyeyim ben. :)

Tercih meselesi aynen, hangisinden daha çok keyif alıyorsan öyle git, zaten yavaş yavaş kilo vermek iyidir:)
Bana da böyle nefesim kesilecek öyle spor lazım, kendimi yaşıyor gibi hissediyorum manyak mıyım neyim

Evet,bir de beslenme sorunum var.Aşırı kötü bir beslenme alışkanlığım var,5 kilo falan verdim 2 haftada,iyice zombi oldum.
Biraz enerji lazım,daha doğrusu motivasyon sanırım.Çok tembelim yalan yok

Nasıl bir alışkanlık o?
Bak az yiyorum deme sakın, metabolizman yavaşlar, normale döndüğün gibi geri alırsın hemen
Boşuna aç kaldığınla kalırsın (ne biçim cümle oldu )

Bir de,hazır konuyu bulmuşken sorayım.Squat yapmış hanımlar,bacaklarınız kalınlaştı mı ?
Bacaklarım zaten biraz kalın,squatın böyle bir etkisi olabilir diye okudum,doğru mu ?

Hayır aksine sıkılaştı
Ama bak ne diyeceğim, öncesinde kardiyo yap orada biraz yağ yakımı hızlansın arkasından squat yap hemen
Benim programımda böylesi var ve aksine inceldim, totom dikleşti

Spor salonunda yapıyorsun o zaman sanırım sen
Peki daha disipline oldun mu işe yaradı mı :)
Aslında sporu çoo seviyorum spor yapma kısmında sıkıntı yok,ama çok daha bilinçli çalışıyorum. Yalnız yeme konusuna dikkat edemiyorum. Kalori almam sorun değil ama kötü besleniyorum, çok da uyamıyorum. Ya siz nasıl bekleniyorsunuz?

Şöyle bir alışkanlık,öğlen 2 gibi uyanıyorsunuz doğal olarak vücudunuz hayattan soğuyor,bir şey yemek istemiyorsunuz
Aşırı sağlıksız,uyku düzenimi düzeltebilsem beslenmeyi de düzelteceğim.

Yalan söylemicem o kısmı benim için de çok keyifli değil, yani yağlı, şekerli şeylere bayılıyorum ama uyuyorum programa. Bende bir şeye odaklandı mı kafayı o yoldan ayırmama şeysi güçlü
Şöyle yapıyorum, benim BMI 1500-1800 arası seyrediyor
Yani bu vücudumun normal çalışması için gerekli olan kalori
1000in altına düşmeyi çok riskli buluyorum o yüzden belki haftada 1-2 gün 900 civarı alıyorum
Diğer 3 gün 1200
Diğer 2 gün de 1600 civarı
Yani hep aynı kaloride aldı mı da metabolizma alışıyor
O yüzden 1 gün şoklamak vücudu sıkıntı değil bence:)
Kalori saymak için diyetkolik diye bir app var onu kullanıyorum, yediklerimi giriyorum
Ancak böyle bir sürü app var başka
Zaten bir süre sonra ezberden aklınızda kalıyor kaloriler
Bu kalori saymayı da şu yüzden yapıyorum.
Sonuçta bu iş bir matematik işi, yaktığından az yediğinde kilo veriyorsun, tam kontrolümde olmasını istiyorum verdiğim kilonun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…