Spor ve zayıflama günlüğüm fitness eğitmeni

tabi olabilir niye olmasın boy kilo oranın bir sporcuya göre biraz fazla tabi sen daha iyi bilirsin.

bir sporcunun ideal kilo ağırlığı boyu ile kilosu arasında 10 kilo olması gereklidir.çünkü sporcuların kas ağırlığı yağ ağırlığından fazladır.sporcu bır kadının 60 kilo görüntüsüyle sporcu olmayan bır kadının 60 kilo görüntüsü farklıdır.60 kilo ise mutlaka 5 kilo daha az gösterirler çünkü vücutları kaslarından dolayı sıkı olduğu için bunu da hatırlatmak isterim.

nefise diyorum işte sen daha iyi bilirsin diye hani normal şartlarda da zaten ideal bir boy kilo ölçüsü ama sen daha kaslıysan çok daha fit duruyosundur.Öğrenmeye çalışıyorum benim de spora merakım var.

Cnm Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Yorumun ve bilgilerin için çok teşekkür ederim.Tavsiyene mutlaka uyacam.Hafta sonu telaştan bisikletime binemedim ama pazartesiden itibaren 60 dk eliptik bisikletimle sporumu yaptım.Bundan sonra da diyetede başlayacam bayram geçsin.Kendine iyi bak cnm iyi bayramlar.

Herkese iyi bayramlar dilerim arkadaşlar.bayramdan dolayı antrenmanlarımı yapamadım bayram sonrasına antrenman çizelgesini ve beslenme programımı yayınlamaya dewam edeceğim. Şimdi size [h=1]Zayıflatan Kereviz Yemeği tarifi veriyorum
Malzemeler4 kişilik
2 adet kereviz sapı,8 küçük soğan,Tereyağ veya sıvıyağ,Tuz ve karabiber[/h]Hazırlanışı
Kereviz saplarını ayırın ,sert liflerini kazıyın.Soğuk su altında özenle yıkadıktan sonra 5 cm. uzunluğunda parçalara ayırın.Büyük bir tencerede bol miktarda su koyarak kaynatın.Tuzlayıp kereviz saplarını ilave edin.
8 dakika haşlayın.Başka bir tencerede biraz tereyağı ile soğanları pembeleştirin.Kereviz parçalarını ve suyu ilekaynatıp karabiber ile çeşitlendirin.Sebzeler kıtır kıtır olmalıdır.A ve C vitamininden çok zengin olan kereviz 100 gr. 38 kalori ihtiva eder.Kerevizle rejim yaparken tuzdan kaçının çünkü içinde bol miktara sodyum klorür ihtiva eder.
Karaciğerin şişliğini giderip onu yorgunluk maddelerinden temizliyor.(ödem söktürüyor yani) Sarılığı gideriyor, böbrekleri çalıştırıyor, fazla suyu dışarı atıyor. Böbreklerden kumu, taşı döküyor. Şişmanları zayıflatıyor ve cinsel faaliyeti çok arttırıyor."

Nefisecim sana bir şey soracağım.
Atıyorum gün içinde 1.5 saat spor yapıyorum.
1 kerede 1.5 saat yapmak mı daha iyidir yarım saat olarak parçalara ayırmak mı?

Cnm merhaba bugünde tamamladım çok şükür sporumu.Bu hafta çoğunluk bisikletimi kullandım.İki gündür de sabah brazil butt Lift'i yapıyorum bazen canım sıkıldığında genellikle akşam her zaman değil bisikletimlede çalışıyorum.Mesela sabah ayrı yaptım akşamda 40 dk.bisiklet.her zaman değil ama bazen bir günde iki kez spor yapmak sakıncalımı.Ben daha önce spordan önce kreatin tabletini kullanmıştım spor esnasında enerjiyi ve performansı artırıyodu CLA L-karnitin kullanmıştım şimdi alamadım henüz.almasam bile spor yaptığımda herhangi bir sorun olurmu kaslarda.Çünkü biraz pahalı bu tabletler.Bu tabletlerin yerine ne kullanmalıyım.bildiğin uygun fiyata varmı bu tabletlerden almasamda olurmu bu tabletleri gerçi vitamin takviyesi gerekli herhalde.

merhaba nefise hanım.ben 1.70 boyunda 61 kiloyum.vücuduma göre ince bir belim var 65-66 cm gibi.ama kalçam ve bacaklarım dolgun.98 cm kalçam var.büyük olması çok sorun değil ama bacaklarımda yumuşama var,spor salonu tercih etmiyorum..yürüyüş yada pilatesle yumuşak bacaklara çözüm bulabilirmiyim sizce ?

ben de bir soru sormak istiyorum, madem fitness eğitmeni var burda, engin bilgilerinden biz de faydalanalım =)

3 ay önce fitnese başladım, bir ay boyunca haftada 3-4 defa gittim. sonra bir ay plates yapıp son bir ay yine fitnese başladım. 1,65 boyunda 52 kiloyum. kilo ve göbek problemim yok sadece bacaklarımın biraz daha ince ve kaslı olmasını istiyorum. fitnes ve pilateste bunun faydasını gördüm yalnız devam edeyim etmeyeyim emin değilim. ayrıca fitnesa başlamadan önce de 6 ay b-fite gitmiştim. orda da vücudum sıkılaşmıştı.

merak ettiğim, daha kaslı ve ince bacaklar ayrıca kaslı kollar için fitnesa mı devam edeyim yoksa pilates daha mı etkili olur. kış geldiği için spor merkezine gitmekte biraz sıkıntı oluyor, pilatesi evde her gün daha rahat yapabilirim. yalnız hangisi daha etkili olacaksa onu yapmak isterim. siz ne önerirsiniz.

Son düzenleme:
merhaba hydroxycut ile l-carnitine nin farkı nedir nezamanlar kullanılır ? cevaplarsanız çok sevinirim

mrb cnm
seninle sorunumz aynı sayılır .boyum 1.67 kilom 56.
evlenmeden öncede 56 civarındaydım ama her insaoğlu gibi bende evlendkten sonra 6 ay için 8 kilo alarak 64 e çıktım.sonra şükür kardio yaparak birazda şekerli yağlı gıdalardan uzak durarak kilolarımı verdim.2.5-3 ayda 7-8 kilo verdim. şu an 56 kiloyum.ayrıca yaklaşık 1 senedir pilates yapıyorum ancak çalıştığım için bazen çok yorgun geliyorum ve çok düzenli yapamıyorum benmde istediğim üst bacaklarımın biraz daha ince ve kaslı olması. şort yada bikini giydiğimde yürürken sallanan bacaklar istemiyorum. pilatesle sıkılaştı ama tam istediğim gibi deil. üst tarafta problemim yok biraz da göbek var aslında ama bel fıtığı olduğu için bende onun için fazla bişi yapamıoyrum pilatesin çok faydası oldu ama.
bendee marak ediyorum üst bacak için ne yapmam lazım.
kardio yağ yaktırıyor pilates sıkılşatırıyor ama sanırım benm üst bacaklarımda yanması gereken yağlar varöyle hissediyorum. dambılla da çalışıyorum üst bacak için ama tam bir program uygulayamıoyrum.iş hayatı malasef ...

merhaba =)

kaslı bacaklar için pilates yeterli olmaz tek başına bence. çünkü hareketleri sıkılaşmaya yönelik. bununla ilgili kitapta aldım ben hatta oldukça kapsamlı bir kitap ve kitapta hareketlerin neye etkili olduğu söyleniyor. kitabı yazan pilates eğitmeni yabancı yazar tekrar tekrar aynı şeyi söylüyordu; daha iyi koordine bir vücut, ileriki yaşamda ağrılardan sizi koruyacak bir egzersiz programı...vs vs yani pilatesin amacı kas yapmak değil, ilerde kas ağırları kemik incinmeleri yaşamayacak bir vücut yapmak.... kitaptan ve bir süredir uyguladığım kadarıyla temel mantığı bu... ha bu özellikler iyi tabi, ileriki yaşamda elbette ağrı çekmek istemeyiz, kemiklerimiz sağlam duruşumuz iyi olsun isteriz. yalnız tek başına bunlar bize kaslı bacaklar vermeyecek maalesef =(

ben fitnesa gidiyorum, haftada 2 kez gidiyor ve gittiğim günlerde ek olarak bazı pilates hareketlerini kendi başıma yapıyorum. bacaklarda ve kalçada sıkılaşmaya yapıyor ona şüphe yok, yalnız kaslı bacaklar için sanırım daha fazla fitness hareketleri ve zorlayıcı bacak aletler ile çalışmak şart sanırım...

birde animalcuts diye bir supplement'den bahsediyorlar
acaba bunları cardio yapmadan kullandığımız zaman ne gibi etkileri olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…