Spor salonuna giden arkadaşlarım..??

P

potansiyel

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi potansiyel
arkadaşlar çok kilo aldım son zamanlarda.hem eski kıyafetlerimden oldum hem gerçekten sınırı aştım kilolu biri oldum.bir spor salonuna yazılmak istiyorum vücudumun sıkılaşmaya da ihtiyacı var.ama sormak istediğim şeyler var nasıl bir program uygulanıyor spor salonlarında spora giden arkadaşalrım bu konuda beni yönlendirebilirmi bir de 1 ayda forma girermiyim vucudumda baya sarkma oldu göbeklendim 10 kilo kadar fazlam var gibi görünüyo şuanda

• Konu Sahibi potansiyel
Ben gidiyorum salona hocamız bize callenetics ve pilates karışımı bir program yaptırıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.burda ikisi hakkındada açıklayıcı yazılar var zaten bir ayda eğer yediklerinede dikkat edersen mutlaka sonuç alırsın.kolay gelsin.

• Konu Sahibi potansiyel
bir de ömür boyu bu hareketleri devam ettirmek gerekiyor galiba bu işte işin zor kısmı.ama bunada ihtiyacım varrr...

• Konu Sahibi potansiyel
bir de 3 ay için 400milyon nasıl ?

• Konu Sahibi potansiyel
Ben gidiyorum salona hocamız bize callenetics ve pilates karışımı bir program yaptırıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.burda ikisi hakkındada açıklayıcı yazılar var zaten bir ayda eğer yediklerinede dikkat edersen mutlaka sonuç alırsın.kolay gelsin.

canım spora başlamaya karar vermen bencede güzelkaydirigubbakcemile2...salonlarda kişiye göre program hazırlıyorlar..kilo ve ölçümlerin alındıktan sonra.hoca seninle ilgileniyor"ne istiyorsun"diyor..sende diosun"yağ yakmak,kas yapmak,kilo almak,kilo almayımda sıkı olayım,vs..vb"(ya da hoca ne yapman gerektiğini sölüyor..)hocada sana uygun bir program hazırlıo..ilk günler unutursun die sana kart yazıo şunları şunları yap die...öle yani...fiatta iimi kötümü nasıl diim kuzum salonu aletleri görmedimkikaydirigubbakcemile3salonun durumuna aletlerine göre değişiyor fiatları....havuzlular,havuz içinde aletleri olanlar daha pahalı...kendi bütçene ve isteklerine göre en doğru salonu sen bulup karar vermelisin...ama temizliğine,ve havalandırmasına dikkat et:1hug:a.s.

• Konu Sahibi potansiyel
3ay gittim memnundum da kuzenim ve arkadaşlarımla gittik kilo verilmese bile sıkılaşma ve bedende küçülme oluor .programını sana göre ve beklentilerine göre yapıolar kuzenim 38 kilo verdi tüm vücutta sıkılaşmaya gitti onun programı benimkinden daha ağırdı ama mesela twisi ben 300 yapıodum o 500 yanlar için sopa hareketini ben 3 dk yapıodum o 7 dk bisikleti ben 15-20dk o ise 45 dk yapıodu ben yürüyüş bandını daha çok sewiodum ama benim zaten bedenim 36 sadece spor olsun 4-5 kilo werebilirim sıkılaşırım die gittim ama kesinlikle evde yapılan spordan çok daha faydalı :KK66: biz fiyat olarak çok ii gitmişiz buralarda en fazla aylık 80tl

• Konu Sahibi potansiyel
3 aylık 100 milyon başladım

fakat herkese ayrı bir program şeklinde uygulama yok ben de öyle olur sanıyordum

daha çok hepimiz aynı hareketleri yapıyoruz sadece bir iki hafta sonra mesela benim göbek sorunum olduğu için yan bel hareketlerine de başlarız dedi.bilmiyorum yaa benim basen sorunum yok mesela ama bunuda çalışıyoruz

• Konu Sahibi potansiyel
3ay gittim memnundum da kuzenim ve arkadaşlarımla gittik kilo verilmese bile sıkılaşma ve bedende küçülme oluor .programını sana göre ve beklentilerine göre yapıolar kuzenim 38 kilo verdi tüm vücutta sıkılaşmaya gitti onun programı benimkinden daha ağırdı ama mesela twisi ben 300 yapıodum o 500 yanlar için sopa hareketini ben 3 dk yapıodum o 7 dk bisikleti ben 15-20dk o ise 45 dk yapıodu ben yürüyüş bandını daha çok sewiodum ama benim zaten bedenim 36 sadece spor olsun 4-5 kilo werebilirim sıkılaşırım die gittim ama kesinlikle evde yapılan spordan çok daha faydalı :KK66: biz fiyat olarak çok ii gitmişiz buralarda en fazla aylık 80tl

canım dedıgın kıloyu verebıldın mı bende 36 bedenım 45 kılo boy 1.52 ama 3-4 kılo vermem lazım spor salonunda sadece yuruyus bandında calısarak yapabılır mıyım özellıkle bacakları ınceltmem gerekıyor kalcaya kadar ama ıstıyorum kı kalın olmasın incelsın sen neler yaptın ne kadar devam ettın su an hala devam mı

• Konu Sahibi potansiyel
bende spor salonuna gidiyorum çok memnunum evde hareket çok kısıtlı yapabiliyorsun birde salonda grup ile çalısınca birbirini destekliyorsun çok güzel oluyor gülerek vaktin geçiyorrr...ben tavsiye ediyorm ben hem pasif jimnastik hemde salonda çalısıyorum aerobikte yapıyoruz... günde 1 saat yürüyüorum koşu bandında 20 dakika bisiklet 1 saat alet çalısıyorum her hafta 1.5 2 kilo kaybım oluyorrr...

bende spor salonuna gidiyorum çok memnunum evde hareket çok kısıtlı yapabiliyorsun birde salonda grup ile çalısınca birbirini destekliyorsun çok güzel oluyor gülerek vaktin geçiyorrr...ben tavsiye ediyorm ben hem pasif jimnastik hemde salonda çalısıyorum aerobikte yapıyoruz... günde 1 saat yürüyüorum koşu bandında 20 dakika bisiklet 1 saat alet çalısıyorum her hafta 1.5 2 kilo kaybım oluyorrr...

Slm canim, cok kayretli spor yapiyosun ;-)
Ben o kadar gayret edemiyorum :1no2:
toplam kac kilo verdin?

merhaba dasilva, pilates kilo verdiriyor mu gerçekten , ben vücuda esneklik versin diye yapılıyor biliyordum da ?

canım Ankara'yı bilmiyorum orda fiyatlar nasıldır ama, 3 ay için 400 pahalı geldi bana doğrusu, sen başka yerleri de araştır istersen. Spor salonu gerçekten çok faydalı, ben de çok giderdim eskiden. Aerobic ve aletli jimnastik yapardım, birinden çıkar birine girerdim.1 Ayda farkı hissedersin, ama 2-3 ay gitmende fayda var bence de. Hatta imkanın varsa en az 6 ay git ki verdiğin kilolar kalıcı olsun. En az 2 sene aynı kiloyu muhafaza edersen bundan sonra da o kiloda kalırmışsın, diyetisyen sölemişti senin de aklında bulunsun. Beraber gittiğim bir arkadaşım vardı o hiç bir hareketi sonuna kadar yapmaya sabredemezdi hep yarım bırakırdı dolayısıyla o hiç kilo veremezdi ama azmedersen veriyorsun canım..kaydirigubbakcemile5

merhaba dasilva, pilates kilo verdiriyor mu gerçekten , ben vücuda esneklik versin diye yapılıyor biliyordum da ?

Canim ben pilates dersi ne girdim bir defa, ertesi gun ayaga kalkamadim opuyorumnanaktan

Bacak, kol, gögus her yerini calistiran bir ders.

Tam olarak o bölgeleri SIKILA$TIRMAK istiyorsan, sana cok ideal bir ders bence alkisalkisalkis

Selamlar a.s.

canım Ankara'yı bilmiyorum orda fiyatlar nasıldır ama, 3 ay için 400 pahalı geldi bana doğrusu, sen başka yerleri de araştır istersen. Spor salonu gerçekten çok faydalı, ben de çok giderdim eskiden. Aerobic ve aletli jimnastik yapardım, birinden çıkar birine girerdim.1 Ayda farkı hissedersin, ama 2-3 ay gitmende fayda var bence de. Hatta imkanın varsa en az 6 ay git ki verdiğin kilolar kalıcı olsun. En az 2 sene aynı kiloyu muhafaza edersen bundan sonra da o kiloda kalırmışsın, diyetisyen sölemişti senin de aklında bulunsun. Beraber gittiğim bir arkadaşım vardı o hiç bir hareketi sonuna kadar yapmaya sabredemezdi hep yarım bırakırdı dolayısıyla o hiç kilo veremezdi ama azmedersen veriyorsun canım..kaydirigubbakcemile5

ben de gidiyorum fitnessa 1 buçuk ay oldu ama arada kesintiler oluyor tembellik yapıp gitmiyorum falan ama farkını hissettim belden 3 ve 4 cm incelme oldu,basenden 2 cm olmuş göğüsten 2 kollardan 4 cm olmuş ben de 6 ay gibi bir süre gitmeyi düşünüyorum aldığım kiloları vermem ve şekle girmem lazım acilenn :umursamaz:

ben de gidiyorum fitnessa 1 buçuk ay oldu ama arada kesintiler oluyor tembellik yapıp gitmiyorum falan ama farkını hissettim belden 3 ve 4 cm incelme oldu,basenden 2 cm olmuş göğüsten 2 kollardan 4 cm olmuş ben de 6 ay gibi bir süre gitmeyi düşünüyorum aldığım kiloları vermem ve şekle girmem lazım acilenn :umursamaz:

cnm çok güzel zayıflamışsın sen o zaman tebrikler ..kaydirigubbakcemile5 ben de yeniden başlamak istiyorum ama aylık üyelik yapan bir yer bulamıyorum kadıköyde ya Çok üzgünüm çoook özellikle de kollarım çok fena oldu..tüm yediklerim şu ara kollarıma gidio:gitme:

antalyada bi spor salonu tavsiye edecek varmı arkadaşlar

spor salonuna giden arkadaşlar,sporla kilo alma programı varmı diye sorabilirmisiniz?

spor salonuna giden arkadaşlar,sporla kilo alma programı varmı diye sorabilirmisiniz?

canım evet nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama öyle birşey var..bir spor salonunun camında gördüm olan şeyleri yazmışlar : fitness,..vs... ve kilo alma yazıyordu..

3 aylık 100 milyon başladım

fakat herkese ayrı bir program şeklinde uygulama yok ben de öyle olur sanıyordum

daha çok hepimiz aynı hareketleri yapıyoruz sadece bir iki hafta sonra mesela benim göbek sorunum olduğu için yan bel hareketlerine de başlarız dedi.bilmiyorum yaa benim basen sorunum yok mesela ama bunuda çalışıyoruz

ben de ankaradayım sen nereye gidiyorsun yazarmısın lütfen semt de belirtirsen sevinirim

X