yeni üyeyimm ve ilk mesajımı yazıyorummm .:)
öncelikkleeeeeeeee hepinize merhaba. ... bu sene kilomla ilgili progblemlerim var kendimi bu şekilde hiç mutlu hissetmiyorum :/ sınava hazırlanıyorum güzel bir diyet uygulayamadım diyet uyguladıgımda enerjimdüşüyo ve çalışmaya adapte olamıyorum... bu yüzden yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama diyete giremedim :/ spora başlamaya karar verdim fitness olabilir diye düşünüyorum vücudum hiç sıkı değil göbeğimm varr fitness hakkında lütfen bana braz bilgi verin . fitness ne şekilde ilerliyor spor aletleri eşliğinde mi yoksa sadece vücut hareketleri, ev egzersizleri şeklindemi?? eger fittnes a başlarsam sıkılaşıp braz daha zayıf görünebilirmiyimm???? boyum 1.64 kilom 56 sizce kaç kilo vermeliyim??? :/
Cnm tebrik ederim seni.Allah yardımcın olsun atlatırsın inşallah zor günleri.Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Kendinede bebişede iyi bak.
Tesekkür ederim arkadaslar sımdı tam 2 bucuk aylık oldu yan etkileri cok fazla bu şeyin nasıl bır seydır bu çok guzel mutluluk ama tum enerjımı yıyor resmen :))
merabalar benim çok fazla problemim var açıkçası.göbek,yan yanlar,basenim çok geniş ve en çok beni üzen alt bacağım 37 cm.160 boy ve 65kilodayım benden kiloluların bile alt bacağı bileği incecik bunlar için yapılcak birşey yok mu acaba eskiden çok zayıftım bu halimi kabullenemiyorum yardımcı olursanız cok sevınırım
hamilelik nasıl gidiyor fitness eğitmeni birini bulmam süper oldu eliptik bisiklet alcam yarın ne kadar süre nasıl bi hızda çalışmam gerekkir cevap verirseniz çok sevinirim
merhabalar nefise hanım..ben l-cartine ve cla kullanmayı düşünüyorum..yağ oranım %39 çıktı..yağdan kilo vermem gerekiyo..b-fite gidiyorum..spordan önce ne kadar kullnmalıyım..tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?kaç mg almalıyım..boyum:163 kilom:71