Spor ve zayıflama günlüğüm fitness eğitmeni

nefise49

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
86
8
başlangıç
kilo: 60 boy:170 hedef:51
besin takviyeleri:hydroxcut advanced+cla+?

Son düzenleme:
Uyanınca her zaman yaptığım nescafe 3ü 1 arada nescafe:)
Sabah aç karnına 1 saat 10 dk sahilde bisiklete bindim (yağmur yağıyordu ve çok eğlenceliydi).bisiklet hızı%70
Kahvaltı:yarım domates , yarım salatalık, yarım dilim k.ekmeği bir dilim beyaz peynir
Öğlen : İnterval antrenman 30 dk+10 dk HİİT Cardio+yarım saat hızlı tempo yürüyüş.

öğleden sonrasını akşama yazacağım...

Merhabalar, yazdıklarını okuyorum birkaç gündür sanırım spor eğitmenisin, senden birkaç tavsiye rica edebilir miyim, ne kadar süre spor yapmak lazım, gittiğim spor salonunda hocalar pek yardımcı olmuyorlardı ben de bıraktım şimdi yeni bir yer bakıyorum, hangi sporu yapacağıma karar veremedim, evde de kondisyon bisikleti ve eliptik bisiklet var onları yapsam yeterli olur mua

merhaba delphines ewet fitness eğitmeniyim 7 senedir eğitmenlik yapıyorum pilates yüzme tae bo spinning vs.
Genelde spor salonlarında öyle olur eğitmenler ilgisizdir.Bu yüzden yanlış yönlendirmelerden kaçınmanı tawsiye ederim.Tabi ki istediğini sorabilirsin yardımcı olurum memnuniyetle.

Sabah kalkınca nescafe:) 2 hydro
Sahilde 1 saat bisiklete bindim ardından pilates dersimi verdim ve ewe döndüğümde okkalı bir kahvaltı ve browni intense.
Öğlen antrenmanımı yapmadım biraz canım sıkkın.Aslında sabahları keşke bir arkadaşımla birlikte binebilsem bisiklete çok daha keyifli olacağına eminim ama olsun yinede durmak yok devam sabahları deniz kenarında bisiklete binmenin zewkini birseye değişmem.
Akşam ne yaparım bilmiyorum programda bir değişiklik olmazsa kısa bir antrenman ve ardından spinning ve total body derslerine katılırım tabi hoca arkadaşlarımın ben wermeyeceğim dersleri...ardından buhar sauna akşama yazacağımm

Tüm Sporseverlere Merhaba;BootCamp Türkiye olarak açık havada egzersizler yapıyoruz ve bu egzersizlerin sürekli değişken ve sıradışı keyifli sistemleri var. Havalar önümüzdeki haftadan itibaren biraz ısınıyor.
Bunu değerlendirmek için BootCamp Türkiye'nin Suadiye'de yaptığı Ücretsiz Cumartesi antrenmanlarına katılımlarınızı bekliyorum.

Antrenman lokasyonu Suadiye Sahil (Suadiye Trafik Işıklarının Sahil Kesimi), Antrenman Saati 08:00, Antrenman sonrası kahvaltı yapıyoruz ve keyifli bir gün geçiriyoruz. Yeni ve sportif bir sosyal gruba dahil olmak sizin içinde keyifli olacaktır.

BEN KATILIYORUM....

Nefise64 sana bişey soracağım.ben bundan bir yaz önce kalan kilolarımı vermek için bayaa bi spor yaptım.Sabah aç karna 1 aat yürüyüş yapıyordum.Sonra gelip pilates yapıyordum ebru şallıyla beraberKahvaltıda işte 1 domates 1 salatalık 1 yumurta 1 su br süt yiyor ve içiyordum.Daha sonra 1 saat 10 dk zumba yapıyordum.Bundan sonra internette 8 dk karın egzersizleri var ondan yapıyordum.Sonra ip atlıyordum.Bu sistemi bir gün zumba bir gün leslie sansone yürüyüşü olarak değiştiriyordum akşam da leslie sansone yürüyüş üyapıyordum.Öğle yemeğim yağsız salata 1 porsiyon çorba(1 kepçe) mercimek çorbası(genellikle sarı ve yeşil mercimek) 2-3 kaşık sebze yemeği veya et yemeği olarak tavuk göğsü(en yağsız yeri tavuğun) akşam salatave çorba işte böyle.Tabi ben kilo veremedim bu kadar spora rağmen sonra dedim sporu artırmam lazım sabah aç karna yürürken sırtıma dört kilo ağırlık takıp öyle yürüyorsum harcadığım enerji artsın diye ama anca 1 ya da 1.5 kilo vermişimdir aslında benim göbek hariç diğer yerlerimden bi şikayetim yok ama göbeğim çok kalın göbek deliğinden ölçtüğümde 93-94 cm geliyor popom 98-99 cm düşün yani bu göbek nasıl erir.Aburu cubur ağzıma koymuyordum ne tatlı ne pasta.Yukarıda anlattığım şekil besleniyordum.Acaba bişey mi var bende dedim kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı.sence nerede yanlış yaptım bu kadar spora taş olsa erirdi.Yani göbeğimin kaslandığını hissediyorum ama o güzel görüntü o göbeğin üstündeki yağlar gitmeden ortaya çıkmıyor benim yaptığım kardiyo direnç egzersizlerini tabi senin gbi sporcu kişilikli insanalr için demiyorum da kimse yapmamıştır o kadar daş evkliydim yani.sence nerede yanlış yapmış olabilirim nefise64.

Vüuduna fazla yüklendiğinden dolayı vücudun sporu reddetmiş olabilir.sabahları ac karnına spor yapmak yağ yakımı için çok etkilidir ama kahvaltıdan sonrada hemen spora baslaman vücuduna dinlenecek bir zaman tanımamışken sana nasıl faydalı olabilir.her zaman vücudu sasırtmak gerek süreklı aynı tempoda yapmak vücudu bir monotonluğa sokuyor ve metabolizma buna alısıyor .beslenmen de iyi ama burda vücudun la ılgılı baska bır problem de olabılır.daha detaylı konusmak lazım

Son düzenleme:
SABAH
az önce nescafe 3ü1 ard.mı içtim 2 tane hydro aldıktan sonra saat 8.30 da tae bo dersim var onu vermek için salona gideceğim
Tae bo dersimden eve geldiğimde sonrasını yazacağım .Tae bo :750 kcal ...

Ewet eve geldim çok güzel bir Tae bo dersi yaptık üyelerimle sanırım 750 değil 800 kcal yakmışızdır.ilk 30 dakika çok yüksek tempoda tae bo kareografisi ardından son yarım saat metabolizma hızlandırıcı ve yüksek yağ yakımına yönelik interval ve izometrik tüm vücut çalışması.
Birazdan cla mı aldıktan sonra kahvaltımı yapacağım ve saat 12 den sonra kendi body idmanımı yapmak için salona gideceğim hedef 700 kcal.
sonrasından tekrar yazacağım.

Son düzenleme:
Öğlen idmanıma malesef gitmedim : ) şeytana uydum sanırım eve dönüp kocaman bir cipsle film keyfi yapmaya karar verdim akşam ise eşimle dışarı çıkacağız daha önümde belirlediğim hedefe ulaşmak için 8 günüm var LPL enzimleriyle savaşım asla sona ermeyecek şuan savaşı sürdürmeye devam ettmek için ellerinden geleni yapıyorlar.(lipoproteinlipaz)

Saol canım cevabın için, ben kilo vermek istiyorum, geçen yıl biraz diyet biraz sporla 7 kilo kadar verdim ama daha baya kilom var, diyet pek yapamıyorum yemeği de sevmiyorum ama düzensiz besleniyorum, yağ yakmak için kardiyo yapmam gerekiyor biliyorum ama ne kadar süre mesela

nefise49 bu hydro,cla,lipaz(lipoprotein) dediklerin neo luyor.Bir de sabahları niye kahve içiyorsun aç karna yağları mı yakıyor ama içinde şeker var.

nefise49 niye zayıflamaya çalışıyorsun ki 7 yıldır fitness eğitmeniyim demişsin kilo fazlan yoktur herhalde.

Sabahları kahve içmeyi çok seviyorum içinde şeker ve krema olduğu için yağ yakımını da zorlaştırıyor aslında.sade içilirse ki ben sewmem yağ yakımını destekler.İkincisi ewet 7 senedir fitness hocasıyım ama insan değilmiyim benimde tatlıyı abur cubura ne biliym başka zararlı şeyleri yiyip kilo aldığım zamanlar olamaz mı olur : )şuan 60 kiloyum boyum 171 kilom ideal ama ben idealin altına düşmek istiyorum yeni araştırdığım antrenman sistemlerini de kendi üzerimde deneyip gözlemlemek istiyorum.
senin sorularından bir diğerine gelince cla kilo kontrolünü sağlayan hydro da kilo kontrolü sağlayan ıkı sporcu destek ürünüdür.eğer daha detaylı bilgi istiyorsan cla ile ilgili konu açmıştım ordan bakabilirsin veya sana link atarım bakarsın.

Ben de spordan yarım saat önce falan sade türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırıyor diye.
Kahve çay gibi şeyleri şekersiz sevdiğimden zararı yoktur heralde.
Peki bu kahvenin selülit yapma olayı doğru mu ki?

tabi olabilir niye olmasın boy kilo oranın bir sporcuya göre biraz fazla tabi sen daha iyi bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…