Spor ve Beslenme Günlüğüm

Ben buraya bacak ve basen ağırlıklı video yükleyeceğim onları yap sende ve yağı şekeri ekmeği kesmesen de azalt canım.Basenlerimin düşmanı bu üçü kesin, ne zaman fazla tüketsem bacağıma yapışıyor sanki yediklerim:KK1:

beyaz ekmeği kestim zaten tam bugday yemeye başladım . her öğün bir dilim yiyorum sabah iki
ya birde öğlen ne yiyeceğimi şaşırıyorum .çalışıyorum bizim iş yerinde yemek çıkmıyor . dışardan söylemek zorunda kalıyoruz . salata tarzı birşey mi yapsam kendime ...
öğle yemeğim sıkıntı yani ...
videoları takip edicem ...

beyaz ekmeği kestim zaten tam bugday yemeye başladım . her öğün bir dilim yiyorum sabah iki
ya birde öğlen ne yiyeceğimi şaşırıyorum .çalışıyorum bizim iş yerinde yemek çıkmıyor . dışardan söylemek zorunda kalıyoruz . salata tarzı birşey mi yapsam kendime ...
öğle yemeğim sıkıntı yani ...
videoları takip edicem ...
Evden bir saklama kabına öğle yemeğini kendin hazırla götür,salata yap,ev yemeği,sandviç olsun ama dışarıdan yeme;çok kilo aldırıyor dışarıdan yemek;o hamburger markaları var ya onlar mahvetti beni...:KK4:

Evden bir saklama kabına öğle yemeğini kendin hazırla götür,salata yap,ev yemeği,sandviç olsun ama dışarıdan yeme;çok kilo aldırıyor dışarıdan yemek;o hamburger markaları var ya onlar mahvetti beni...:KK4:

benide benide valla ...evden götüürüm artık yada sandaviç yaparım kepekli ... bakalım inşş veririm kiloları ..

Acıktııım dahada uykum yok o yüzden minnak bir kase kahvaltılık gevrek ve müsli atıştırıyorum.:KK50::KK17:

İlgin ve dusuncen icin sonsuz tesekur ederim ::))

Elimden geldigince yardim ederim bende hergun ne yedim yaptim yapmadim yazmaya calisacagim. :KK67:

Merhabaa :KK42: Ben de sana çok benzer bir durumda spora başladım geçen sene, boyum 1.77, kilom 64, yağ oranım da %24'tü. Üniversitede hep 60-61 civarıydım aslında, ama mezun olunca daha az hareket etmekten 3-4 kilo aldım yağ olarak :KK50: Bunun üzerine spora ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Önce kaloriyi çok kıstım ve hafif spor yaptım, fakat o şekilde su ve kas kaybettim. Bunun üzerine protein alımımı arttırıp günlük 1800 kalori civarında tüketmeye ve daha yoğun spor yapmaya başladım. Uzun bir süre bu şekilde devam edince zaten kendini fazla zorlamadan istediğin kiloya, hatta daha da altına, iniyorsun. Ben şu an 55 küsürüm, aslında bu kadar inmeyi düşünmemiştim, ama baktım kötü durmuyor kaldım buralarda :KK1: Yağ oranım da inince basen falan kalmadı doğru dürüst, squatlar sağolsun kalçam da toparlandı. Ama tabi insana yetmiyor, hep daha fazlasını istiyor, o yüzden son hız spora devam :KK16:

Merhabaa :KK42: Ben de sana çok benzer bir durumda spora başladım geçen sene, boyum 1.77, kilom 64, yağ oranım da %24'tü. Üniversitede hep 60-61 civarıydım aslında, ama mezun olunca daha az hareket etmekten 3-4 kilo aldım yağ olarak :KK50: Bunun üzerine spora ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Önce kaloriyi çok kıstım ve hafif spor yaptım, fakat o şekilde su ve kas kaybettim. Bunun üzerine protein alımımı arttırıp günlük 1800 kalori civarında tüketmeye ve daha yoğun spor yapmaya başladım. Uzun bir süre bu şekilde devam edince zaten kendini fazla zorlamadan istediğin kiloya, hatta daha da altına, iniyorsun. Ben şu an 55 küsürüm, aslında bu kadar inmeyi düşünmemiştim, ama baktım kötü durmuyor kaldım buralarda :KK1: Yağ oranım da inince basen falan kalmadı doğru dürüst, squatlar sağolsun kalçam da toparlandı. Ama tabi insana yetmiyor, hep daha fazlasını istiyor, o yüzden son hız spora devam :KK16:
Tebrik ederim seni 55 çok güzel bir kilo boyuna göre darısı başıma.Ben yediklerimi kısmak niyetinde değilim sadece ekmek şeker ve kızartma fast food tarzı şeyleri hayatımdan atıyorum.Sağlıklı beslenerek spor yapacağım.Bana çok motivasyon sağladın teşekkür ederim.Dediklerine dikkat edeceğim.:KK16:

Kahvaltı:
Peynirli maydanozlu omlet
Yeşil çay
Ekmek yine yok

Son düzenleme:
55 squat
birde bunu çalıştım:

[video=youtube;IetO_vK-FfQ]http://www.youtube.com/watch?v=IetO_vK-FfQ[/video]

Son düzenleme:
Akşam yemeğim:
Bulgur pilavı
Tavuk
Yoğurt
Ardından şimdi bitki çayı yapar içerim.

Bu arada her gün yediklerimi paylaşmayacağım yine de mümkün olduğunca aralarda paylaşacağım.Ama yaptığım egzersizlerin hepsini paylaşacağım buradan.

Son düzenleme:
selam bugun kahvaltıda 3 dilim dil peynir yedim 4 tane salam 5 tane salatalık 1 şekerli çay.. ( ekmek yok )

öğlen birşey yemedim hamam daydım :KK60:

Eve geldim yarım tabak etli kuru fasulye çeyrek ekmek yedim

3 saattir uyuyordum uyandım

birazdan tavuk kızartıcam rus salatası ile yiyeceğim

bugun hamamada 4 saat kaldım harcadığım enerji ve besin eksikliğini son tavukla alacağım günü kapatacağım 1 saat sonra

bugun biraz geç yiyyorum hamamda yoruldum baya uyudum
:KK1::KK9::KK9::KK9:

selam bugun kahvaltıda 3 dilim dil peynir yedim 4 tane salam 5 tane salatalık 1 şekerli çay.. ( ekmek yok )

öğlen birşey yemedim hamam daydım :KK60:

Eve geldim yarım tabak etli kuru fasulye çeyrek ekmek yedim

3 saattir uyuyordum uyandım

birazdan tavuk kızartıcam rus salatası ile yiyeceğim

bugun hamamada 4 saat kaldım harcadığım enerji ve besin eksikliğini son tavukla alacağım günü kapatacağım 1 saat sonra

bugun biraz geç yiyyorum hamamda yoruldum baya uyudum
:KK1::KK9::KK9::KK9:
Afiyet olsun canım bende bu aralar hamama gitmek istiyorum da o sıcakta fena oluyorum.:KK1:Eskişehir'in hamamları malum yer altından kaynak suyu.:18:Bende sana tavuğu nasıl yemeyi tercih ediyorsun diyecektim ben önce göğüs etini biraz haşladım ardından çok az sıvı yağ ile pişirdim hiç sevmedim alışmışım kızartmaya keşke öyle yapsaydım.

Umarım canım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ilk paylaştığın video bende varmış daha hiç denemedim onu çalıştığımda buradan paylaşırım,birde ben ısınmadan çalışıyordum ama mantıklı değil buna dikkat etsem iyi olur.

Afiyet olsun canım bende bu aralar hamama gitmek istiyorum da o sıcakta fena oluyorum.:KK1:Eskişehir'in hamamları malum yer altından kaynak suyu.:18:Bende sana tavuğu nasıl yemeyi tercih ediyorsun diyecektim ben önce göğüs etini biraz haşladım ardından çok az sıvı yağ ile pişirdim hiç sevmedim alışmışım kızartmaya keşke öyle yapsaydım.

Canim gaslama yaparken icine bool patates dogra ve jarabiber az da ceyrek limon kabuksuz iyle pissinler. Cok leziz oluyi:KK52:y

X