spor strese iyi gelirmi

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
34
kızlar evde bi kaç kere müzik açtım zumba falan yapmıştım hareketli değilim pek her gün evdeyim sonra devam etmedim hamileliğide tedavi olduğum için yapsam zararı olurmu acaba egzersizin farkında olmadan bide plates alıyım evde yapıyım diye düşündüm sıkıcı değil demi iyi geliyomu yada ne tür alet alsam iyi olur

kızlar evde bi kaç kere müzik açtım zumba falan yapmıştım hareketli değilim pek her gün evdeyim sonra devam etmedim hamileliğide tedavi olduğum için yapsam zararı olurmu acaba egzersizin farkında olmadan bide plates alıyım evde yapıyım diye düşündüm sıkıcı değil demi iyi geliyomu yada ne tür alet alsam iyi olur
Öncelikle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:Tedavi derken tüp bebek mi ?tüp bebekse Canım önce bir doktoruna sor risk var mı diye özellikle zumbaya pilates çok eğlenceli evde hamile pilatesi yada yogası yapabilirsin Canım YouTube bir sürü videosu var :KK49:

hamile değilim cnm sadece uğraşıyoruz şu anda yani farkında varana kadar bişey olurmu bebek tutunamaz falan yani olablirmi risklimi acaba

hamile değilim cnm sadece uğraşıyoruz şu anda yani farkında varana kadar bişey olurmu bebek tutunamaz falan yani olablirmi risklimi acaba
Tabiki benim bildiğim kadarıyla ilk 3 ay spor yasak sonra ya pilates ,yoga,yürüyüş yapmanı istiyor doktorlar birde yüzme Onuda yanlış bilmiyorsam 7. Aya kadar yüzüyorsun erken doğum olmaması için

canım sıkılıyo vakit geçmiyo bi eğlence plur bana
Ne güzel bence spor yapmak gibisi var mı ben çok seviyorum spor yapmayı bir ara yüzmeye yazıldım malesef öğrenemedim inşallah işlerim iyi giderse özel ders ile öğrenmek istiyorum

YouTube jillian ve max30 programları var bende boyun fıtığı olduğu için yapamıyorum bir bak istersen

X