Spor Ve Yoga Günlüğüm

Günaydın canım iyi haftalar..
Bir mata o kadar para vermeye gerek yok ucuzları oluyor 10 15 tlye onlardan almak yeterli başlangıç için.
Apple ise aynı içeriği bulamam muhtemelen denerim ama play stordan. Burda kova hatunun açtığı bir topik var istersen etiket yapayım seni en aktif topik o biliyorum. Adana da yasıyormuşsun cetin çetintaş şube açacaktı gidersen orayı bir araştırsın şimdiden aklında olsun. Mersinde açılsa kaçırmazdım sanırım.
Esneklik kazanmak bir süreç esneme hareketleri yap zaman ile açılır. Benim reformer da bayağı açılmıştı kaslarım ama bırakınca 2 ayda gerileme oldu.
Kalça için squat ve plank yap muhteşem etki ediyor birde şekeri azalt çikolata tatlı gibi şeyler olumsuz etkiliyor.
Yaşın genç 33 yaşındayım benim kaslar esneklik kazanıyorsa sen daha kolay yol alırsın

araştıracağım hayatım benim evime yakın bir yerde de yapıyorlar ama esneklik olmadan aşağa bakan köpek duruşunu bile yapamıyorum dediğim gibi esnemem lazım..yaa deme şeker değilde çikolata benim en sevdiğim ya abartarak yemiyorum ama yinede ne kadar yiyorsam yarısına düşüreyim.. squat artık canımı acıtmıyor günde 30-40 tane yapıyordum şimdi 60-70 çıkartıcam diğer haftada 100 bulurum inşllh. plank beni öldürüyor... bacak esneme hareketleriyle bakalım olacak mııı bu arada 9 gündür yaptığım yoga ve squatla harika değişiklikler hissediyorum mental durumum haricinde hamstrik kasımda özellikle sanki bir sıkılaşma kalçada öyle.. şeyi merak ediyorum benim kalçamda bir kaç tane çizgi var hani kilo alırsın ve verirsin de çatlaklar oluşur ya aynen öyle sence squat yaparak onları yok edebilir miyim?

videolarla da yapabilirsiniz tabi ki
güneşe selam çok etkili
ben güneşe selamla başlayıp sonrasında biraz da karın çalışıyordum hareketlenmek adına sabahları
bu hafta ben de genel konsept spor merkezine başladım
hayatıma yogayı tekrar sokuyorum ^^

Sabah uyanmadıgım icin günesi selamlayamıyorm bi ara 5 de kalıyordum mükemmel bi dinginlik sahlıyor vallahi beni hırslandıran siz olacaksınız

3 hafta her akşam düzenli olarak yaptım ve bıraktım o 3 haftam harika ve stressiz geçti tekrar baslamak cok istiyorum ama yine bi üşenme belası sardı beniii
başlamak zor oluyor haklısın bende aylardır bugün yarın diye diye haziran ettin . cuma günü evime geçiyorum odamı derleyip toplayıp başlıyorum en geç pazartesi günü hadi sende üşenme günde 20 dk hayatımıza harika şeyler katacak

gittiğin merkez de yoga da var mı ? bende pazartesi başlıyorum güneşi selamlamak cidden rahatlatıyor insanı ne zamandan beri yapıyorsun

gittiğin merkez de yoga da var mı ? bende pazartesi başlıyorum güneşi selamlamak cidden rahatlatıyor insanı ne zamandan beri yapıyorsun

3 yıl önce çok güzel düzenli yapıyordum
şu an daha bu haftasonu başlayacağım yeni yazıldım
yoga pilates açık kapalı yüzme havuzu cardio bölümü vs var
biraz anksiyete bozukluğu ve yoğun stres yaşıyorum
umarım hepsi birlikte biraz iyi gelir :/

Bana çok iyi gelmişti ...
Anksiyete bozukluğuna çok iyi gelecek yoga farkı görürsün

yoga başlangıç seviyesi zorladığı için ultra başlangıç ders 1 i başladım.
şuan el bileklerim zorluyor beni omuz kaslarım da çok dar her videoyu 7 gün yapmaya çalışıcam bazı günler sabah akşam şeklinde gidecem ki kaslarım hem güçlensin hem esneklik kazansın .

ben hala başlayamayanlardanım
çeşitli hareket derken youtube da bir video var gece yogası diye
night yoga mı neydi başlığı
neyse bu ve güneşe selam hareketleri inanılmaz işe yarıyor
birden kan dolaşımını hızlandıran hareketler.

başlayabildin mi ?
yıllık izne çıktığım için ara verdim bayram derken daha başlayamadım daha .
youtube de yogakio ve çetinçetin taş ın videoları var çetin çetintaşın ultra başlangıç videosuna başlayacam vüdut esnekliğini ve kasların güçlenmesini sağlıyor.

yok hala başlayamadım
haftaya başlayacağım
ben de yazdı sıcaktı havuzdu bayramdı tatildi derken bir türlü başlayamadım
bu hafta inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…